O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KUDLANKA V LÁZNÍCH - III. PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 květen 2009
Přejít na obsah
KUDLANKA V LÁZNÍCH - III.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Ráno jsme s mou spolubydlící šly do plynu... tak se tomu zdejším žargonem říká.

 

     Čekala mě tímpádem návštěva další, třetí Moniky: hezké a příjemné dívky, která (podle nařízení lékaře) někomu dává plynové injekce, jiné šoupne do velikého igeliťáku, který naplní plynem.

 

 

 

     Je to snad nejméně náročná procedura: jen si tak ležíte a je vám příjemně.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Monika, v mém poznávání čtvrtá, byla ta, kterou jsem poznala první (po telefonu), ale fyzicky až na onom „keltování". Během toho kratinkého reje jsme si chvilku povídali a zjistila jsem, že je to velmi příjemná společnice, hezká a prima dívka. Jinak sedí v příjemné kanceláři v hlavní zámecké budově, pracovně je to člověk opravdu na svém místě. Sledovala jsem ji i chvilku při její práci. Zrovna totiž  vysvětlovala nějaké drobné nejasnosti příchozím klientům, a vždy k jejich spokojenosti.

 

     Zámecké Moniky jsou prostě tamní princezničky...

 

     Následující den jsem už od procedur „pauzírovala" - ve středu totiž netekla moc teplá voda a tak jsme ve vířivce i v bazénu hodně prochladli. Také mne bolela docela fest záda.

 

      Žeby po těch masážích?

 

 

 

 

d@niela

 

Pokračování příště

 

 

 

Komentáře (9)add feed
tak se Ti to Daní snad : Inka
nakonec líbí, co? I u nás zněla keltská muzika, přijelo pár milých přátel, peklo se masíčko a buřtíky, chlazené pivíčko a vínko dodali příjemnou atmosféru a večer u ohně se vydařil i když i nás vyrušil pěkný slejvák, ale naštěstí netrval příliš dlouho.

květen 03, 2009 21:18
co já vím, tak takhle to je asi ve všech lázních, : ivanka
ale rozhodně to tak být nemá, tedy to cvičení po jídle.
Doufám, že ta studená voda taky nebude mít nějaký další následky. smilies/cry.gif
květen 04, 2009 11:36
Dani a neda sa Ti to prehodit? : Sipik
To si sa mala spytat nas a nemusela si hladat po webe... po najedeni sa krv prelieva do traviacich organov kde je potrebna, tie su okyslicenejsie a lepsie pracuju... tym padom sa Ti trosku odkrvi mozog aj svaly, preto sa Ti po sytom obede chce spinkat. Ked namiesto travenia ides cvicit, tak sa krv musi nutne presuvat do svalov, lebo okyslicujes tie a potom si kazis travenie. Teda u nas doma je poobede povinna siesta, aj ak by to malo byt len zapnute DVDcko.
květen 04, 2009 13:00
Danielko, už jsem Ti to psala, tak znovu, když se to hodí... : Iris
z knihy Fabiana Summera, kterou rozdávali v létě v K. Varech k 650 letému výročí lázní, kapitola VI.

....Zcela špatně činí ti nemocní, kteří když došli při užívání vřídel až nakonec, si libují více než teoreticky v rozmařilém stěhování a s tím spojené náladě a opilství když nedovedou pochopit, že když jsou síly někdy vlivem vřídel unavené a oslabené, zejména když jsou vlhkosti v pohybu, by z vlastního popudu mohli přivolat větší újmu zdraví.....Ať se vyhýbají opilství a dochovávají dále předepsanou dietu, ať se každý vystříhá všech prudkých hnutí mysli a dbá, aby bylo břicho stále vyprázdněné......Výslovně však z toho vyplývá, aby po skončení zvláště koupání, se nepodával žádný silný lék, aby se vyprázdnilo to, co je v pohybu nebo nerozpuštěné, aby se neposunulo na nevhodné místo.Není vhodné, aby pacienti rozpaření jsouce pili nebo jedli......Ať je tělo dobře pokryto a oděvy vybaveno, aby mu neuškodil venkovní vzduch a ať se vystříhá všech věcí, které by zavdaly důvod k léčení choroby.....

květen 04, 2009 15:10
jo, prý je to běžný ve všech lázních - : d@niela
já jsem ještě nikde nebyla, takže to nemůžu posoudit, ale podle ostatních, tak to vadí asi všem... Nejhorší je, když je např. člověk rozpařenej z vířivky, fofrem na pár minut na oběd a pak zase fofrem třebas na tu masáž... u oběda krásně vystydneš... :-)))
No, zatím vím stopro jedno, že jsem nastydlá jak zákon káže a není mi zrovna ejchuchu.
květen 04, 2009 15:19
jo jo já se chystám v pátek : Inka
odletět do Skotska na 10 dní, koukala jsem na počasí je tam jen 10°C, to bude čočka z toho teplíčka tady, no alespoň si odpočineme smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif
květen 04, 2009 20:25
No Inko : Iris
Ty zmizíš? A co zahrádka? A co domeček? A co já???
Ale vážně - dnes už tady nic moc teplíčko také nebylo, takže se můžeš pomalu aklimatizovat smilies/wink.gif
A třeba se oteplí. Ale hlavně tam bude úžasně, moc bych také do těchto končin chtěla, nebýt omezená fobií z letadel a lodí. Tvůj strach z můr je proti tomu odvárek a navíc Tě neomezuje v cestování.
Inko ahoj smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif
květen 04, 2009 21:44
No jo na chvilinku, : Inka
zahrádka počká, domeček se zvířátkama hlídá šikulka a Ty jsi holka hezká a šikovná, nemám o Tebe vůbec strach, jestli budu mít možnost juknu tam na internet, tak piš SOS kdyby šlo do tuhého smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
květen 04, 2009 22:14
Daní : Iris
nejsi jenom nastydlá, jsi vyčerpaná a vycucaná - lázně jsou záhul, dej na sebe pozor, poraď se s lékařem, vysaď, ať nepřijedeš víc poničená, než když jsi do nich nastoupila. Mluvím naprosto vážně, bez nejmenší legrace, ohne sranda. Vynech proceduru, vyspi se nebo vylež, to snad smíš? Ahoj, mám starost.
květen 05, 2009 15:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]