O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Z ODDÍLOVÉ KRONIKY II. - PODZIMNÍ VÝPRAVA PDF Tisk E-mail
Středa, 03 březen 2010
Přejít na obsah
Z ODDÍLOVÉ KRONIKY II. - PODZIMNÍ VÝPRAVA
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 

 

 

 

 

     V sobotu jsme sehráli několik volejbalo­vých a stolně tenisových mačů. Plác si při­nesl krásný model letadla. Fara se nachází na kopci, v okolí jsou pole a vál poměrně silný vítr - podmínky pro létání byly příz­nivé. Letadlo bohužel utrpělo větší škody, ale prý nejsou neopravitelné. Přejeme mu brzké uzdravení. Také jsme nasbírali množství ořechů. Někteří účastníci výpra­vy pak strávili mnohou pěknou chvilku na cyklistické vyjížďce.

 

 

 

 

 

    

     V neděli jsme vyrazili v organizovaných skupinkách vybaveni kladívky k lomu Ho­molák, abychom hledali pozůstatky dáv­ných obyvatel naší planety. Lov byl velmi dobrodružný, napínavý a můžu říct, že i úspěšný (alespoň podle váhy některých ba­tohů). V jednu hodinu jsme se pak všichni sešli v lomu na Kobyle a zahráli si na schovku. Na zpáteční cestě nás Ještěrky naučily pěknou hru na hádání slov, která se později dosti zvrhla. Každý se upnul na svůj oblíbený obor a toho se držel. Na­příklad Vavřík má rád hlavní města. Kule zase zná mnoho rostlin na P.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]