O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

RALLYE CUP 2009 PDF Tisk E-mail
Středa, 17 červen 2009
Přejít na obsah
RALLYE CUP 2009
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7
Strana 8

 

 

 

 

 

 

 

 

pondělí 8. června 2009

 

 

 

     Tým se pilně začíná připravovat na sobotní soutěž. I já už začal - nákupem sešitu, desek, propisek, nůžek, lepidla, pravítka a různých malůvek, abych si zvýraznil nebezpečné úseky v rozpisu. Nůžky jsou přirozeně na stříhání zatáček. Nehodlám Krtkovi rozpis nikterak přeorganizovávat, a tak se plně podřídím jeho diktování. Bude-li chtít diktovat "u koní brzdy, pravá sedm - utahuje jako bejk", tak mu to přečtu, ať se s tím vyrovná sám. Mám jenom dilema ohledně retardérů - mám na to vzít červenou nebo zelenou?

 

     Na základně týmu se na přípravě Trabantu pilně maká. Šikovný mechanik Jiřík dělal na brzdách, prý to nějak nevyšlo, takže nám nezbývá než se držet hesla "Kdo brzdí, prohrává..."  Michalovi jsem zdůraznil, že technicky jsem na úrovni batolete a jakékoliv náhlé opravy musí řešit sám. Kontruje atakem ohledně umývání oken - přijímám, ale - jen na mé straně. Správný jezdec jezdí přeci na rozpis, alespoň se uvidí, jak moc dobře si ho nadiktoval... Ohledně dofukování kol pumpičkou sázím na své kvalitní výmluvy.

 

 

 

 

     Chybí nám gumy. Hech, už píšu "nám"... Krtek chtěl jet poprvé na závodních galuskách. To si troufá - prvně a se mnou... Nákup avizovaných Markgumů ale nevyšel, takže to bude klasika na sérii. Jo, lidi, kdyby se náhodou někomu v garáží válely zbytečně 4 kusy R13 165/55, dejte echo. Můj email je přístupný jakémukoliv spamu - maevad (utopenec) seznam.cz.

 

     Rodičům jsem pořád nic neřekl. A mám takový pocit, že asi ani neřeknu...

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]