O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LETOS BUDOU V PRAZE DVĚ HVĚZDY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 červen 2009

Jestlipak víte, že v naší republice budou letos učinkovat dvě pěvecké hvězdy? Ano, na přelomu června a července by měla přijet natáčet do Prahy muzikálové melodie nová britská pěvecká hvězda. Ano, Susan Boyle bude - pravděpodobně - natáčet s s Českým národním symfonickým orchestrem...

 

 

 

 

 

     A další hvězda, tentokráte tenor z Port Talbot v jižním Walesu, Paul Potts, vítěz  téže soutěže před rokem, do Prahy přijede  dokonce už podruhé...  Titulky „Koncert s podtitulem A zrodila se hvězda... uvádí Český národní symfonický orchestr, diriguje Marcello Rota, zpívá Paul Potts, tenor", jsou v tomto případě již stoprocentní... Ano, den koncertu: pátek 14. 7. a uslyšíte: Nessun dorma, Con te partiro, Nella Fantasia, Caruso, Maria, Cavatina, Amapola atd.  

 

Takhle zpíval u nás minule...

 

 .

.

 

 

super, co? Vzpomínáte?

 

 

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (55)add feed
Nměly bychom Nýčemu : alena bodka
sehnat volňásky?
červen 02, 2009 00:06
no, vzhledem k tomu, že jde o nádherný zážitek, : ivanka
tak by jistě byl rád,
- zavřel by oči - a cele by se odevzdal do poslouchání...
smilies/grin.gif
červen 02, 2009 00:38
Paul Potts zpívá nádherně, : emily
ale vzpomínáte, jak vypadal před rokem, když vyhrál tu soutěž? Laciný, špatně padnoucí oblek, špatně ostříhané vlasy, ošklivé zuby a nejisté vystupování. Přesně jako Susan Boyle. S pomocí šikovného vizážisty se dá tohle snadno napravit.
červen 02, 2009 01:18
to je pravda... : ivanka
.
tady na tomto klipu už je to sebevědomý "Pan" tenor.... smilies/wink.gif
- a ty zuby už má taky OK...

.............
červen 02, 2009 01:24
Susan Boyle : emily
Našla jsem na youtube Cry me the river v podání Susan Boyle. Nazpívala to snad ještě líp než moje oblíbená Diana Krall. Poslechněte si to http://www.youtube.com/watch?v=P8r9lRJ6yHY
červen 02, 2009 01:32
Volňásky? : NČ
Kde byste jako sháněly volňásky? Máte nějaký svý, vzájemně se podporující, vošklivostní kluby, neboco?
No asi takhle. Já jí přeci neberu slušnej hlas a uši. Jenže to mi nestačí. Nemůžu to nijak ovlivnit, dokonce by mě to mohlo i mrzet, protože se už předem vymezuju a tím i ochuzuju, jenže s tim už, na starý kolena, nic nenadělám. Zrovna tak, mě vždycky odpuzovala stokilová padesátiletá Mařenka, anebo šedesátiletej obtloustlej trpasličí Jeník, kterej jí vočima sahal přesně k mohutnýmu poprsí.
Jasně, je to tady veskrze ženskej spolek, kterej mě uřve kdykoliv si dovolim něco plácnout o ženský kráse, protože ta je TADY pro všechny diskriminujícím a tedy odsouzeníhodnym faktorem.
Zkuste se teda doma zeptat svejch chlapů. Anebo v práci kolegů. Co oni na tuhle "krasavici". Jestli by jim stála vůbec zato, utratit kvůli ní večer. I když - možná někteří by šli, zrovna tak jako do cirkusu na atrakci typu srostlá dvojčata. Já ne, nepotřebuju.
Ta má výzva, zeptat se chlapů, samože neplatí pro ty, nejméně dvě zdejší čtenářky, které mají doma své "parodie na chlapy" tak omotané kolem svejch malíčků a tak uťápnuté, že reagují pouze na krátké příkazy a vykonávají tomu odpovídající úkony. Ti ji jistě budou obdivovat, protože samozřejmě dobře vědí, že v případě byť i nepatrného odporu by jim taky mohla miska na žrádlo pod stolem zůstat prázdná.
červen 02, 2009 07:08
... : Sandra.
Díky za tip- už máme koupené na prázdniny lístky na Cohena a tohle také vypadá jako fajn akce.
červen 02, 2009 07:09
v Praze budou 2 hvězdy!! : kkp
a tady jich máme! Jak na romské svatbě!
chlapa se nezeptám, jak se mu líbí ona dáma, protože by mi opět zkazil iluze o chlapech!
tedy ty zbývající co si uchovávám, jako vzácný šperk!
červen 02, 2009 07:26
NČ: : kordulinka
neříkej, že se Ti líbí jen dlouhonohý blondýny s šestkama prsama? to by jsi mě hochu zklamal, ostatně žádné překvapení, vždycky mě chlapi zklamali! smilies/tongue.gif
červen 02, 2009 07:28
No NČ, s tím fakt asi nic nenaděláš : wendy
a je nutno se přes to elegantně přenést. Reprezentuješ tu zkrátka a dobře chlapy, to jest tu část lidstva, která požaduje, aby ženy byly hezké. Plky o duši, charakteru a talentu jsou zbytečné. Všichni tuto teorii ovládáme, praxe je však jiná. Že je to nespravedlivé, že si nikdo nevybral, jak vypadá ? Tak svět oplácí...chceme vypadat hezky abychom naštvaly ostatní ženy a potěšili muže. Že je to aspoň někdy pravda, dámy ?
Nejsem přítelem plastických operací, ale šikovný vizážista dokáže divy. Jsou typy, kterým to tak úplně nepomůže, třeba Klívie Klausovic. Když se tak ale dívám na Susanku, té by pomoci mohli. Takže tak.
smilies/wink.gif
červen 02, 2009 07:28
Hezký Wendy!!!! : NČ
.
červen 02, 2009 07:32
Jo kordul, : NČ
dlohonohý blondýnky. Mňammm! Ale brunetky v žádnym případě nejsou vylouč.
Na šestkách, jsa odjakživa dolňákem, absolutně nebazíruju, čimž ovšem neřikám, že jsou na závadu.
červen 02, 2009 08:33
V Praze : Los evropský...
Těch hvězd bude víc, nezapomeňte na Alexandrovce, máme koupené lístky do první řady a už se moc těšíme:-)
červen 02, 2009 09:11
Do 1. řady - to jste stáli frontu na ty lístky, ne ? : wendy
Bude to zážitek, další člověk kterému dnes tiše závidím...ne že bych vám to nepřála, ale to víte, chtěla bych taky. Musím se víc starat. Kdo se stará, má.
smilies/wink.gif
červen 02, 2009 09:35
... : Los evropský...
Né, nebylo to tak hrozné, tyhle lístky jsou skoro nejdražší, tak zůstaly na ocet, ale taky je pravda, že už jsme si je koupili v dubnu, abysme nezmeškali:-) Jen ten, kdo viděl tančit a zpívat Alexandrovce, může pochopit rozervanou ruskou duši!
Danielo, přátelská výtka:-) Jak to, že v tom videu chybí Vincero???
červen 02, 2009 10:04
pamatuj Nýčý : alena bodka
odříkaného chleba - největší krajíc smilies/cheesy.gif
červen 02, 2009 10:39
Sandra : Milene
Tak na Cohena bych taky šla. smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif Ale trochu mě odradila cena lístků. Ale já si to vynahradím jinde. A od něj si poslechnu CD. V červnu jdu na Ebeny. To sice v porovnání s uvedenými nejsou takové hvězdy. Ale to pohlazení na duši ze všech jejich písniček, to bude zážitek. smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
červen 02, 2009 10:54
musim dodat : Kamila
že při enčého příspěvku jsem si vzpomněla, jak neskutečně jsem byla otrávená, když jsem byla v deseti letech poprvé ve Zlaté kapličce na Prodané nevěstě a hlavní protagonisti byli toho fyzického vzezření, které enčé popisuje! smilies/grin.gif
červen 02, 2009 10:56
... : Sandra.
jo, Alexandrovci...doufám, že budou stát za to, dala jsem rodičům lístky k narozeninám...chtěli jsme jít s Medvědem taky, ale pak nám to přišlo příliš drahé. U Cohena jsme na cenu nekoukali, protože to také může být poslední šance ho vidět naživo.
Kamila: do Zlaté kapličky jsem chodila vždy na bidýlko a tam odtud vidíš protagonisty jen jako pohybující se skvrny... takže je celkem jedno, jestli to jsou šviháci, nebo metráčci. Doporučuji- ušetřiš a také se ušetříš zklamání:-)
červen 02, 2009 11:11
... : Sandra.
Jo a wendy: 17.6. vystupují Alexandrovci v Pardubicích a volných lístků je ještě spousta: http://vstupenky.ticket-art.cz/index.php?pg=objednavka&prog=41934&auth=784356ab41ad7383be5aebf4c9dccff2 takže pořád máš možnost:-)
červen 02, 2009 11:14
Jo Kamilko. : NČ
Krásně to líčí Z. Svěrák ve hře Záskok. "...taky jsem v Lucerně přenášel kněžnu přes močál...".
červen 02, 2009 11:18
... : bb
tak asi je důležitý proč na to člověk jde. Když na čumendu, tak bude zklamanej. Když na poslech, tak třeba nebude. Když jdu na dostihy, dívám se na koně, ne na žokeje, protože většinou je to výběr nejošklivějších. Když chci vidět fešáky, půjdu na fešáky. Atd. Prosté, Watsone. Akorát, že některé fešandy a fešáky by neinformovaný člověk neměl vidět bez předchozí xhodinové práce vizážistů, nebo by utrpěl krásošok :-)))
červen 02, 2009 11:36
NČ, : Míša šíša
když mluvíš o těch vošklivostních klubech, chtěla bych se zeptat, jak hodnotíš své vlastní vzezření. Považuješ se za krásného anebo za chlapa z vošklivince?
červen 02, 2009 11:48
Aha, tak nic, : Míša šíša
až teď jsem si všimla, že to už se probíralo v předcházející debatě.
smilies/wink.gif
červen 02, 2009 11:53
Jo, to už je probraný : NČ
Stejně ale nemůžeš čekat, že jako nesmírně skromnej člověk, o sobě napíšu pravdu.
červen 02, 2009 12:31
Sandro, díky za tip : wendy
už jsme s manželem v okolí zapátrali, ale to jsme právě na dovolené. Smůla. Však oni zas přijedou. Dostala jsem aspoň ke svátku s nima CD...
smilies/wink.gif
červen 02, 2009 13:16
NČ, šak vim, žes skromnej :) : Míša šíša
No, nakonec ta tvoje fotka Kudlankou proběhla, ne že ne. A celkem dobrý, musim říct. Akorát nevim, jak to co by konzument tý krkavý vody děláš, že nemáš pivního nácka. Asi ty kalorie pak "vyskáčeš", že jo?
červen 02, 2009 13:37
Nojo, asi kdysi proběhla : NČ
Jenže, se skromností sobě vlastní, musim podotknout, že to byla fotka z časů dáááávno minulejch :-(((
A kozel pracuje neúprosně.
červen 02, 2009 14:35
NČ, ahoj : Iris
nepovažuj mě prosím za vulgární, ale upřesni mi nějak slušně,myslím to zcela upřímně,jaká vy dolňáci máte kriteria kvality a krásy "tam dole"? Já to nikdy moc nechápala.

Nedávno jsem se ve městě potkala s kamarádem gynekologem mého věku, a nějak z debaty vylynulo, že začal počítat, v kolika ehm (on to řekl samozřejmě profesionálně tvrdě) měl ruce, neřkuli čumák. Vycházela mu šílená čísla. A já se ho hlupačka nezeptala, jestli "tam dole" jsou nějaké napohled lepší nebo horší exempláře, což o poprsí se dá už i říct.Ale sám se nevyjádřil, že by některý z kousků byl výrazně jiný, než ty ostatní.

Ještě se těším na pokec s nějakým kolegou psychoušem, který by mi mohl vysvětlit kritéria krásy u lidských duší. Protože tady si fakt nevím rady...
červen 02, 2009 18:17
:)) : bb
Iris, dotázaný ti jistě rád odpoví, ale můžu se vmísit? Protože znám taky pár horňáků a dolňáků a vím, že se jedná především o krásu patrnou na první pohled, zvnějšku, tak taky vím, že jde o to, která má "pěknou prdelku". Milenka odsud by dodala že opálenou, ale to pod džínama nebývá moc vidět. Takže jde o vnější tvary dolního pozadí :-) Teda, u těch mně známých dolňáků... Jinými slovy, některá je prsatá a jiná je prdelatá. K tvarům dolního popředí jsem komentáře zatím neslyšela :-)
červen 02, 2009 19:18
bb, Ty dneska perlíš, : Eva
fakt smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif "Tvary dolního popředí" je kouzelný terminus smilies/grin.gif
červen 02, 2009 19:46
... : bb
:-)
červen 02, 2009 19:55
bb : Iris
vmísila ses velmi správně, no jo, asi jde o prdelky, jistě.Jak jsem stará, tak jsem nedůvtipná. No to je asi tím, že jsem tak dlouho asistovala u operací na dolním popředí smilies/cheesy.gif
Tak pokud jde o prdelku, jsem ze hry. Možná mám vyvinuté to dolní pozadí a to tak, že dost smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
Ale tvoje odborné termíny jsou kouzelné a jsem ráda, že po delší době jsem se příjemně zabavila smilies/cheesy.gif bb ahoj

Evo také ahoj smilies/cheesy.gif
červen 02, 2009 21:56
Iris : NČ
Vidím, že tvýho dotazu, směrovanýho přímo na mě osobně, se ujaly odbornice na slovo vzatý, nejmoudřejší z moudrejch.
Tak si to užijte ve zdraví :-)
červen 03, 2009 06:58
Nč : mia
no koukám pěvecké hvězdy už jsou v pozadí a v popředí je pozadí ženské.Tak se tedy ptám odborníka Dr.Pepíka Kozla ze Žižkova-jaké tvary ženských křivek mají muži nejraději?Mají i ty dámy se zadkem jak autobus nějaké šance? smilies/cheesy.gif
červen 03, 2009 07:22
jé : kordulinka
tak to jsem taky mimo, já myslela, že dolňáctví není o "prdelkách"???
tak co NČ, vysvětlíš nám to???? jak to tedy vlastně je?
červen 03, 2009 07:27
mio : Iris
smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 03, 2009 09:40
Iris, : bb
a obzvlášť je jistě potěšilo, že tě pobavila studnice moudrosti, že smilies/wink.gif taky ahoj :-)
červen 03, 2009 10:26
Iris : mia
čemu se směješ?třeba si Pepa notuje...zadek měla jak autobus,byl jí tedy pěknej kus,domů jsem si ji ved'na to vemte jed.Neboj nejsem opilá /já jsem absolutní abstinent/ smilies/wink.gif
červen 03, 2009 10:31
Absolutní abstinent? : Míša šíša
Proboha! S tím se nechá taky žít? smilies/grin.gif


červen 03, 2009 10:58
Míšo : Iris
dá, ale je to na pytel. Není to z vlastní vůle, tělo jen nějak neumí zpracovávat to, co se při chlastu smilies/wink.gif vytváří.Jsou šílené migrény a hnusné stavy, které nejsou ani vyváženy nějakou chvilkovou náladou, nestojí to za to.
Závidím každému, kdo si pro radost dá sklenku vína, chutná mu to, má z toho fajn náladu a není mu blbě - zrovna i Ty si to Míšo ve vašem sklípku můžeš užít překrásně. Přeju Ti to a dej si za mne, jo? Ahoj smilies/smiley.gif
červen 03, 2009 11:14
Iris, to byla legrace : Míša šíša
Můj manža je taky abstinent a moje maminka alkohol nesnáší přesně v té podobě, jak jsi popsala.
červen 03, 2009 11:29
Míšo : Iris
i já to brala, jako legraci. smilies/wink.gif
Ale musela jsem si povzdechnout, protože to opravdu ubírá na kráse života.
A dobře,že vím o tom, že nejsem sama, pozdravuj doma smilies/wink.gif smilies/wink.gif
červen 03, 2009 11:41
No, vzhledem k tomu, že pivo není alkohol, jsem vpodstatě též abstinent. : NČ
.
červen 03, 2009 12:17
Aha, tak to já vlastně taky abstinuju, : Míša šíša
protože víno je lék, kterej např.frantíci pravidelně užívají jako prevenci před kardiovaskulárními chorobami.
červen 03, 2009 12:52
Jasněže jo! : NČ
Pivo není alkohol, to je jednoznačně prokázaný. Votom už žádná.
Víno je nesmírně zdravej zdroj přírodních vitamínů a dalších potvor, bez kterejch srdce chřadne!
Slivovice, to je zkoncentrovanej soubor nejzdravějších přírodních látek. A hlavně! Spolehlivě spálí červa!
červen 03, 2009 13:49
Taky : Milene
fernet - kudy chodí tudy léčí, becherovka - 13. karlovarský pramen. smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 03, 2009 13:58
Milene, jasně! : NČ
Teda - když ti chutná. Já vosobně na liquery moc nejsem. Ani na Fernet ani na Becher.
No, ale když nejni zbytí, vobětuju se!
červen 03, 2009 14:30
Abych byla ve vobraze : Míša šíša
co si teda jako mám představovat pod pojmem alkohol? smilies/grin.gif
červen 03, 2009 15:07
... : bb
nejspíš laboratorní líh :-))
červen 03, 2009 15:13
Míšo, nedej na skryté alkoholiky ! : wendy
Alkohol je ve všem výše uvedeném, vo tym žádná. Frantíci, Taliáni a pyrenejci pijí víjo stolní, nízkoalkoholické, že, a to včetně dětí. Nijak zvlášť jim to neškodí, neboť až všeho moc škodí. Likéry taky nemusím, ale občas pivko nebo panáček slivovice nezaškodí. Dobré vínko v sedmičce při dobré pohodě a posezení je ideální. Toliko můj alkoholní příspěvek.
smilies/wink.gif
červen 04, 2009 06:34
Míšo šíšo, abys tedy byla vevobraze! : NČ
Alkohol je v prví řadě NEPŘÍTEL! A máme zde dějinnej odkaz Jana Žižky z Trocnova, jehož je nutno ctít!
"Nepřátel se nelekejte, na množství nehleďte! Hrrrr na ně!"
červen 04, 2009 07:16
alkohol? : kordulinka
když ono se to za střízliva nedá vydržet! a tak pravidelné udržování hladiny vína v krvi napomáhá k přežití, tudíž je to životní nutnost!
červen 04, 2009 09:03
Tak to je hezký! : Míša šíša
smilies/grin.gif
červen 04, 2009 09:03
kordulinka : Ivča
Tak potom chudák Iris,jak to má vydržet s tou nesnášenlivostí k alkoholu...Kdyby se ještě pořád k operacím pouštěl rajskej plyn,možná by tu alternativu měla... smilies/grin.gif
červen 07, 2009 17:29
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]