O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BOTIČKY PRO MIMINKY PDF Tisk E-mail
Sobota, 14 červen 2008

Slyšeli či četli jste to? V New Yorku se prodávají střevíčky na podpatcích - ale pro miminky (to není překlep, myslím tím pidiholčičky) do maximálního stáří šesti měsíců... Dvě mladé Američanky daly na trh dokonce několik verzí těchto botiček. Prý je to vhodné pro  nejmenší účastnice párty, svateb, narozeninových akcí atd.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Samozřejmě, že jejich počin rozpoutal obrovskou diskuzi o vhodnosti, o tom, jak jsou střevíce na vysokém podpatku nevhodné... No, vzhledem k tomu, že se nejspíš nevyskytuje zas až tak moc šestiměsíčních dívenek, které by chodily, asi to tak nezdravé pro jejich nožičky nebude.

 

     Je to nápad asi stejný, jako „zdobení" psů a koček, oblékání do nejrůznějších a nejroztodivnějších oblečků.

 

 

     To, o čem by se debatovat mělo, tedy oblékání podprsenek  dívenkám v podstatě od nejrannějšího věku, to je tam ovšem nutností a už dávno „bez debaty".

 

 

Co na to říct -

inu, jiný kraj, jiný mrav.

 

 

Ivanka

 

 

Komentáře (9)add feed
k těm plavkám malých dětí: : Simča
Ještě nedávno jsem se divila, jak puritánská je v tomto Amerika, ale dnes už to chápu. Nenechala bych svoji dceru nahou na koupališti a ani v bazénu u domu. Na koupáku hlavně kvůli úchylům a také kvůli hygieně(převlíkáme do suchých kalhotek a do vody zase zpět plavky), protože si dost dobře pamatuji z dětských let jaké je to utrpení pobíhat s trávou v pr.... , nemluvě třeba o dovolené u moře a písku v pipce. Ano, jsem pro zákaz běhání naháčků na veřejnosti. Co se týče fotek, je rozdíl v tom, jestli máš doma v albu pár fotek svých nahých ratolestí a nebo krabice cizích hambáčků. O tom by, myslím, měl být i ten zákon. Od jisté doby jsem přestala chápat matky, které čekají obdivné reakce některých maminek, když vloží fotky svého dítka "na Adama nebo Evu" někam na net. Už jednou a možná vícekrát na to upozorňovali adminové, že tyto fotky jsou mnohonásobně častěji prohlížené, než ty oblečené. Otřásám se hrůzou při myšlence, že se nad hambatou fotku mé dcery (jednu jsem jednou do svého blogu také vložila, hodně decentní-tím se nehájím, ale spílám si i za ni) ukájí nějaký pedofil. Docela mne zděsila nedávná poznámka za námi jdoucího pána (ne v našem městě, naštěstí) k mojí dcerce oblečené do šatiček ke kolínkům:"to je pěkná prdýlka!" No, holky, krve by se ve mně nedořezal!!! Jenože já fakt nevím jak to myslel, ale ten divný pocit co mi způsobil...!
Ač nepatřím mezi puritány jak by se mohlo zdát, můj názor je takový, že nahota patří do soukromí našich bytů.

červen 15, 2008 10:52
A nepřeháníš to trochu? : Petronila
Bez urážky tedy - "jsem pro zákaz běhání naháčků na veřejnosti" - to už je skoro stejně puritánské jako ta Amerika. Ať každý nechá běhat své dítě, jak mu libo, ale ať do toho "nekecá" druhým. Sama taky své prcky u bazénů oblékám, ostatně většina bazénů to i vyžaduje, ale ne kvůli cudnosti, ale z ryze praktických důvodů - ty plavky totiž zachytí případné hovínko. Ale když tam někdo vypustí prcka úplně nahatého, je to jeho věc a moje zbytečná starost.

Ohledně vkládání fotek dětí na net - no comment. Podle mě je to naprostá pošetilost i u oblečených. A to s tou představou, jak se nad nimi ukájí pedofil, mi přijde také mírně řečeno přehnané - když už tam ty fotky pověsíš, tak je de facto veřejně poskytuješ všem, aby si s nimi dělali, co jim libo. I případným pedofilům.

Úchylové bohužel jsou, byli a vždycky budou, ale možná by prospělo více zdravého rozumu a méně hysterie - nechápu logiku toho, pohlížet na každého druhého chlapa jako na potenciálního úchyla a na druhou stranu vkládat fotky svých dětí na net, kde si je může prohlédnout úplně každý.

Sorry za upřímnost...
červen 15, 2008 11:37
to je hrozná doba! : alena puntíkovaná
člověk, aby se bál mít děti. Mně už se to tedy netýká, ale lituju dnešní mámy. Jak je možný, že je tu najednout akovejch pedofilů a jinejch úchylů..kde se vzali? odkud přišli? Dřív lítaly děti věčně venku, dneska, abychom se je báli poslat přes ulici pro chleba....jak k tomu došlo? Čí je to vina?
červen 15, 2008 12:21
Aleno, : Petronila
já si nemyslím, že jich je víc, oni byli vždycky, jen se o tom dneska mnohem víc mluví. Na jednu stranu zaplaťpánbu, protože se tak na víc případů přijde, na druhou stranu to působí zbytečnou hysterii, protože jak říkáš, opticky to vypadá, že jich je mnohem víc.

Pamatuju si, jak se nás s kamarádkou asi v deseti letech pokoušel osahávat její úchylnej strejček (asi 40 let) . A na to, jak jsme radši nikomu nic neřekly, protože nám to přišlo absurdní, žalovat na dospělýho. A mám dojem (ale ne důkaz), že její mladší ségru pak zneužil, ale že se to ututlalo (přece si na sebe nepoštvou rodinu). smilies/tongue.gif smilies/tongue.gif
červen 15, 2008 12:28
... : bb
ano, víc se o tom mluví, a je to moc dobře, děti se učí co je normální, co ne, co si musí nechat líbit (u doktora, když je koupe tatínek), čemu se mohou bránit, křičet, kopat, škrábat, brečet
dřív kolikrát netušily, co se děje, jestli jen nezlobily, neuměly to pojmenovat a bály se, že něco tak divného by jim dospělí nevěřili
nemám jasno s internetem - zda je lepší, když se vyřádí díváním na fotky, videa, a tím se sníží riziko, že budou hledat reálným kontakt, a nebo zda je to naopak - ty fotky je jen vydráždí
to je asi otázka pro sexuologa
červen 15, 2008 19:03
Tovíš, že byli dycky. : Krakonoš
Jako kluk jsem díky tátově profesi měl přístup ke kriminalistickejm sborníkům. Tyhle dobytkárny se děly i za socíku, jeno to nebylo v novinách.
červen 15, 2008 23:20
no já mám pocit, : Inka
že v Americe jde vždy všechno do extrému, takovéhle botky bych v rámci zdraví dítěti nekoupila ani omylem, asi je to otázka nabídky a poptávky, pokud nebudou kupci.... Fotky na net nijak nikam nevěším, a děti jsem měla nahaté na zahradě. Tatínek se s nimi mazlil a také je koupal i celá rodina a nikdy jsem v tom nehledala nic zlého. Pokud šli na koupaliště a to mnohokrát nebylo, měli malé plavečky no spíš asi kvůli tomu bobku. Pokud bych zjistila, že se jim děje něco zlého stala by se ze mně furie s kterou není dobré si zahrávat. Pokud hlídám své synovce, tak toho nejmenšího také musím dát vyčůrat nebo je večer vysprchovat.
červen 16, 2008 12:12
Jo, to je těžký, : wendy
kšeft je bůh a když se to prodává, tak nic není tabu.
červen 16, 2008 12:30
hlavně nechápu, : alena puntíkovaná
proč je nutný tahat tříměsíční mimino na úárty a jiné oslavy, kde se chlastá a kouří. A je tam randál.
červen 16, 2008 18:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]