O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HRNEČKY, NEJEN NA DUŠIČKY VIII. PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 duben 2009
Přejít na obsah
HRNEČKY, NEJEN NA DUŠIČKY VIII.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

 

 

     Za necelou míli se na levé straně objevuje v lese místo na piknik. Naprosto nečekaně, na mapě nic takovýho nebylo. Je to tu přichystaný hlavně pro rybáře. Kolem teče pěkná pstruhová řeka, je tu i lávka a taky nějaká bronzová deska na břehu. Informuje pocestné, že je tohle místo věnovaný na památku někomu váženýmu u zdejších lidí.  Hned mně napadlo, že tady buď nemají žádný sběrače barevných kovů a nebo tu žádný barevný kovy nevykupujou. Protože, podobných bronzových desek je tu všude hafo a odmontovat je by nedalo určitě žádnou práci.  Leda, že by tu měli k těmhle věcem lidi větší úctu, než v Český kotlině a nebo odpovídající tresty.  Pro šmejdy, co jim není nic svatý.

 

 

 

 

     Obsazuju nejvhodnější flek - napůl stín a napůl slunce. Zatím je to slunce milý, pořád je ještě chladno. Ještě jsem vysoko, nejmíň jako Šumava. Za hodinu už tu bude na slunci ale pěknej pařák. Vybaluju vařič, nádobí, galon vody a bednu s jídlem. Konečně dochází na prohlídku kafáče.

 

     Je ÚŽASNEJ. velikej, objem 20 OZ - skoro šest deci, s dvojitou stěnou - něco jako termoska. Za to velký ucho se příjemně drží a navíc je i parádně lehkej, z takový podivný černý metalízový umělý hmoty, co určitě vynalezli minimálně kvůli vesmírným letům. A aby to nebylo málo, dno je podlepený měkkou protiskluzovou gumou.  Ovšem, ta největší pecka je na závěr - na dně má nápis : made in the USA! Dneska, kdy je všechno z Číny - a to i indiánský suvenýry - je to obzvlášť cenná rarita, vyrobeno v USA.  Pamatuju si, že jsem ho tu už u někoho viděl. Ten chlápek z něj tenkrát pil studený pivo a podle tetování vypadal na to, že může klidně mít na zádech ten vše říkající nápis - Hell´s Angel.  Ale, v obchodě jsem nic podobnýho nezahlíd´.

 

     Já z něj budu pít kafe. Ta jeho termo vlastnost, udržet dlouho stálou teplotu, je k nezaplacení. Pořád tu všude fouká vítr a tak v normálním hrnečku, pokud se právě nenacházíte na rozpálený poušti, nic horkýho dlouho nevydrží.

 

 

 

     Nalezenýmu hrnečku jsem věnoval první dávku vařící vody a hned potom ho tou druhou vyzkoušel. Přidal jsem jen pár lžiček granulí kafe. I když teplo se tomu tady po ránu pořád ještě nedalo říkat ani náhodou a příprava snídaně mně zabrala ještě nějakou chvíli, když došlo na kafe, stejně jsem se málem opařil. Tady v lese holt vítr nefouká. Morning Brew, pokud jde o pití mimo jízdu, tak definitivně na tomto výletě dostal přednost před hrnkem dosavadním, též nalezencem z minulých výletů. Ale, dosud používaný mug jsem nezatratil. Je sice menší, ale jeho předností i nadále zůstala možnost uchycení ve stojánku pod palubní deskou a tedy popíjení kávy i za jízdy.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]