O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Z ODDÍLOVÉ KRONIKY II. - PODZIMNÍ VÝPRAVA PDF Tisk E-mail
Středa, 03 březen 2010
Přejít na obsah
Z ODDÍLOVÉ KRONIKY II. - PODZIMNÍ VÝPRAVA
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technická pro čtenáře Kudlanky:

 

 

     Hra se hraje následovně –  jeden si myslí libovolné slovo (například KALAMÁŘ) a prozradí jeho počáteční písmeno (K). Nyní je řada na protihráčích, kteří se snaží vyloudit další písmeno z hádaného slova. Za tímto účelem zadavateli kladou záludné otázky, jako například „Je to rostlina?“ A zadavatel si musí honem vzpomenout na nějakou rostlinu začínající písmenem K a odpoví: „Ne, není to koniklec.“ A ptá se další. Otázky mohou být jakékoli (zvířata, rostliny, věci, řeky, hory, města, činnosti…). Ve chvíli, kdy zadavatel slova odpověď nezná (například dostal už patnáctý dotaz na rostlinu), prozradí další písmeno (A). A znovu se hadači ptají, tentokrát ovšem musí vymýšlet slova začínající na obě známá písmena (KA – „Je to hlodavec?“ „Ne, není to KApibara.“). Jak písmena přibývají, okruh možných slov se zužuje a nakonec je tajné slovo uhodnuto. Vítěz si pak vymyslí svoje a celá akce se rozjede nanovo.

 

     Je to hra vtipná a i celkem akční a člověk při ní zapomíná na ošoupané nožičky. Akorát ji nesmí hrát se specialisty v některém oboru. Například s botaniky nebo znalci hlavních měst, jak uvedeno výše. To jsou pak rychlé konce.

 

 

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]