O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

RALLYE CUP 2009 PDF Tisk E-mail
Středa, 17 červen 2009
Přejít na obsah
RALLYE CUP 2009
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7
Strana 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

úterý 9. června 2009

 

     Se to nějak blíží... Dopoledne jsem navštívil Plzeň, přesněji pojištovnu, která se specializuje na pojištění motoristických závodů. Dobrou půl hodinku jsem ji hledal, protože není Lipová ulice jako Lipová ulice. Kdo by čekal, že ulice může být přerušena dvousetmetrovou stezkou a parkovištěm? 

 

    

        Když jsem zdárně sídlo pojištovny našel, otevřela starší baba a na můj dotaz ohledně hledané pojištovny, odvětila: "Neznam." Sice s otevřenou hubou, ale za to rychle, jsem zareagoval ukázáním popisky u zvonku a napotřetí pochopila, dovedla mě do kanceláře pojištovny a vypařila se jako Jackie Chan v americkém filmu.

 

     Byť byla pak slečna pojistitelka drobně nervózní (asi tam už dlouho nebyl pořádný štramák), vše mi vysvětlila a žádná má otázka nezůstala bez odpovědi. Mé pojištění trvá do konce roku a stálo 540 Kč. A funguje dobře, protože jsem se podpisem na smlouvu zase o trošku uklidnil.

 

 

     Trénovat jsme jeli s Krtkem už ve čtvrtek. Máme to oba slabou hodinku cesty (každý z jiného směru), takže se tam "sčuchneme", vyzvedneme itík a šup na to. Jsem zvědavý, jak pilota překvapím - jestli pozitivně nebo negativně. Pochopím itinerář? Vyznám se ve výkazu? Zastaví mi, když se mi bude chtít čůrat? Koukal jsem taky na divácká místa. Jsou dvě a u obou jsou použity retardéry. Mezi nimi se Trabanti vždycky tak rychle proženou, skoro bez ubrání plynu. A většinou po třech (kolech)! Budu to Michalovi muset přečíst s drobet vyššími stupni zatáček, abych se stihl podívat i po holkách. Vážení fanoušci, pusťte, prosím, dámy do první řady - stačí jenom ty povedený.

 

     Rodiče - zase jsem jim nic neřekl a jsem definitivně přesvědčený, že ani neřeknu.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]