O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MEDVĚDI A TORONŤANI PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 červen 2009
Přejít na obsah
MEDVĚDI A TORONŤANI
Strana 2
Strana 3

V době, co jsme tu byli s Olinem sami, jsme moc na Bear creek nejezdili (tam je náš další srub). Takže jsme ani netušili, že naší kůlnu (špajz) navštívil medvěd. Jsou tam zásoby - 20 kilové pytle mouky, cukru, rýže, krabice špaget, konzervy, atd. prostě suché potraviny, které Kennedy shromažďuje na třetí světovou válku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Všechno byly roztahaný po okolí, co nesežral alespoň rozerval, konzervy prokousal.... no škody za pár stovek dolarů.  Vše jsme tedy uklidili a říkali si: no, asi tu byl na jaře, když procházel kolem. Mishovi to připomínalo pohádku o Jeníčkovi a Mařence, jak sypali za sebou hrách... Tenhle medvěd za sebou sypal rýži, občas ji barevné proložil svým exkrementem a pytle roztahal až 100 m do buše.

 

 

     Kenedy s Mishou uklidili co se dalo, ale když tam přijeli druhý den, bylo zase všechno vytahané a medvěda ještě Misha dokonce zahlédl v buši hned vedle té kůlny.

 

(pozn.: to je pohled na Bear creek - jednička je srub, dvojka je používaná jako spíž) 

 

 

     Kennedy po něm sice střelil, ale medvěd utekl. Obcházeli proto pozemek po cestě, až zjistili, že medvěd leží v hustém křoví. Bylo z něj občas vidět ucho - podle kterého pak Misha zamířil a zase vystřelil.

 

     Po jeho ráně se ale zvíře zvedlo a začlo rvát okolní porost; tak ho Kennedy střelil ještě jednou.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]