O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEZBEDNÍCI DOMÁCNOSTNÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 08 duben 2009
Přejít na obsah
NEZBEDNÍCI DOMÁCNOSTNÍ
Strana 2

A je to tady, konečně přímo objevný popis!!! Čtěte, co všechno odpozorovala Pavla Vodoměrka: V každé domácnosti žije spousta objevených i neobjevených (zatím spících) skřítků a skřetů. Skřítci a skřeti se rozlišují podle povahy a záludností, které způsobují. Ti méně škodolibí a méně závažní jsou skřítci a ty potvory zákeřné, obludné a nesmlouvavé, jsou skřeti.

 

 

 

 

 

 

U nás jich žije několik,

ovšem nejvíc zvěrstva páchají

dva hlavní skřetové.

 

     

 

      První z nich je ponožkožrout pračkový. Ať dělám, co dělám, vždy nějakou ponožku najde a sežere. Nejvíc mu chutnají synovy ponožky, potom jsou na řadě ty nízké kotníčkové bílé, které nosíme já s dcerou a zcela odolávají ponožky velkého medvídka a malé Hemžilečky. Zato ponožkožroutovi nenažranému dokonce jednou zachutnala i maličká pidirukavička pro miminko a ze dvou párů, tedy čtyř kusů, mi pračka vyplivla jen tři. Poslední zmizela v nenávratnu,  vlastně ve chřtánu té nenajezené obludy.

 

    Ale abych zase nebyla tak zlá a nespravedlivá, ponožkožrout nám jednou za své stravování i zaplatil, sice v drobných, a nic moc vzhledem k dnešním cenám, i kidyž -  každá korunka dobrá. Bylo to v době, kdy mi zcela neférově sežral kostici z podprsenky, a když jsem se ji snažila vylovit, tak místo kostice jsem vytáhla torzo jedné z ponožek - že by nestravitelná kostra? No a při dalším praní se mi ucpal odtokový filtr a tak mužská polovina naší domácnosti musela nastoupit.

 

 

 

      Shrnu to.

 

     Kostici se vytáhnout nepodařilo, ale zato v tom filtru bylo objeveno několik dalších pozůstatků ponožek, jedny tanga - tedy co z nich zbylo, kus rukavičky a pár zašlých a olezlých mincí, ze kterých se po koupeli v přípravku na odstranění rzi a vodního kamene ukázaly jedna desetikoruna, pětikoruna, dvoukoruna, koruna a padesátník, který už sice neplatil, ale byl tam. Bratru osmnáct pade.

 

     Stejně by mě zajímalo, kam zmizel ten zbytek, že by ponožkožrout předtím sám vynášel odpadky?

 

 

 

 

    

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]