O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

DOKONALÁ DOMÁCNOST PDF Tisk E-mail
Středa, 08 březen 2023
Mám mnoho mimořádných talentů a tím nejmimořádnějším možná bude moje schopnost udržovat dokonalou, klidnou a spořádanou domácnost. Fakt, hned dám jeden příklad. Naše fenečky jsou mi ve snaze mít doma “bomba uklizeno” dokonalými parťáky. První fenečka, Šmudla, je po servisním zásahu na podvozku tak trochu inkontinentní, což znamená, že kdykoli se pohodlně uvelebí, přestane jí těsnit spodní ventil. Čím uvelebenější je, tím méně jí ventil těsní a tak po mimořádně kvalitní odpolední siestě by byt vypadal jak po návštěvě vodníka Česílka.
 
HALO, VY OSOBO... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 březen 2023
Výsledek obrázku pro Děložní myomNevíte, co to je? Dost možná nové oslovení... Pohlaví v občance totiž prý není nutné. Bylo pouze otázkou času, kdy někdo s podobným návrhem přijde i u nás. A je to tady! V rámci projednávání legislativy o občanských průkazech navrhl pirátský poslanec Ondřej Profant vypuštění údaje o pohlaví držitele. Důvod? Prý pro lepší ochranu osobních údajů. Podle autora návrhu řada osob neodpovídá běžné představě o mužích a ženách a je třeba ulehčit život trans a nebinárním lidem.
 
PRVNÍ DÁMA COUNTRY PDF Tisk E-mail
Středa, 01 březen 2023
Loretta Lynn - Biografia - VAGALUMEBáječná zpěvačka, Loretta Lynn, vl. jménem Loretta Webb, se narodila 14. dubna roku 1935 v hornické osadě Butcher Holler v Kentucky do rodiny horníka, v polorozpadlé chatce o jedné místnosti, jako jedno z osmi dětí. Už jako třináctiletá zpívala a skládala písničky pro nejrůznější společenské události. Lásku ke zpěvu a hudbě vůbec zdědila po svém dědečkovi, který byl Kentucky vyhlášeným hráčem na banjo. Při jedné oslavě se seznámila se svým pozdějším manželem, za kterého se ve svých 14 letech vdala. Zdá se takřka neuvěřitelné, že jako osmnáctiletá byla již matkou čtyř dětí a později, ve věku 28 let se stala babičkou...
 
TAKOVÝ BĚŽNÝ DEN PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 únor 2023
Nechávala jsem se probouzet vlažnými kapkami vody v pět ráno a v hlavě jsem si přehrávala, jaké konference, či semináře dnes u nás probíhají. Hledala jsem v paměti každý detail, jestli jsem na nic nezapomněla. Už několik týdnů mě strašila představa, že zrovna u dnešní konference, jedné z nejlepších univerzit světa, která je našim stálým hostem, se něco nepovede. Příprava události, kterou jsem převzala po své kolegyni, byla zdlouhavá, informace neúplné a komunikace složitá.
 
PRO VŠECHNY ZDEJŠÍ HOLKY A KLUKY :-))) PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 únor 2023

Vážení přátelé, chtěla bych vám všem dát na vědomost, co nás ĆEKÁ A NEMINE.  Jiří Bílina-Mikin mi nyní poslal oznámení následujícího znění:

O.K. Danielo. Narozdil od tvych nacku ti nebudu vyhrozovat ani zalobou a uz vubec ne nasilim. Udelame to takhle: mam celkem 16 screenshots jako ten, ktery jsem ti zrovna poslal a ktere obsahuji prime dukazy propagace nacismu, komunismu, rasismu, homofobie a dalsich spinavosti. Vcetne dukazu toho, ze se tak deje dlouhodobe, opakovane a se plnou podporou cenzorky, ktera muze cokoliv smazat, nebo proste zablokovat dotycnemu siriteli nenavisti trvale pristup. Poslu to policii Ceske republiky a pokud je to bude zajimat, at rozhodne soud. Ze se nestydis, takhle pokalet svou praci a povest... Mikin
 
PRÁCE S LIDMI - TO JE PRÁCE ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 únor 2023
Každý, kdo pracuje ve službách, mi dá za pravdu, že práce se zákazníky je psychicky velmi náročná. Plnit neuvěřitelná či nerealizovatelná přání zákazníků je naším denním chlebem a úsměvné příhody na toto téma jsou nevyčerpatelné. Zvláštní kategorii pak činí zákazníci z gastronomie a pohostinství. Tento druh je natolik nápaditý a vynalézavý, že není divu, že většina zaměstnanců z gastronomie končí v protialkoholní léčebně.
 
JAK SE MŇOUKÁ V ČT? PDF Tisk E-mail
Středa, 11 leden 2023
To by mě teda fakt zajímalo, jak se mňouká v ČT. A měla by mi to čt zprostředkovat, třeba v pořadu Reportéři, nebo 24 hodin, to už je mi fuk. Ale na tu informaci mám určitě právo ze zákona. Když ČT je přeci veřejnoprávní. Já jsem taky veřenost a mám svý lidský práva kur.a do pr...e! Přeci mi nikdo nechce tvrdit, že veřejnoprávnost ČT spočívá jen v tom, že veřejnost jí musí povinně, pod hrozbou sankcí, platit za její mňoukání výpalný. Já chci vidět a slyšet, jak se za mý prachy mňouká!
 
HRNEČKY NEJEN NA DUŠIČKY - 2. PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 leden 2023
Tak - a je tu další hrníčkové vzpomínání - tentokráte od INKY, té báječné holky, která snad jede na jaderný pohon. Neuvěřitelná ve všem... Té energie, co v ní je!!!  Jóó, hrnečky - ááách... na kávu, čaj, mlíčko s medem či polévku. Mám jich mraky - ať už v práci, na chatě či doma, každý má své pevné místo a je jen můj.  Vždy si je velmi pečlivě a intuitivně vybírám. Mám jich spousty na poličkách a dají se v nich najít nejrůznější a nejtajnější věci a věcičky. Jiný hrneček mám na kávu a jiný na kafíčko...
 
HRNEČKY NEJEN NA DUŠIČKY - 1. PDF Tisk E-mail
Středa, 04 leden 2023
Je to už hodně moc let, co jsme psali/y své vzpomínky na jednostejné téma - to, které jsem vybrala, se týkalo právě hrníčků. Však jen se doma podívejte - je málo domácností (neberu v potaz ty, kde nejsou ženské), které by neměly v kredenci plno nejrůznějších hrnků a hrnečků. Protože je to mj. i věc, kterou se tak nejjednodušeji ženské obdarovávají... Tenhle následující článek napsala před cca 15 léty, Alenka z Yukonu. Už bohužel není mezi námi, ale určitě jsou v paměti mnohých její zdejší zážitky, úžasné cestopisy... Myslím, že se mi zadaří, a pak vám (doufám, že v nejbližší době) o ní přinesu mnoho zajímavého. Ale - teď už si přečtěte, co na to téma nám tehdy poslala Alenka:
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 105 - 117 z 1683
[CNW:Counter]