O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MEDVĚDÍ HISTORKY Z TÁBORA - I. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 červenec 2009

"Ještěže jedu domů, tady je to tábor plnej hippiesáků", oddechl si s úlevou Medvěd, když vyložil naše obrovské auto, po střechu naložené věcmi, bez kterých se rozhodně nemůžu týden obejít -  v jednom levném ubytovacím zařízení turistického typu, kousek od B. Sedl do auta a odfrčel vydělávat. Mně hippiesáci nevadí a tak jsem ráda zůstala a nasbírala tak spoustu zážitků, o které se teď s vámi můžu podělit.

 

 

 

 

 

 

Zážitek první: Homolkovi

 

 

     Homolkovic početná rodina zaujala na první pohled. Tatík, nápadně postižený, s bradavicemi po celém těle a podivným způsobem mluvy a chůze, matka-buran-generál, jinak přesná kopie Heduš Homolkové. "Vypadni prcku, tady sedim já", řekla Mojtovi, když si sednul u jídla na židli vedle svého kamaráda Honzíka, jednoho z Homolkových potomků. "Fíha," řekla jsem si tenkrát, "to bude výživné." A také že bylo.

 

     Zbytek Homolkovic rodinky tvořil děda - poměrně otylý flegmatik, kterému táhlo na šestý křížek, a čtyři děti v rozmezí 1 - 13 let. Děda byl sympaťák a děcka byla báječná - až se nechce věřit, že vzešla z těch dvou typů. No nic, tak to byl krátký úvod a teď ten příběh:

 

     Dva dny po příjezdu přiběhla devítiletá L., že ji tatík Homolka osahával mezi nohama a nabízel jí 20 Kč, když s ním půjde na záchod. Přijela policie a odvezla si L. a její maminku do B. na výslech, Homolku nechali v chatce. Druhý den ráno přijeli znovu, odvezli všechny, co k tomu měli co říct (ukázalo se, že L. nebyla jediná) a úchyla opět nechali v táboře. Takto se to opakovalo ještě kolikrát - L. a její rodina strávila polovinu dovolené v B. na policejní stanici a ještě za měsíc se budou muset štrachat kamsi do horoucích pekel, aby psycholožka mohla sledovat eLin psychický vývoj v delším časovém úseku - Homolku oproti tomu vyslechli dvakrát a pak ho nechali být. Prý že je to nemocný člověk a je třeba s ním jednat opatrně, aby si třeba něco neudělal ( "a navíc s takovou manželkou, chápejte, také to nemá lehké" sděloval mi státní zástupce).

 

     Vlastně se nic nestalo, nikoho nezamordovali, nikoho neznásilnili a tak to policie uzavřela. Chtěli jsme alespoň, aby se Homolkovi sbalili a odjeli, ale oni se odmítali hnout. Že už to mají zaplaceno. Pan Mrož, provozovatel levného ubytovacího zařízení turistického typu, který provozuje ještě podobné zařízení na horách, jim nabídl, že je převeze na své náklady na hory, ale Homolkovi odmítli s tím, že v tom druhém zařízení se nevaří... a navíc oni už si tady zvykli a líbí se jim tu. A tak i my jsme si zvykli žít vedle pedofila a potkávat se s ním ráno, v poledne a večer u jídla.

 

     Jediné, co by mne zajímalo, a co se asi nikdy nedozvím je, jestli si psychologové alespoň trochu proklepli Homolkovic děti - speciálně tu 13 letou a 9 letou holčičku. Myslím si totiž, že se něco podobného nestalo Homolkovým poprvé - ještě než se totiž zavolala policie, řešili jsme to s Heduš a její okamžitá reakce byla: "Nevolejte policii, já mu domluvím, já ho zmlátím." Žádné překvapení, pohoršení, údiv, žádné zkoumání, jestli si to L. náhodou nevymyslela (což by bylo asi to první, co by mne napadlo, kdyby mi nějací cizí lidé tvrdili, že můj manžel je pedofil.) Nic. Takže hádám, že ví.

 

    Medvěd, když jsem mu to do telefonu líčila, tak zbrunátněl a začal obvolávat policii a prověřovat jejich postupy, pak volal státnímu zástupci, aby mu připomněl, za jakých podmínek je možno vzít člověka do vazby (což byl ten důvod, proč za mnou pak státní zástupce zašel a vysvětloval mi, že nás chápe, že je také otec od rodiny, ale že přeci nemůže vzít do vazby takového labila a chudáka... "děti se mu smějou, žena ho bije...") a nakonec nás chtěl odvézt.

 

     Naštěstí to neudělal, protože byste přišli o pokračování příběhu ....

 

 

Sandra

 

 

 

Komentáře (11)add feed
Je to vůbec možný? : ivanka
takže dívenky a jejich rodiče si "užili", pedofila se nic nedotklo...
smilies/undecided.gif
To jsem zvědavá, jak to pokračuje
červenec 24, 2009 08:38
To je klasika : wendy
na debila-úchyla si nikdo netroufá - co kdyby si něco udělal ? No tak si udělá. Mně se něco podobného přihodit s Natálkou, tak chlapa snad zabiju, kdyby mě náhodou nepředešel děda. Fuj, to jsem se rozzlobila. To je pořád ohledů. Že za ty svoje úchylky nemůžou ? A ty děti snad ano? Jsme my, veřejnost, nějaké terapeutické pole pro podobné úchyly ?
smilies/wink.gif smilies/sad.gif
červenec 24, 2009 10:02
Sandra, : rybka
rychlo sem hod, ako to pokracovalo...pls.!
červenec 24, 2009 10:13
... : Sandra.
rybko, to má v režii Daniela, to nezáleží na mně:-)
červenec 24, 2009 10:20
Sandra, : rybka
tak uz som si precitala - na tvojom blogu (a nielen pokracovanie Homolka family story) - pises super! Diky!
červenec 24, 2009 11:27
I ty jedna rybičko nedočkavá... :-)) : d@niela
Jo, máš pravdu, Sandra píše opravdu moc hezky...
Nojo, jak já to tajemství udržím? Chtěla jsem to dát až v pondělí, ale teď to tedy dám zítra, možná dnes večer...

červenec 24, 2009 12:25
no to je dobrá čočka, : Inka
ale tady v našem kocourkově je asi všechno naruby, pedofil bude vesele pobíhat dál, hulváti mládit nebohé ženy, cikáni budou pobírat prachy za nicnedělání a ještě si vyberou to co si naspořili když se vzadali svého občanství, u soudu musíš ty dokázat svou nevinu místo toho aby Ti soud dokazoval vinu, podnikatelé platí jako mourovatí aniž by se jim sociálka a zdravotní odečítalo ze základu čímž se jim nejen navýší daňový zaáklad ale i samozřejmě i základ daně z něhož se vypočítá socálka a zdravotní na další rok, takže je to dražší na všech frontách ...... mám toho všeho nějak plný zuby.

Tady kousek od nás zastřelil farmář cholerik nedávno 7mi ranami z pistole člověka (zabil ho) co mu tam chodil krást naftu, protože mu nedal poslední výplatu a ani ho neobvinili. Trošku mi nad tím zůstává rozum stát.
červenec 24, 2009 12:31
danielka, : rybka
ked ja som uz raz taka - co mozes urobit dnes, neodkladaj na zajtra. :-)))
Ale aj tak ti dakujem - vdaka tebe som objavila Sandrin blog.
A este kopec ludi, ochotnych pomahat druhym v nudzi (jav dnes uz naozaj vzacny). Zacinala som mat jednu chvilu pocit, ze vsetci losi evropski, mamce, kordulinky a ine vzacne druhy vymreli spolu s dinosaurami. A potom som ich nasla - u teba na Kudlanke :-)))
červenec 24, 2009 12:36
Hele rybičko, : d@niela
udělala jsi mi velkou radost!
Jo, a ani nevíš, jak já jsem ráda, že je tu plno tolik moc moc moc hodnejch lidí. Kdyby to šlo, hned bych je všechny nechala naklonovat!
Napiš mi... daniela zavináč kudlanka.cz

no, a neboj, já z tebe zavináče neudělám :-))) Kyselý nejim :-)))
červenec 24, 2009 12:49
Nejí. Ale vaří dobrý kafe a čajíčky.... : wendy
přeji vám všem krásný víkend, a počítejte s tím, že když pomažete k vodě, večer bude pršet a budou padat řeznický psi s háčkama ...pa
smilies/wink.gif smilies/grin.gif
červenec 24, 2009 13:08
Danielka, kde je to pokracovanie? : Sipik
Sandra pise ako niektory z tych Vasich uzasnych spisovatelov, ale ked ja mam taku blbu pamat na mena, myslim ze napisal Saturnina. Ale mozno mi pripomina niekoho ineho, musim na to prist. Sandricka, pises fakt pekne.
červenec 25, 2009 00:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]