O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HRNÍČKY, NEJEN NA DUŠIČKY - IV. PDF Tisk E-mail
Úterý, 14 duben 2009
Přejít na obsah
HRNÍČKY, NEJEN NA DUŠIČKY - IV.
Strana 2

Tak jsem sedím nad domácím úkolem od Daniely na téma „Váš nejzajímavější, nejmilejší, případně nejvzácnější hrneček" a přemýšlím, o kterém z nich napsat. Je to těžké, já nejsem vyhraněná na jeden jediný a od doby, co mám svého medvídka, tak jsem hrníčky přímo zahrnována, kdykoli na nějakém ustrnu v obchodě pohledem delším než 2 nanosekundy.

 

 

 

 

 

 

 

Svoje hrníčky dělím do několika kategorií:

 

 

 

  • První - klasika. Čtveraté červené hrníčky s nápisem Nescafe asi znáte všichni jako svoje boty. Takže tyto hrníčky používám na kafe s Helenou, kamarádkou. Je tak akorát velký, ani malý, ani velký. Občas si do nich leju meltu, která je dobrá na kojení. Z červeného hrníčku moc dobře chutná.

 

  • Druhá - pořádný hrnek. První z této kategorie jsem koupila v nějakém tom vánočním balení kávy Tchibo, je to takový větší klasický rovný hrníček s velkým uchem. Tvar sloupózní, široký, mám jich pět; nejhezčí poloprůhledný tmavomodrý vzal za své, když nepřežil pád z naší o dvanáct cenťáků zvýšené kuchyňské linky. Budiž mu skládka lehká.

 

  • Třetí - nepoužívané. Taky je určitě znáte. Koupila jsem si nádherně modré hrníčky s kopretinami. Motiv kopretin na nich byl ve třech různých provedeních, koupila jsem po dvou ode všech a nyní zbyly jen dva poslední. Svého času jsem je používala skoro pořád, na kafe, na kakao, s Helenou a dokonce i na čaj. Postupně jsem objevila jejich nevýhody. Byly docela malé, křehké, lehce se uťukly, až zůstaly dva poslední zdravé kusy - z nostalgie ve skříni -  a díky jejich nádherně chrpové barvě a kopretinám zůstanou se mnou navždy.

 

 

.
.
.
  • Čtvrtá - darované. Díky mé kamarádce Heleně mám dva páry hrníčků, do kterých jí sem tam uvařím čaj nebo kafe, když zajde na kus řeči a červené hrníčky jsou v myčce. Jeden pár je modrý, dávali ho kdysi v Hypernově za nákupy nad nějakou tu cifru, druhý pár je bílý, dávali ho taméž za nákupy jakési té kávy. Musím se jít podívat, co to bylo za kafe. Aha, Douwe Egberts. Protože jsou o kapánek větší, vařím do nich povětšinou čaj.

 

  • No a zbyla nám poslední, pátá kategorie, a té bych věnovala svou největší pozornost, protože je to kategorie co do počtu kusů početnější než jen párová, a je to ta „dívala ses na ně tak, že jsem ti je musel koupit". Tahle kategorie má několik poddruhů, a to na základě rozdělení podle velikosti.

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]