O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SI MĚ UŽILI V AUTOSERVISU PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 leden 2020

Výsledek obrázku pro autoservisDneska ráno jsme byly s kolegyní v servisu, protože jí praskla v autě žárovka.  Mimo jiné, nevím, jestli jsem byla vždycky taková, nebo jestli jsem se tak časem vypracovala, ale ať ráno vstávám v kolik chci, probouzím se (stejně jako kdysi pan Horníček)  v deset. Takže v podstatě do deseti hodin mám IQ 7, stejně jako žížaly, které reagujou jen na světlo.

 

 

 

     A tak v tomto ranním rozpoložení jsem nechala v autě cigarety a kabelku. Takže když už si servisman přebíral auto,  ještě jsem ho stopla, a honem si brala věci z auta se slovy: "Musím si vzít cigára, abyste mi je nevykouřil!"  Tajtrdlík jeden,  začal se smát, že on neee.. tsss, kecal, už začínal gryndat...

 

     Já vám čekání nemám ráda... tím pádem ani v servisu ne, i když tam můžeš zevlit na vystavená auta. Zevlila jsem zřejmě velmi intenzivně, protože k nám přišel další tajtrdlík, optat se, jestli nám může nějak pomoct. Ok, sdělila jsem mu, že jistě, že nám došel benzín, taky bychom potřebovali nějaký jiný typ auta - jo, jela jsem jak dráha. Zřejmě byl v tu dobu taky žížalou, jak bylo zřejmé podle výrazu v jeho obličeji...  Pak mu to došlo... chudák, možná se pak tlemil ještě po zavíračce.

 

 

     Mezitím jsme se posunuly nudit k pultíku, kde dlel ó sám servisman - a nekuřák. Po prolistování letáčků mě zaujala dvoutrubková soška na jeho stolku. Slušně jsem ho poprosila, jestli by mi sdělil, čí to je busta... nebyla to busta, byl to olej,  přesněji - byl to olej obyčejný a olej spešl (názvy fakt nevím). Dvoutrubka - busta fungovala jako přelévací hodiny.

 

     Odborník mě informoval, že to je ukázka adheze (není to nějaká impertinence?) usmíval se mile, tak jsem zůstala v dobrém rozmaru a odpustila jsem mu cizí termity) a že když se "to" obrátí vzhůru nohama (nohy to nemělo, zase kecal), tak že kuličky v trubkách umístěné pofičí dolů.. nekecááál :o) ..
 

     Tahle činnost mě zabavila na pěknou chvilku, než jsem si vzpomněla na to, že "toto" doma ještě nemám... bohužel, na kontrolní otázku "nemáte tyhle kousky dva?", kroutil hlavou, že ne... no ale to už auto bylo svítící komplet a ještě nám ho vyvezl před servis. Nastupujíc do auta jsem položila ledabyle otázku:  "Že tu kuličkovou bustu nepotřebujete, že ne?" smál se, že potřebuje, ale jen do té doby, než jsem mu s úsměvem řekla:  "Ale nepotřebujete, děkujeme a nashledanou"...  asi se fakt lekl, protože směrem do kanceláře zrychlil krok, jakoby snad požil šaratici....

 

     Tak tedy - to zajímavý udělátko nemám, kolegyně mi to nedovolila : -))  ...ode dneška mám ale klid, prý už mě nikdy před desátou do servisu (ani jinam) nepotáhne :-))).

 

sjetiny

 

 

Komentáře (5)add feed
... : *deeres*
smilies/grin.gif Je to bída, když existují auta, která se musí kvůli výměně jedné žárovky celá rozebrat.Ale není konec všem časům.V budoucnu si budete moci koupit elektromobil AA Clas Car se samo výměnnými součástkami. Už je na něj reklama.
https://www.youtube.com/watch?v=iEjTwsfqHOY
leden 22, 2020 09:15
... : Bara
Uz je to davno, ale svou nepozornosti jsem rozbila zadni sklicko na brzdovem svetle. Drive se proste vymenilo to sklicko, tentokrat jsem musela koupit a nechat namontovat cely "svetelny"panel zadnich svetel.....
leden 22, 2020 13:22
... : NČ
Je to ale velmi pozitivní jev, že po 10. hodině se ti IQ rázem zdvojnásobí.
leden 22, 2020 17:42
... : Milene
Takové příběhy mám ráda. Vždycky si myslím, že je ještě něco mezi nebem a zemí. Intuice, přenos myšlenek....
leden 23, 2020 10:15
... : Milene
Mezi nebem a zemí je taky moje blbost. komentář patřil pod jiný článek. Tak se omlouvám.
leden 23, 2020 10:19
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]