O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

NÁDHERNÁ A VRAŽEDNÁ "REKLAMA" PDF Tisk E-mail
Středa, 29 květen 2024
Že se ráda dívám na detektivky, o mně víte. Mám ráda takové ty "pohádkové", kdy se něco stane, pak je vyšetřování a závěrem je zloduch odveden v poutech. Co nemám ráda, jsou ty s putýnkama krve, nebo kde se prezentují detaily mrtvol až do mrtě. Prostě preferuju  vraždění s vkusem. :-))). V současný době jsem se dala navíc na filmy a seriály, které jsou hodně točené dronem - ráda se dívám na tamější krajinu, bydlení, styl života, pozoruju, jak se jednotlivá místečka na naší planetě od sebe liší. Teď jsem objevila něco, co splňuje obé - bezva detektivka i "projížďka krásnou zemí".
 
LÁZEŇSKÉ ZPRAVODAJSTVÍ - 2. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 květen 2024
Jsem už lázeňský povaleč v záběhu - dnes mám tři lázeňské procedury, a první hned ráno. To mne strčili do velkého igelitového pytle a zkusili zaživa senážovat (protože takhle jsme na farmě vyráběli senáže = obalili jsme balík zavadlé píce do fólie a oxid uhličitý vytvořený mikroorganismy píci zakonzervoval).  Tak po tomhle "zakonzervování" následovala procházka k prameni, určeného k pití před snídaní, a vzhledem k žízni (nic jsem od probuzení nepila) rychle ještě za tepla jsem měla pohárek vypitý.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - DÍKY ZA OPTÁNÍ ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 květen 2024
Jo, je to o dost lepší. Když já jsem taková skuhra, kňučna a bolestín... fakt mi bylo hodně moc ouvej. Pan primář mi jen potvrdil to, co už říkal minule, tedy že když baba jednou chytne tyhlenc bakterie, které se rozlezou v čůracím aparátu, tak má smůlu, protože se vždycky nějaká ta malinká mrcha někde schová, tajně uhnízdí, aby využila případné indispozice a začala se znovu bujně rozmnožovat... A navíc jsou někdy i rezistentní vůči antibiotikům. Od toho nejhoršího mne vlastně uchránil ten můj "Alkajda".
 
LÁZEŇSKÉ ZPRAVODAJSTVÍ - 1. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 květen 2024
V loňském roce jsem absolvovala 5x ERCP plus operaci žlučníku, která měla být původně laparoskopická, ale protože během operace zjistili, že je zde zánět, tak proběhla klasicky. Tedy: otevřeli si mě jako sardinky. Popsanými úkony jsem získala nárok na lázně. Teoreticky. Protože není jednoduché získat doporučení, zejména když mne ošetřovali ve třech různých nemocnicích a i v té naší pokaždé jiný doktor. Nešla jsem na zákroky na základě výsledků vyšetření z ambulance, ale vždy přes pohotovost a akutní potíže.
 
PERFORMANCE VÝTVARNÉ PEDAGOŽKY PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 květen 2024
Česká umělkyně, videoartistka, performerka, kurátorka a výtvarná pedagožka, jejíž performance se pohybují na pomezí pornografie, prezentuje pouze svoji vizi, jíž je nahé tělo nedílnou a základní součástí. Uspokojuje svou uměleckou potřebu a naplňuje umělecký záměr, do nějž se přihlížející nemusejí, ale mohou různým způsobem zapojit. Kateřina Olivová je vedoucí ateliéru Nových médií 2 na Akademii výtvarných umění v Prazea; jako kostým užívá nahotu a doporučuje každý den hýčkat a objevovat krásu našich těl.
 
PLAVÁČKŮV PŘÍBĚH PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 květen 2024
Příběhů o emigraci jsem vyslechl mnoho. Povím vám dnes jeden za všechny, který mi u večerního ohně osobně vyprávěl jeden chlápek, který měl přezdívku Kvakin. On a dva slovenští chlapci se tehdy prostříhali úspěšně hraničním plotem, a tohle zdolání státní hranice do západního Německa se okamžitě rozhodli oslavit. Láhev slivovice kolovala a dokonce si i zazpívali. Po krátké době k nim přijel džíp a rozjaření hoši byli překvapeni, že posádka mluví česky.
 
JEDEME NA "CHALUPU" PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 květen 2024
Tak chalupu nebo chatu jsme v blízké rodině nikdy neměli, jen jednou nám vzdálený strýc zapůjčil svou chatu u Vranovské přehrady; jinak jsem jako děcko nechatařila, ani nekempovala. Moje prázdniny na základce spočívaly v pobytu u babičky nebo jiných příbuzných na vesnici. A prázdniny středoškolské či vysokoškolské? Ty byly naplněny jednak povinnou praxí, jednak mojí brigádou, abych si vydělala na parádu.
 
"CÍPÁK" KUDLANKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 duben 2024
Ahoj kámošky a kámošové, určitě ste si všimli, že poslední dobou nějak pauzíruju. A – už to mám černý na bílym. Ne, nejni to Alzheimer, ani demence, ale fakt jsem nemocná - mám setsakra vošklivej zánět močových cest. Au au, fakt bolavej a nepříjemnej. Bylo mi mizerně už delší dobu, ale minulý týden jsem navštívila svou báječnou paní doktorku, dostala žádanku a ampuli, kterou pak další den i s náplní odevzdala v laboratoři. Následně vyčkala pár dnů, tedy víc než pár, ale každopádně, výsledek tu je, a já dostala e-recept.
 
"BŮH MASAKRU" JE FAKT MASAKR PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 duben 2024
Byla jsem s kamarádkou v Činoherním klubu. Vylezly jsme u koně a ten kousek do divadla jsme šly zvolna, protože jsme tentokrát přijely včas. Měly jsme tedy možnost se sem tam i rozhlídnout po Václaváku. No, na jednu stranu jsem docela ráda, že už jsem „mimo pracovní činnost“, takže tam už denně jezdit nemusím. V sedm večer je ještě světlo, takže jsme si mohly nenápadně prohlížet kolemstojící či kolemjdoucí. Ale o těch až později.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 14 - 26 z 1689
[CNW:Counter]