O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BRITAIN´S GOT TALENT PDF Tisk E-mail
Sobota, 30 květen 2009

Ve Velké Británii právě skončil další ročník populární reality show Britain's Got Talent. Jde o soutěž, ve které tisíce lidí předvádějí svůj talent - vyhrává samozřejmě ten nejlepší. Třetí řada  této show se dočkala svého finálového večera, který se odehrával 30. května 2009 večer v Londýně.

Posledních deset finalistů se předvedlo nadšenému publiku, ale jen tři byli vybráni jako nejlepší.

 

 

 

 

 

Tak to je Susan Boylová (47 let),

pomocnice v jednom kostele ve Skotsku.

Jen na youtube její fantastický přednes sledovalo přes šedesát milionů diváků.

A na ITV dnes, ve finálovém přímém přenosu, neuvěřitelných 500 milonů...

Susan se umístila jako druhá.

 

,
,

Tím nejlepším z posledního Britain's Got Talent bylo vybráno

streetdance uskupení

Diversity

z londýnského Essexu.

Však se mrkněte sami - speciálně ta střední pasáž stojí za to!

 ,

,

 

.
.

Na vítěze čeká výhra 100.000 dolarů

a jisté místo mezi účinkujícími na Royal Variety Performance Show,

která se uskuteční na konci roku před členy královské rodiny.

.

.TřetíTřetí byl saxofonista Julian Smith.

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (44)add feed
... : Sandra.
myslím, že to bylo docela férové vítězství- Susan má sice doslova talent od boha, ale Diversity mají i něco navíc- mají nápady, jsou neskutečně sehraní a energie z nich přímo sálá.
Navíc Susan zazářila, když zazpívala poprvé, ale dál už ničím nepřekvapila...
květen 31, 2009 09:17
Sandra : Souhlas, : mamča
Suzan překvapila, ale je to prostě krásně zpívající kostelní pěvkyně. Další vývoj se u ní, i vzhledem k věku a vizáži, nepředpokládá.
Ale hrozně moc bych jí byla tu výhru přála. Ty peníze mohly změnit k lepšímu její život. Nepředpokládám, že by se dala na pěveckou kariéru.
Ale v tom prvním vystoupení hezky poklesly čelisti těm posměváčkům v porotě. smilies/cheesy.gif
květen 31, 2009 14:40
... : Eliza
Ona byla vlastně ráda, četla jsem to Susan v jejím obličeji.Ve skutečnosti zvítězila ona,a nikdo ji to nemůže vzít.Je to přející bytost,a je ráda,že se zbavila tlaku veřejnosti a nechutného bulváru.Musíme si uvědomit,že dosud žila v klidu,a takový zájem o její osobu(mnohdy nechutné poznámky o její vizáži),telefonáty a novináře s jejími fanoušky ,přímo pře jejím domem,ji klid nepřinesly.Určitě Simon Cowell dodrží ,co slíbil,a umožní Susan natočit její zpěv.Srovnávat její výkon s taneční skupinou,je bláhovésmilies/tongue.gifřála si určitě nevyhrát,nešlo jí o peníze ,tak jak mnoha soutěžícím,ale pouze o zpěv a potěchu naší duše v tak svízelné době.Skromná ,přející,nezávistivá a nezáludná duše.hodně štěstí,těším se na nové písně od ní!!
květen 31, 2009 15:48
je toi stejný,jako s tím "hledáním místa": : Pepina
bohužel,pro stále většinu lidí platí:"Šaty dělaj člověka"
A odsoudí hned člověka podle toho ,jak vypadá nebo by snad jeho vzhled ještě vylepšovali.Přeji všem,kteří vypadají výborně a uvnitř jsou shnilí,aby se jim podařilo vylepšit vnitřní krasu a dušičku.
Susan gratuluji ,jak se jí vše podařilo a hodně štěstíčka a zdravíčka v osobním i profesním životě.
květen 31, 2009 15:51
nezávisle na tom, že je až druhá : alena puntíkovaná
vyhrála! Je známá a všude se o ní píše. Zvítězila sama nad sebou a splnila si sen. A všuchbni ji mají rádi. Kolika lidem se tohle povede?
květen 31, 2009 19:59
Mne se Zuzanka : Alena P-H
taky moc libila, hlas ma nadherny a zpivala s nasazenim. Ale je to ciperna pani, ktere "az" druhe misto urcite neublizilo. Ukazovali ji v TV a kdyz ji paparaciove uz fakt stvali, tak si pry na ne zarvala hezky od plic a slovy, ktera se na kostelnim choru nepouzivaji. smilies/cheesy.gif
červen 01, 2009 05:21
Jojo, taky se mi hrozně líbilo : wendy
jak povznesené porotě klesly brady až na pupek. Jakýkoliv vítěz ale potřebuje sponzory nemá-li vlastni zdroje a dobrý tým, který by mu postavil repertoár. Uvidíme, její hlas je pěkný, příjemný, kultivovaný, hezky se poslouchá.
To je jak s Hůlkou, i když to je jiný případ- je mi celkem jedno jaké má průsery, jeho hlas je kouzelně posazený a je to pro má ušiska balzám.
smilies/wink.gif
červen 01, 2009 07:56
Nojo, vytáhli ji z vošklivince : NČ
Jenom hlas je u reprodukční zpěvačky žalostně málo. Pokud není originální, nýbrž jen interpretuje notoricky známý a tisíckrát vomletý, prověřený, osvědčený superšlágry. Sice na chvíli člověka udiví, že z tý hrůůůzy můžou vyjít celkem poslouchatelný zvuky, je to docela slušná pouťová atrakce ale to je asi tak všechno.
Taky mě ale udivilo, že v jedný soutěži soutěžej celkem nesouměřitelný odvětví: Zpěv proti "tanci". Divný.
červen 01, 2009 08:09
a co ta malá holka : daisy
myslím že Hollie Steel má budoucnost minimálně v muzikálu, co se týká Susan.. myslím, že už má nakročeno ke kariéře, Simon ji nenenechá odejít, jinka... její zpěv by se měl předepisovat místo léků...
červen 01, 2009 09:02
nýčý : alena puntíkovaná
dej nám sem svou fotku, abychom poznaly tu pravou a nefalšovanou krásu - nebo si nedejbože budem ještě vážit lidí, který krásný nejsou...což by byla celosvětová tragédie
červen 01, 2009 12:05
alena puntíkovaná : mamča
NČ :"Jenom hlas je u reprodukční zpěvačky žalostně málo. Pokud není originální, nýbrž jen interpretuje notoricky známý a tisíckrát vomletý, prověřený, osvědčený superšlágry."

V těchhle dvou větách má NČ bohužel smutnou pravdu. Má v té oblasti nějaké zkušenosti.
Zpěvačka bez zázemí, doprovodné skupiny, autora píšícího jen pro ni...a ještě i ten věk a vizáž, to není pro dnešní svět mladých a dravých nic přínosného.
Přesto jsem si jí poslechla moc ráda, a moc mě její zpěv potěšil, i když to díky trémě na začátku nebylo úplně bez chyby. Pak to ale rozbalila velkolepě.
červen 01, 2009 12:15
jasně, pravda je pravda a přes to vlak nejede, ale Alena asi zareagovala na jiné napsané pravdy, jako : : bb
Nojo, vytáhli ji z vošklivince...Sice na chvíli člověka udiví, že z tý hrůůůzy můžou vyjít celkem poslouchatelný zvuky, je to docela slušná pouťová atrakce ale to je asi tak všechno.


Čili - předpokládáme-li, že v této oblasti zkušený vydává poslouchatelné zvuky, musí být tedy krasavcem nad jiné krásným. Kromě toho, že nepochází z vošklivince.
červen 01, 2009 12:20
Vobejde se to i bez mý fotky. Nikdy nikde jsem nenapsal : NČ
že se považuju za pravě a nefalšovaně krásnýho.
červen 01, 2009 12:21
Na mnou dotčený potrefený je škoda času vůbec reagovat : NČ
mějte si klidně svůj názor na tuhle krasavici. Já jsem napsal svůj.
Zřejmě se tady už zase znova stejně postižené nevzhledností dožadují pozitivní diskriminace.
červen 01, 2009 12:33
No právě : alena puntíkovaná
předpokládám Nýčý , že jsi skutečně význačný krasavec, jinak bys nic takového nemohl napsat - proto žádám o tvé foto, abych byla im Bilde a věděla, jak má taková opravdová krása vypadat. Já se ráda poučím
červen 01, 2009 12:56
Je to nespravedlivá věc : wendy
vezměte si naši Špinarku - není to dlouhohonohá krasavice z Prahy, takže i když je majitelkou nejlepšího ženského hlasu v této oblasti, nikdy nebyla a nebude Slavicí, nikdy nebude na špici, jezdit si po světě a tak tomu podobně. To je život. Ona, Hegerová, Kubišová, Navarová, Radúza, to jsou děvčata mého srdce. Určitě ne Vondráčkováhelenka, BArtošová, Farná apod. U zpěvačky se bohužel požaduje asi i krása? Pravda, Marta Kubišová se tomuto vzorci vymyká, tak to bylo víme jak. I za hranicemi tomu nebývá jinak. Je to nespravedlivé, ale co s tím ?
smilies/wink.gif
červen 01, 2009 12:56
ale to není názor na ni, : bb
nýbrž na tebe, ale bodejť by ti to došlo.
červen 01, 2009 13:13
wendy, když ta krása se těžko definuje, : bb
mně se třeba Hegerová za mlada líbila, byla zajímavá. Zato Zagorová vůbec a podívej, jak byla kdysi populární, přitom ten infantilní hlásek a naivní texty, no a jak se líbila. Takže jen v kráse ale ani v hlase to asi nebude.
červen 01, 2009 13:28
bíbí - ať už je to názor na kohokoli : alena puntíkovaná
- ale pokud někdo takhle soudí lidi, tak musí být skutečně překrásnej, jinak to ztrácí smysl - kdyby třeba byl ten typ, kterýho se sluášná ženská nedtkne ani dřívkem. Tak nechápu, proč tam tu fotku nedá, nemá se přece čeho bát...ale zatím jsme neviděli ani ta kolena, takže si o něm můžeme myslet cokoli>
červen 01, 2009 13:30
Podívej se Puntíkovaná : NČ
Jsem skromnej a dostatečně sebekritickej. Takže vím sám nejlíp, že nejsem nějak extra význačnej krasavec. Jsem sice docela dost vzhlednej ale ne zase nějak extra význačně. Proto se taky necpu tam, kde mají šanci se uplatnit jen význační krasavci.
Nechápu ovšem, jakej tohle má jako mít vztah k tomu, co by podle mě měla splňovat zpěvačka, na kterou se, mimo její hlas, chci i kouknout a ne před ní utéct.
Pokud tomu teda správně rozumím, tak podle tebe by měl každej chlap, kterej teda není výjimečně krásnej, vzít za vděk kdejakou šeredou. Tak to já zase ne. Než příšeru, to raději nic.
červen 01, 2009 13:39
bb chce to určité charisma : wendy
Zagorčiny texty oslovily určitou, ne zanedbatelnou skupinu lidí, a třeba ty malovaný obrázky nebyly tak nejblbější text. Prostě se zaplní určitá mezera na trhu. Hlas to nemá žádnej, já se třeba divím že zpívala i něco s tak úžasným hlasem jako má Margita, no udělal jí radost ale poslouchat to byla žalost. Zpěvačka by v první řadě měla mít pěkný hlas a pěkně zpívat, od toho je zpěvačka. Jako řidič by mě umět řídit a pekař péct. No tihle dva mohou být i ošklivi na ty není vidět...ale řemeslo by měli mít v paži.
smilies/wink.gif
červen 01, 2009 15:02
... : mia I
Můj názor /možná blbej/ je,že svět dnešního showbyznysu není jen o zpěvu /bohužel/,pohybuje se v něm dost snobů a tahle paní prostě nemá na to,ustát takový tlak.Bez ohledu na to,že zpívá božsky.To není o vzhledu,už se uplatnili větší ošklivci,ale vnitřně byli nastavení jinak než Susan.Je to smutná realita ,ale není třeba to nijak dramatizovat,svůj okruh posluchačů věřím,že mít bude.
červen 01, 2009 15:11
... : Sandra.
Ad Radůza: loni jsem s ní četla několik rozhovorů, kde říká, že čeká dvojčátka, ale na jejím oficiálním webu je informace, že se jí narodila dcera (jedna). Nevíte někdo jestli jí to druhé dítě zemřelo? Doufám, že ne...ona je můj velký vzor:-)
Co se vzhledu zpěvaček týče, myslím, že záleží na tom, co zpívají- pokud zpívají popík alá Vondráčková, mělo by být skutečně na co koukat. Pokud zpívají šansony, nebo gosply, atd. tak myslím, že záleží spíše na charismatu a energii, která nich vyzařuje...
No a u opery a muzikálů je spousta rolí, které by byly pro takovou Susan Boyle úplně ideální (např. hokynářka v Bídnících, mě napadá jako první) Pokud je ta žena soudná a necpe se do role Rusalky, tak není problém...
červen 01, 2009 15:46
Jak to myslíš "vzít za vděk"? : alena bodka
ona tě snad požádala o ruku?
červen 01, 2009 16:08
aleno, to nebylo na tebe :) : bb
ale jak skočily mezi to komentáře, tak to tak vypadalo. To bylo na něj, tj. na nabádání ať si máme svůj názor na krasavici. Protože zatímco vy jste psaly jen o tom jak se vám líbil její zpěv a že si splnila sen, nic víc a taky o nic víc nešlo, tak on měl opět potřebu si do ní hnusně rejpnout. To už je snad obsese, to by se mělo léčit :-) No a tím dalším jsme tedy vyjádřili názor na něj.
Jinak teda si nemyslím, že by jen legitimní krasavci mohli vyslovit názor, že se jim někdo zdá nehezkej, to právo snad mají všichni. Pravdou však je, že většina normálních lidí nemá tu potřebu. Ostatně, mezi námi děvčaty, už jsi viděla vysloveně krásného chlapa nad 60? smilies/smiley.gif
červen 01, 2009 18:33
jo, Sandro, : bb
přesně. Hanka Křížková, Magda Malá taky není krasavice a kdoví jak bude vypadat v 50, 60, ale zpívat jim to zpívá a konečně, když mohla Rusalku zpívat Věra Urbanová předtím, než zhubla těch 80 nebo kolik kilo ;-) U té Susan půjde spíš o to, co popsala Mia, prostě není typ pro showbyznys. Snad se jí splnil sen a u toho zůstane, snad ji ohlídají lidi kolem, a tak se jí nezmocní prachuchtivý manažer, co by z ní tu opičku udělal.
červen 01, 2009 18:38
... : Sandra.
No, teď zrovna říkal v minizprávách, že se zhroutila...
červen 01, 2009 18:50
Pohledný chlap nad 60 ? : wendy
znám - Sean Thomas Connery....
smilies/wink.gif
červen 01, 2009 20:22
ježíš jemu je přes šedesát? : alena bodka
já myslela, že ho právě opouští puberta...no to by se hoch fakt měl nad sebou zamyslet , nebo se obrátit na odborníky. No, ale řekla bych, že v tomto věku už taky hoch prčdlajs vidí, takže starou bačkovu pozná, kdo je krásnej a kdo ne....asi se poradil v hospodě.
červen 01, 2009 20:44
Puntíkovaná, ono je opravdu důležité, jak kdo vypadá - : ivanka
jak v práci, tak v show...
Hele, pokud se někdo rád podívá na hezkou zpěvanduli, tak kvůli tomu nemusí být zrovna elegán. A je fakt, že Suzan je opravdu ošklivka ze superošklivince, a taky proto není první. Protože hlasují především mladí, kterým se pochopitelně víc líbili ti mladí ... Což ovšem neznamená, že Suzan neudělá určitou kariéru. Přesně, jak o tom psala Sandra.
No, a v práci, jak se tu minule debatilo: jestli bych byla šéfem a měla si vybrat mezi neskutečně schopnou ježibabou nebo schopnou hezulí, tak věř, že určitě vezmu tu hezuli. No, a tu schopnou ježibabu zaměstnám když tak na práci "z domu"...

červen 01, 2009 21:06
Ivanko : alena bodka
ještě mě pouč - od kolika let předpokládáš, že z tebe bude ježibaba?
červen 01, 2009 22:08
Ali : mia
gepunktete du bist gross eso. smilies/cheesy.gif
červen 01, 2009 22:13
Ali oprava : mia
gepunktete du bist kanone-to válím co?
červen 01, 2009 22:16
Danke : alena bodka
die Kanone vieleicht, aber die Hexe sicherlich smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
červen 01, 2009 22:25
Jste Sluníčka mého stáří :-))) : NČ
.
červen 02, 2009 06:34
Sice nevím, jak se to řekne německy : wendy
ale je mu přes šedesát a je pohlednější než byl za mlada. Tak.
smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
červen 02, 2009 07:16
Wendy, přišlo mi těch jeho 70 dost málo. Tak jsem se poradil s googlem. : NČ
Věk: 78 let
Povolání: herec
Rodné jméno: Thomas Sean Connery
Známý jako: Sir Sean Connery
Národnost: skotská
Datum narození, místo:
25.8.1930, Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
----------------------------------------------------------------
Pro mě osobně to je jedinej Bond, James Bond, na kterýho se kdykoliv, třeba i podesátý, podivám.
Všichni další už byli jen vodvaři.

červen 02, 2009 07:41
Souhlas. : wendy
Bond jako téma mě nikdy nebral, ale asi i v něm byl dobrej. Miluju jeho krále Artuše a mnicha Viléma z Baskervillu ze Jména růže, ale ani v akčních záležitostech není jiný než dobrý...škoda že nám už tak stárne. Nakonec snad dokonce i zemře....
červen 02, 2009 09:03
... : NČ
Jó, mladej může, starej musí :-(
červen 02, 2009 11:21
wendy, ale Sean byl fešák jen do 50 :) : bb
já teda radši Alaina Delona, ale taky jen do 50, pak to s ním šlo z kopce.
červen 02, 2009 11:40
Mně se Connery když byl mladý nelíbil. : Myška
Myslím, že cca od jeho padesátky je to "vono". Moc se mi líbil nejen ve Jménu růže, nejen jako král Artuš, ale i v Highlanderovi, a v dalších rolích, na které si teď díky své skleróze nevzpomenu.
A James Bond, ten nejlepší Bond, je pro mě Pierce Brosnan. A úplně nejvíc u mě propadá Bond Daniel Craig.
červen 02, 2009 11:59
Alain Delon... : Míša šíša
velká láska mých sladkých dvanácti let smilies/grin.gif
Jo, taky se mi dřívávějc líbil Kevin Costner, ale pak když jsem ho viděla na fotkách, když se podruhý ženil, tak jsem se zhrozila - vlasy prořídlý, vrásky... prostě z hezkýho chlapa najednou dědouš (a to mu bylo teprv něco kolem padesátky).
červen 02, 2009 12:07
Jo, Kevin Costner v Bodyguardovi, nebo v Tanci s vlky, nebo ve Vodním světě, neměl chybu. : Myška
A taky Nicolas Cage v Con Air nebo ve filmu 8 milimetrů, v 60 sekundách, ve Městě andělů,... Oba ale časem to kouzlo nějak ztrácejí, zatímco Sean Connery vyzrával.
červen 02, 2009 12:19
Connery : Ivča
se mi taky víc líbil jako starší pán než jako Bond s příčeskem,brrr...a jinak moje stárnoucí,ale stále sexy láska je Mel Gibson,ty jeho voči...... smilies/wink.gifA Brosnan v Bondovi super,ale v Mamma Mia už úplně někdo jinej...taťka na dovolené... smilies/grin.gif
červen 03, 2009 17:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]