O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

KUDLANKY "NADIVOKO" PDF Tisk E-mail
Pátek, 13 červenec 2007

 Na včerejší setkání s Kudlankami se mnou šla (v mém duchu) i pedantická maminka: "Zase jsi nechala všechno na poslední chvíli. A kolikrát ti mám říkat, abys si nemyla hlavu, když někam jdeš, podívej se na sebe, jsi jako lev v ulicích..." A tak nějak podobně. I ze svého obláčku mě sekýruje... Já se té mámy asi nezbavím :-).

 
ZÁŽITKY MÉ BULHARSKÉ PDF Tisk E-mail
Středa, 11 červenec 2007

OK, tak já bych vám napsala něco o mých zkušenostech z Bulharska, když jsem to slíbila.... Jezdívala jsem tam před drahnými lety, kdy jste si - v reálném socialismu - mohli vybrat jen mezi Rumunskem a Bulharskem, chtěli-li jste někam do tepla. Zbytek světa byl studenej, nebo zakázanej.

 
JAK SE ŽIJE KUDLANKÁM PDF Tisk E-mail
Středa, 11 červenec 2007

 Ahóóój, dělnická třída zdraví, no, jestli tě to uklidní (napsala mi jedna z kudlanek na můj zoufalý povzdech, jak nic nestíhám), tak já také kmitám až se potkávám, orosená jsem denně až na patách, můj stoleček v práci začal žít vlastním životem, můj manžel a byt též, ale včera jsem byt stačila po třech týdnech zpacifikovat, taktéž i špinavé prádlo, u manžela se mi to bohužel ještě nepodařilo.

 
POČÍTAČOVÁ BABIČKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 červenec 2007

 Včera jsem se dovolala dceři. Skypem… Kousek od ní – prý – byla i obě má vnoučata. Nevím, co mě to napadlo, pozdravila jsem je, oni „prý“ odpověděli…a já navrhla, že jim povím pohádku. „Mami, báječně tě slyšíme, tak prej máš povídat!“ napsala dcera. Neměla totiž ani kamerku, ani mikrofon, takže – mě viděli, mě slyšeli – já četla, co psala. Věřili byste tomu?

 
JAK JSEM ZAKOPLA O RÁDIO PDF Tisk E-mail
Pátek, 29 červen 2007

Mám něco, co mě opravdu baví, těším se na to pokaždé víc a víc a chci to teď barvitě vynachválit i vám ostatním. To je totiž celý můj  táta a jeho koníček, na který nedá dopustit. Že to s ním myslí opravdu vážně, dokazuje mj. jeho snaha hledat další mladé lidi, které by to bavilo a rozšiřovat tak „naše řady". 

 
ČAROVÁNÍ S BÍLOU PANÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 červen 2007

Mé milé kudlanky, čarování bylo vždycky výsadou žen. Samozřejmě, že bylo i je plno slavných kouzelníků, ale to pravé kouzlení patřilo vždy nám. A teď se kvapem blíží chvíle, kdy nastane - každé z vás - možnost zkusit si trochu začarovat. Nesmíte ovšem zapomenout, že využívat síly magie pro ubližování jiným je velice nebezpečné.

 
A JE TO TADY – ZASE NA DOVOLENOU PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 červen 2007

 Kam letos pojedete vy? Jezdíte naslepo, do neznáma, nebo na jistotu? Jedete za romantikou, za nevinnou přírodou, do vinných oblastí, k moři zelenému, modrému, teplému, ledovému? Do hor, či jeskyní? Co považujete za nejlépe „vybavenou“ dovolenou? Jste mastňáci se super výbavou luxusních nesmyslů?  Co potřebujete mít s sebou?

 
JAK TATÍNEK PROHRÁL PDF Tisk E-mail
Pátek, 08 červen 2007

 Margotčin recept na lívance a vaše oblizující se komentáře spolu s dalšími a dalšími variantami receptů na toto sladké téma mi připomněly zážitek s jedním z mých ctitelů. Kdysi jsem se na horách seznámila s jedním sympaťákem, fantasticky jezdil, byl úžasně inteligentní a z daleké Bratislavy.

 
INTERNET EXPRES PDF Tisk E-mail
Středa, 06 červen 2007

 Přišel mi balíček. Opatrně, jakobych už tehdy tušila, že ukrývá přinejmenším odjištěnou minu, jsem ho otevřela.... "Návod ke snadné instalaci jen ve 3 krocích", zamrkal na mě vesele pajdulák na útlé knížečce. A já vesele zamrkala na tu malou bílou a zrádnou krabičku, která se vesele rozvalovala v mých rukách. "Neměla bys mít nějaké díry?" zahájila jsem náš duchaplný rozhovor.  Krabička mi ironicky ukázala svůj zadek.

 
<< Začátek < Předchozí 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Následující > Konec >>

Výsledky 1678 - 1690 z 1713
[CNW:Counter]