O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JSEM ŠOFÉÉÉR - A KDO JE VÍC? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 říjen 2008

Ihned „předem svého dopisu" se přiznávám, že svou zeleno-citroenovou žabku mám v servisu, má rozflákaný přední nárazník a jedno přední světlo. Netrefila jsem se totiž do garáže... Po pár jízdách v autoškole jsem požádala otce svého dítěte, aby se mnou jezdil, jelikož nebyl nikdo jiný, kdo by se mnou riskoval život.

 

 

 

 

 

 

 

     Najezdili jsme si celých 200 km; vím, že to nic není, ale v městském provoze, po Kotěhůlkách, na dálnici... a nebyla to žádná sranda. Byl to učitel, který si smlsne na každé chybičce, řve a klade sugestivní dotazy. „Proč jsi málem nabrala támhle ty svodidla? Proč jsi v té zatáčce vjela do protisměru?" Proč jsi zatočila doleva, když jsem říkal doprava?" (A to vynechávám příslušné expresivní výrazivo.) No, jediná odpověď na to asi byla: „jsem BLBÁ, BLBÁ, BLBÁ..." A snažila jsem se soustředit na jízdu a držet ústa.

 

 

 

 

     Jen jednou mi ujelo něco jako „Ano, Pane", ale naštěstí se mi to podařilo ututlat a kontrovala jsem, že „Synek chce bonbón". Ono se to sice nerýmuje, ale někdy i totální blbost zabere, ufff. Pravděpodobně jsem nutnost zacpat momentálnímu školiteli hubu přeasociovala na ten kousek cukříčku.

 

     Pak už to začínalo být lepší, myslím s mou jízdou, tak jsem pozvala svou máti na vyjížďku, tedy na blízké parkoviště a zpět. Nasedly jsme a já zkoušela nastartovat, asi 10x, už mi to bylo hodně divné, volala jsem tedy svému synovci, ten mi poradil, že existuje fenomén „zamknutý volant" - a jak si s tím poradit během dvou fteřinek.

 

 

     Bohužel už se mi mezitím asi podařilo vybít baterku a nalákat houfec sousedů, trapných čumilů, kteří se velmi bavili. Proč ne, zábava k životu nutná je a: nahodila jsem úsměv, vystoupila z auta, vypnula prsa, tak se to prý dělá, a jen tak jsem se opřela o dveře a snažila se o ladné křivky.

 

 

 

 

     Okamžitě jsem si řekla, že jsem blbá kráva, neboť ti okolostojící byli všichni nad 70 a hlava mi začala šrotovat, co s tím... Než má skoro 40tiletá palička něco vymyslela, baterka byla venku, na nabíječce, a že ráno si mám přijít. To se však mezitím podařilo vystoupit mé matce a zazdálo se jí, že se nechovám k pánům dosti uctivě a začala mně posílat od jednoho k druhému, ať je střídavě poprosím a poděkuji, popřípadě přislíbím revanš. (Či jinou odměnu? A tak jsem ji radši odpoklonkovala i s dítkem pryč.)

 

     Takže už jsem uměla odemknout volant, otevřít kapotu, odmontovat baterku...skvělé...

 

     A pak zase pár jízd s oteckem. A to ještě v průběhu jízd zkoušel počítat procenta času, které vidí svého syna (no, to by bylo na delší povídání, jelikož to není jeho jediný synek), ale já se musela soustředit na jiné věci; v těchto chvílích mně však napadlo to profláknuté rčení: těžce na cvičišti, lehce na bojišti.

 

     Nádhera. Už mám pár samostatných jízd za sebou, tedy nejen na parkoviště, dnes jsem byla dokonce s babičkou a miminkem nakoupit v Kauflandu, včera jsem je vzala jen tak na vyjížďku..

 

 

 

A - pak jsem s tim rypla o futro garaže.

Asi poznate, že jsem Ostravak, a jsem fakt nasmolena na sebe,

bo koho by to napadlo jezdit do garaže

z blizke vzdalenosti -

ze zatačky

rovnou do garaže.

 

Jo, ja už citila, že se bliži karambol, ale spletla jsem si plyn s brzdou...

 

 

Taťána

Slavné neslavné začátky

 

 

Komentáře (33)add feed
Moc fajne! : Míša šíša
smilies/grin.gif
říjen 02, 2008 10:18
krásný, krásný počteníčko : :-))
Táňo, pokračuj
v jízdách i psaní o nich smilies/smiley.gif))
říjen 02, 2008 10:39
kvůli tomuhle já nikdy nechtěla řidičák : alena puntíkovaná
když swi ho dělala moje máma, tak jí pouštžěl k volantu můj otec a ty jízdy - to byl takovej děs, že jsem odmítla za volant kdy sednout- Teda ne, že by máma špatně řídila, jednou nás odvezla sama k babičce a byla to celkem pohoda. Aje jak řídila ona a táta dělal instruktora tak to začlo:"Jedničku, dej tam jedničku, vidělas tu značku, kam to jedeš,kam koukáš, trojku, dejtam trojku, ježíš, di víc ke kraji, to chceč sjet rovnou do pankejtu nebo co, dávej pozor na řízení, dávej pozor na to co ti řikám, POZOR! bude přejezd:" a tak to šlo furt. Naše maminka nebyla žádná tichá ovečka, která by si nechala všecko líbil - tak jízda znamenala ostrou manželskou hádku, který nedodala ani moje babička slovy:"Ježíši Miluško, ty budeš řídit?! No to zas nebudu celou noc spát!" Já odmítala autem vůbec jezdit (m ěli jsme wartburga" a radši jsem se sápala vlakem, než zase znovu prožívat tohle. A přitom jsem zůstala. Mám průkazku ZTP, takže jezdím zadarmo - nebo téměř zadarmo a dodnes nechápu, jak je to s tou převodovkou - i když jsme to měli ve škole. Ceny benzínu mě vcelku nezajímají...akorát teď začínají mít auta strašně krásný barvy. A tak nechápu, proč taková spousta řidičů si furt kupuje ty auta čený nebo stříbrný, když je takovej výběr. Tuhle jsem byla v bance co je v bývalém Carefouru, nyní Tescu a měli tam auto mejch snů...růžový se zelenejma hvězdičkama. Tak to bych si teda koupila já - ale jen, kdyby ho prodávali i s řidičem.
říjen 02, 2008 11:04
... : neonka
No nevim jestli je to psaní tak super, jsem z toho lehce nervózní, doufám že se paní vyjezdí velmi rychle, nebo ji nesmete garáž ale řítící se debil. Upřímně řečeno, 200 km je houbeles.

Bohužel musím konstatovat že ani cedule Začátečník nepomůže, když jsem ji vystavila ostatní nebyli ohleduplnější, ale právě naopak, cedule šla rychle pryč.
A už jste zkoušeli dodržovat bezpečné odstupy? Další dobrej vtip, dle většiny. Stejně jako dodržování rychlostí, ha ha ha.


říjen 02, 2008 11:06
to máš teda pravdu Neonko : alena puntíkovaná
loni jsme měli nadúrodu jablek a tak si moje kamarádka jela k nám s autem pro jabka. Říkala, hele já memám na pokuty, tak pojedem jenom, to co musíme. No já po rychlosti nijak zývlášť netoužím, tak jsme jeli padesátkou, kde byla padesátka, osmdesátkou, kde byla psaná osmdesátka, třičítkou, kde byla psaná třicítka atd.atd. No nedovedete si představit, co se dělo. Obec neobec, řidiči na nás troubili, ukazovali jám neslušná gesta, nadávali nám a to vše za předjíždění značně vyšší rychoslí než byla nařízená. Bejt tam policajti, tak mají hody. Já to nechápu, to se ti řidiči nebáli, že by se jim mohlo něco stát? Jezdfím denně na ttrase Smíchov Slapy - nedovede te si představit, co se tam kolikrát děje. Tuhle jsme jeli okolo (autobusem) děsně hnusný nehody - motorkář na hadry, dvqě autža sražený, dvě sanitky, helikoptéra - no a jeli tam chlapci na motorkách a proplejtalise mezi těma stojícíma autama a prosvištěli kolem tý strašlivý scény a toho motorkáře rozsekanýho na maděru, ani nepřibrzili.
říjen 02, 2008 11:14
Já do toho šla počtyřicítce. : Myška
Tedy do autoškoly. Vlastní auto byla poslední meta pro úplné osamostatnění. Předtím jsem jezdila jen na kole. Začátkem července jsem si hrdě z magistrátu odnášela ještě mokrý řidičák. Hned druhý den jsme sedla do svého autíčka, které na mě čekalo v garáži už měsíc, neb jsem ho zakoupila ještě v průběhu autoškoly v pevné víře, že řidičák získám. V tom jsem se tedy nezklamala. První jízda s mou matkou, dlouholetou řidičkou, proběhla v lehce nervózní atmosféře, protože ne vše mi šlo tak, jak bych si přála, a jak by to mělo být. Druhá jízda už byla s menšími nervy se starším synem, už 4 roky majitelem řidičáku. Ale taky to nebylo ono, a vlastně ještě pořád to není tak, jak bych si přála. Následovalo pár jízd tu s matkou, tu se synem, sama jsem jet zatím nechtěla. Jenže člověk míní... Po čtrnácti dnech tandemového ježdění jsem byla postavena před hotovou věc - dovézt svého psa na veterinu na operaci, nikdo se mnou jet nemohl. Přežila jsem, a od té doby jezdím sama denně do práce, o víkendech na výlety, na nákupy. Nejradši jezdím sama se svým psem.
říjen 02, 2008 11:37
mne taky prijde, ze dveste km je zoufale malo a rozhodne bych ty pocatecni km : mila1
netrenovala v hustem provozu, ale nekde a nekdy v klidu, treba v sobotu odpoledne nebo v nedeli rano. Ja zacinala tak, ze jsem se naucila jezdit do nejblizsiho supermarketu a kdyz jsem si tou cestou byla jista, pomalu jsem se poustela na delsi a delsi cesty a vzdy si dukladne rozmyslela,kam pojedu, jake tam jsou krizovatky a tak. Tak se mi podarilo za rok a ctvrt najezdit pres 30tisic km, ja vim, ze to neni moc a ze poradnej ridic je az po 100tisicich. A stejne si porad uvedomuju, ze at jezdim jak chci opatrne, muze se tomu v protismeru udelat spatne a vjet mi tam, nebo se ten, co se na mne zezadu lepi, zblazni a najede mi do kufru atd.atd. Takze drzim palce a chce to jezdit a jezdit a jezdit.
říjen 02, 2008 11:38
Myška : mamča
Pes Ti aspoň neradí, jak máš jet.
U nás naopak spolucestující kočky obstarávají držkování za mě. Můj manžel jezdí velmi svižně a dynamicky. Dokud jsem neměla zmršenou páteř, líbilo se mi to, i když jsem občas "šplhala po pásech". Teď mi odstředivé síly působící v autě vadí. Nedržkuju. Vzadu v autě vozíme každý víkend přenosky s kočkama. Obě se křečovitě drží mříží na dvířkách a svorně manželovi nadávají. smilies/grin.gif smilies/grin.gif Kvůli kočičkám sundá manžel nohu z plynu, a v zatáčkách by to auto nejradši tlačil...
říjen 02, 2008 11:44
U nás mají zvířecí miláčci privilegia. : mamča
Syn jezdí oblastní soutěže rallye. Často zapomíná, že nesedí ve svém závodním prskoletu, a jezdí podobně i s osobákem. Když má v autě zvěř, může si vybrat : Buď pojede jako závodník, a pak si bude vyklízet poblité auto, nebo se zvířátkama pojede jako s porculánem. smilies/cheesy.gif
říjen 02, 2008 11:47
Pes mi fakt neradí. : Myška
Ale já mám štěstí, že mi neradí ani matka, ani syn, tedy krom prvních jízd. Syn je vysloveně kliďas, matka taky, ale mám kamošku, která jezdí víc jak dvacet let. Její muž má řidičák mnohem kratší dobu, ať nekecám, cca deset let. Ale jakmile ona sedne za volant, radí, kecá jí do řízení, a to takovým způsobem, že já bych ho už dávno vysadila. A to kamoška je opravdu vyježděná, a auto mají společné.
Rychlá svižná jízda syna taky moc baví, mě už míň, ale on je vyježděný, jezdí dennodenně v práci.
říjen 02, 2008 11:51
hahaha : Kamila
jsem si vzpomněla na svý řidičský začátky. Po absolvování autoškoly jsem si řekla, že to tedy zkusím se svým autem. Bylo mi 19, doma jsem dostala škodu 120 jakože do začátků. Řekla jsem si, že popojedu tichými uličkami Vinohrad. Jenže ty mne okamžitě vyvedly na Vinohradskou, tedy na hlavní a děvče snaž se! Naštěstí všecko dobře dopadlo a já se vyjezdila rychle. Nejdýl mi trvalo odhadnout, kde jsem, když jsem byla na okresce mimo město - buď jsem měla pocit, že jsem moc uprostřed nebo že jsem skoro v pangejtu - myslím tam, kde chybí střední dělící čára. To byl tenkrát největší problém a pořád na to občas vzpomínám, když mi protijedoucí málem urve zrcátko, zatímco já jsem pravýma kolama skoro v pangejtu smilies/cheesy.gif
říjen 02, 2008 12:05
Myška : mamča
Mně se kdysi pokoušel radit nejstarší syn, tehdy 17ti letý, stižený pubertou. Zastavila jsem mu u nádraží, a nabídla, ať teda jede vlakem, když se mu moje jízda nepozdává. smilies/grin.gif
No, nevystoupil, ale zmlknul. smilies/cheesy.gif
Teď mu nadávám prozměnu já. Ačkoliv jsem si jako mladá holka vyzkoušela závodění, o něj mám strach. Vždycky po závodech kontroluju, jestli dojel vcelku.
říjen 02, 2008 12:18
Teda Aleno T, : Míša šíša
to tvé vyprávění o mamince je ještě fajnější než původní článek, fakt jsem se bavila. Hele, proč ty svoje příspěvky nepíšeš rovnou jako hlavní článek? Takhle všechny ty tvé příhody poznamenané jen v komentářích zaniknou v propadlišti dějin. Já bych si pak všechny ty články vytiskla a dala je přečíst své mamince - určitě by u toho řvala smíchy a zahnala by tak své podzimní chmury :-)

Jo, když radí šofér začínajícímu šoférovi, tak to ještě jde, ale moje mamka radí tátovi, a to nemá řidičák, ani si v životě nezkusila řídit ani jen tak načerno. Prostě vůbec neví, co to obnáší, natož aby věděla, kde je třeba plyn a kde spojka, ale zasvěceně otci radí, jakou má kdy jet rychlostí, kdy má a kdy ne předjíždět, kde má dávat přednost (většinou když jede po hlavní), jak má jet na kruháku atd. Kdysi dávno ještě za komančů je stavěla silniční hlídka VB a máma říkala překvapeným příslušníkům, ať mu tu pokutu pořádně osolej, když neumí dodržovat předpisy (překročil rychlost v obci). Policajti z toho byli tak vyvalený, že táta nakonec pokutu vůbec nedostal. Asi s ním měli hodně velkej soucit :-)
říjen 02, 2008 13:23
Osobně bych doporučil : Jarda
úplně všem, které "baví" rychlá a svižná jízda, ať se přihlásí na nějaké závody na uzavřených okruzích. Běžný osobní automobil je určen k co možná nejbezpečnějšímu přemístění z místa A do místa B, stejně jako veřejné komunikace. Kdo si při řízení osobního auta na veřejných silnicích potřebuje léčit své komplexy anebo uspokojovat své ambice, kdo "často zapomíná, že nesedí ve svém závodním prskoletu, a jezdí podobně i s osobákem", ten na silnici nemá co dělat! Je mi skutečně srdečně jedno, když si při tom ublíží, či se rovnou zabije (což je příznivější varianta, než do smrti živit kripla), ale hodně mi vadí, že ohrožuje mě a mé spolujedoucí, často malé děti!
Jenže to bychom nesměli mít impotentní policii, která se namísto likvidace superrychlého závodu superrychlých debilů přes celou republiku již v jeho zárodku, zmůže na jeho monitorování. Přesně stejně, jako se dnes dopoledne na Václaváku zmohla na monitorování hord Chorvatských šmejdů, házejících dlažební kostky nejen po policajtech ale i po lidech.
říjen 02, 2008 13:23
Souhlasím s Míšou šíšou, : lila
taky jsem se nesmírně bavila vyprávěním Alenky Puntíkované...
a nejen já.
Přimlouvám se k tomu, oč Vás prosí paní Alenko.
říjen 02, 2008 14:05
... : karl
bavím se do teď, ale asi né dlouho. Musím jít zaplatit na poštu inkaso smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif smilies/shocked.gif
Úžasný články o řízení smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif jen nechápu proč, když usednu za volant náhodou já, drahá polovička se dlouuuuuze nadechne a žalostně se rozhlídne kolem, k tomu tragickým hlasem pronese " můžem"
říjen 02, 2008 15:19
Karl, : Míša šíša
taky dóst dobrýýý smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Pozdravuj na poště a podrb za mě králiky za ušiskama.
říjen 02, 2008 15:35
... : Bara
Tak to kdyz jsem ja jednou v mych ridicskych zacatcich zabrzdila bezproblemove levou nohou, tak muj muz omdlival a nemohl to pochopit...uz jsem se to odnaucila!
říjen 02, 2008 17:17
trochu jinej zážitek... : d@niela
Kousek od nás, za Jižním Městem, jsou rybníky, Šeberák má koupaliště. Když byly děti malé, Lenka kolem sedmi, Robert dvouletej puberťák, rozjeli jsme se na ono koupaliště. Krásnej den, všechno OK.
Až do cesty zpět. Drahej mužíček si vzal k vodě (ke svačině) mj. i pivko, takže zpět jsem řídila já. Jeli jsme všichni v plavkách...
A sotva jsme vyjeli, už to začalo: "jak to řídíš, ježiši, co ti to auto udělalo? Pozor! Jak držíš ten volant!" atd. atd. Občas to byly i nepublikovaný výrazy.
Když jsem dojela na hlavní křižovatku (podotýkám, že jsem neudělala ani jeden přestupek či přehmat) tak už mě to naštvalo a jak tam tak stojíme na červenou, tak jsem konečně promluvila: "Hele, jestli se ti to nelíbí, tak tu nemusíš bejt."
"To teda jo!", pronesl můj drahý a suverenně (v plavkách a bos) vystoupil z auta. No, nenapadlo ho, že zrovna klikne zelená a že já bych si dovolila tu strašlivou věc - že bych skutečně odjela...
Ano, přátelé, nechala jsem tam toho chlapa stát, uprostřed nedělní odpolední špičky...
Když jsem dojela před dům, dost dobře jsem nevěděla, co teď. Ten mě snad zabije... Děti byly jako pěny, kukadla na vrch hlavy... Koukaly na mně vyděšeně. Snad se bály, že je taky někde nechám smilies/grin.gif

Asi za půl hodiny se přibelhal neeeeskutečně nas.. manžel.
Dělala jsem jakoby se nic nedělo, jen jsem mu šla otevřít dveře do koupelny a pak jsem odkráčela do pokojíčku k dětem.
Ani nepíp a pak snad týden byl na mě hodnej - tedy, když jsem řídila já...

říjen 02, 2008 20:00
d@niela : To je super zážitek ! : mamča
Divím se, že tímto skutkem manžel neovdověl a děti neosiřely, neb tatínek by dlel v nápravně výchovném zařízení. smilies/cheesy.gif
říjen 02, 2008 20:12
d@niela : Připomněla jsi mi zážitek mojí kamarádky. : mamča
Jeli s manželem vyřizovat cosi do Jablonce na úřad. Nebylo kde zaparkovat, tak jí manžel bleskově vysadil před úřadem, Eva vyskočila a kvapně zabouchla dveře. Nevšimla si v té chvíli, že jí mezi dveřmi auta uvízl cíp zavinovací sukně. Manžel si rovněž nevšiml a odjel. A tak zůstala Eva uprostřed náměstí v Jablonci nad Nisou ve spoďárech...
říjen 02, 2008 20:17
Když jsme jeli : AHabibi
kdysi ke tchánovi pro desky na přístavbu chalupy, ještě ve starém žigulíkovi, tak je naskládali na střechu auta až "čuplo" k nápravě. Pak chlapi chutnali slivovicu až se manžel "ožral" a já v noci, přes objížďku, musela řídit zpátky domů, neznámými kotěhůlkami, s chrápajícím mužem jako spolujezdcem. Zvládla jsem, zaparkuji u našeho domu, budím muže. Vystoupíme, dmu se tiše pýchou ! Jenže ON mi sdělí : "zase jsi jela nemožně, kdy se to naučíš ?!! No, chtěla jsem ho některou z těch desek mácnout.
říjen 02, 2008 23:02
d@niela : lila
vtipně napsané - úplně jsem to viděla.....
to byl tedy zážitek a ponaučení pro manžela..! ha ha
říjen 03, 2008 06:57
S tou sukní ve dveřích : wendy
to je fakt supr. NA toto téma jsem viděla i několik videí. Jsou zajímavé reakce žen, některá se svíjí smíchy, jiná uapdne do příkopu, další běží zabránit kameramanovi v natáčení, jiná kope do dveří auta, které tam zůstalo zaparkované.
A s manželem pod vlivem jsme si taky s kámoškou užily! Jeli jsme z akce v jednom autě, oba dva pánové pod vlivem, řídila Lenka Přijedeme k našemu domu, kde jsme měli s Jaroušem vystoupit a Leni s manželem Pavlem pokračovat do Stěžer. Zádrhel. Když jsme se s Lenkou spolu rozloučily, sedla do auta a chtěla odjet, leč včas jsme si všimly, že ten její se hrabe do schodů do našeho domů a ten můj jí zůstal chrnět v autě. Zcela zarputile neustále vystupoval manžel Lenky Pavel a ten můj chrněl v koutku a za nic jsme jej nemohly dostat vem. Když jsme jej konečně vypáčily a postavily na chodník, už jsme zase musely odchytávat PAvla, který mezitím taky vylezl ven a škrabal se zase do schodů! Vrazily jsme ho zpět do auta, ale tam už se zase z toho chodníku vrátil a dřímal Jarda. Byly jsme z toho na mrtvici. Co s nima ? Zamkly jsme honem dveře u Pavla, vystrkaly Jardu ven, Lenka na to rychle dupla a pryč. Myslím že sousedé se dost bavili....bylo to jako s Lauerem a Hardym. Taky taková skoro němá groteska.
říjen 03, 2008 11:15
tak tohle tema se mne velice dotyka...... : Polarka
Jsem totiz prave ve Whitehorsu a kolem devate (rano) odjizdim zpatky domu. Potrebuju jeste nakoupit, to jsem ukecala syna, ze vstane o hodinu driv a jeste se mnou zajede do dvou obchodu na rychly nakup. Proc? Uz jsem totiz zapomela jak se jezdi po meste kde jsou semafory! U nas mame jenom stop znacky. No a pak se hezky pomodlim.......a vyjedu Driv jsem jezdila, mam za sebou mnohatisicove cesty. Toronto-Vancouver, Vancouver-Dawson to jsem sechno jela sama jenom s kocourem. .Ridicak jsem delala v Torontu!!!!!Ale ted..po dvsceti letech zivota v Dawsonu.. totiz yukonsky ridicak je dost zvlastni. Zatimco u nas plati ridicaky ze vsech provincii, nas neplati nikde. Ale nekdy ridit proste musim i na ceste do Whitehorsu. Manzel rika ze neusina ale omdleva. "Proboha, prec jsi v zatacce vyjela do protismeru? Co kdyby jelo neco protio tobe? Copak si to neuvedomujes?" "Ale jo, vzdyt jsem se modlila! " Manzel se chyta za hlavu a je si jisty, ze je naprosty sebevrah kdyz mi sveri volant do ruky. Jeste ze je to silnice dost opustena.......nekdy clovek potka deset dvacet aut za celych 550 km. Takze jo..za dve hodiny vyjizdim!
říjen 03, 2008 16:16
... : Bara
Alenko, tak to u vas je 8 rano, tak davej pozor na medvedi. Rikalas, ze tam u vas je vice medvedu nez lidi. Nebo uz jsou zavrtani a uzivaji si zacinajici zimni spanek. Nekdy jim to zavidim. Uz pada snih? U nas jeste neeeee....
říjen 03, 2008 16:57
hele POlárko, : alena puntíkovaná
pro sichr si nakup i ty tatranky - nebo něco podobnýho. Nay Slovensku se prej osvědčily, Medvědi je žerou radši než lidi. smilies/cheesy.gif
říjen 03, 2008 21:28
tak jsem doma : Polarka
a zacalo to destem, svitilo slunicko....pak zase dest a nakonec zacal padat pred Dawsonem snih. Kouzlo domovasmilies/sad.gif Medveda jsem nevidedela zadneho ale losa tak nadherneho a primo u silnice.....kdyby se sem dala dat fotka! Nahlas ale zbytecne, protoze mi nerozumel, jsem mu rikala" "Ty blbe zmiz odsud, tu nevis ze je ted na vas lovecka sezona?" Vo ale aspon zalezl do buse. Pak jsem asi o sto kilaku dal uvidela jeste losatkosmilies/smiley.gif
Jinak Aleno ja nevim kdo prisel s takovou blbostismilies/smiley.gif
Leda by byl tech tatranek aspon vagon!
Jinak jsem prijela domu a zdesila jsem se.....Takovej bordel!Prej netusil ze prijedu tak brzo. A ze vlastne ani dneska neprijde domu, hlida pres noc deti. Tak jsem mu rekla, ze pro nej prijedu po volejbalu. A jo zavezu ho zpatky do mesta! Ale tohle uklidi!!!!!!! Paneboze......Jak znel ten nazev toho minuleho clanku? Mohla bych prosim reklamovat i svoje dite?
říjen 04, 2008 01:11
no už jsem to tu někde žíkala : alena puntíkovaná
kamarádka Vlasta byla na dovče s rodinou na Slovensku v Tatrách- No a tam v jim v recepci říjkali, aby si nakoupili zásobu tatranek, že když potkají medvěda, tak že mu ty tatranky mají dát a on je nechá být. Dopadlo to dobře, medvěda naštěstí nepotkali, protože to už by mu mohlui nabídnout akorát obaly od těch tatranek, které mezitím stačily splivnout jejich děti.
říjen 04, 2008 02:02
Aleno Puntikovana : Polarka
medved by slupul jednu tatranku a roztrhal te ve snaze najit kde jich as vic. Je to nebetycna blbost. A maji se mu ty tatranky davat z ruky? smilies/shocked.gif
říjen 04, 2008 05:13
no asi jen hodit : alena puntíkovaná
- ačkoli v těch Tatrách jeden neví, třeba tam maj ty medědy ochočený, označkovaný a naučený na tatranky smilies/cheesy.gif
říjen 04, 2008 10:45
.. : ..
Doporučujeme,aby turisté nosili při sobě rolničky a pro případ
setkání s medvědem i pepřový sprej. Také se doporučuje
sledovat známky přítomnosti medvědů.
Trempové by měli být schopni rozpoznat trus hnědého
a černého medvěda: trus černého medvěda
obsahuje velké množství semen a syslí srsti, trus
hnědého medvěda čpí po pepři a najdeme v něm
rolničky…
říjen 05, 2008 17:23
Medvědi nevědí, : Ivule
že tůristi nemaj zbraně...Mládek by měl napsat další sloky.ne? smilies/cheesy.gif
říjen 07, 2008 21:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]