O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

STAV TAK TROCHU JINÝ PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 březen 2010
Přejít na obsah
STAV TAK TROCHU JINÝ
Strana 2
Strana 3

Tereza Boehmová napsala článek Co je na těhotenství hnusného. Ne že bych s Terezou nesouhlasila. Víceméně má pravdu. Jen trochu moc ocelovou na můj vkus. Zkrátka se snažím o zachování rovnováhy. První věc, která je na těhotenství úžasná je těhotenství samo. Představte si, že ono to funguje! To byla první věc, kterou jsem si pomyslela, když jsem otěhotněla poprvé.

 

 

 

 

     Moje tělo, zhuntované civilizací, pracuje podle prapůvodního scénáře! Nejen zažívání a vylučování, ale i rozmnožování je záležitost skutečná, žádná fáma. A jak teprve si musí těhotenství považovat dvojice, pro které rozhodně není dílem okamžiku, ale náročné mnohatýdenní i mnohaměsíční dřiny! Jejich pocit při objevení dvou čárek na těhotenském testu se musí rovnat nadšení atleta, který byl právě nominován na olympiádu.

 

 

 


     A teď jen nenechat si to ničím a nikým zkazit.

 

     Tlukoucí srdíčko spatřené na vlastní oči je další krásná meta. Pokud vydržíme pár týdnů napětí navíc a neužereme se zvědavostí, nebude nám na první návštěvě gynekologa nikdo nic nikam strkat a navíc jako bonus uvidíme už i ruce, nohy a prstíčky.

 

     Ideální odpověď na všetečnou otázku sestry "Kdy jste měla poslední měsíčky?" je "Před několika lety..." Ale uznávám, že takhle vymlouvat se může jen ta, která rodí jak na běžícím pásu.

 

     Pouhopouhé "nevím" zní sice krapet nezodpovědně, ale za trochu soukromí to stojí. Jen ať si to pan doktor pěkně změří sám.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]