O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PEDOFILNÍ KANTORKA PDF Tisk E-mail
Sobota, 06 červenec 2024

Pedofilní učitelka Rebecca Joynesová, která byla v těchto dnech odsouzena na šest a půl roku do vězení, měla postavu „cool girl“; a žáci, které učila, jí dali sexy přezdívku "Bunda Becky". Byla všeobecně oblíbená a kamarádila se se všemi studenty. Ale – s některými holt víc. Když se na to „trošku přišlo“, dostala podmínku, ale nakonec skončila ve vězení. Inu, přečtěte si, jak to všechno bylo. Úvodem musím zmínit, že v Anglii jsou děti pod zákonem do šestnácti let! Takže i když jejím intimnějším kamarádům chybělo do nutných šestnácti pár týdnů, je její jednání označeno jako pedofilní.

 

U soudu se poté probíraly detaily, jak došlo k jejich seznámení, jak spolu flirtovali, i jak došlo přímo k sexu. Kdy, kde, jak ...

 

 

První průšvih, tedy jak to vlastně bylo vše prozrazeno, byl, když jedna maminka objevila na krku svého studenta pořádný „cucflek“, okamžitě vletěla do školy a rozčileně udělala masakr.

Záležitost se nedala ututlat, takže vše vyšetřovala policie, a Joynesová tehdy vyvázla s podmínkou.

Ale – ač velmi oblíbená učitelka, přišla o toto místo a navíc dostala zákaz kontaktu s nezletilými bez dozoru.

Mladá žena se z toho následně zhroutila a odstěhovala se ke svým rodičům do jiného města.

 

Jenže – ani tam nezůstala osamocena, protože si ji přes Snapchat našel a kontaktoval další její bývalý žák a velice brzy se záležitost opakovala - opět došlo na společné schůzky a sex. Mládenec za ní jezdil a láska kvetla o sto sedm...


Rebecca Joynes

 

Jenže - nic netrvá věčně - a aby toho nebylo málo, šokovaný chlapec se pak na jedné ze schůzek dozvěděl, že bude otcem, ačkoliv mu Joynesová stále tvrdila, že vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu je „prakticky vyloučeno“, aby počala.

 

Teenagerovi novinu oznámila poměrně svérázně, když mu na jednom rande předala dětské dupačky s nápisem „Miluji svého tátu až na Měsíc a zase zpátky“, napsal redaktor tamějších novin.

 

S touhle novinkou už nedospělý playboy spěchal za rodiči, protože to už bylo mimo rámec jeho schopností řešit nějaké průšvihy.

 

A došlo tentokrát k tvrdému soudu. Jenže to už nešlo jen přejít – porušila podmínku, takže byla následně zatčena za její porušení podmínky a strávila pět měsíců ve vazbě, ze které byla propuštěna na kauci až dva měsíce před porodem.

Její dítě jí okamžitě odebrali.

 

 

 

Mj. mladý biologický otec novorozence v prohlášení uvedl, že on i jeho rodina utrpěli „masivní psychickou újmu, protože nemohl být během těhotenství nijak zapojen a nejenže své dítě nesmí nikdy vidět, ale také ani neví, co to je.

 

Soudce závěrem prohlásil: "Byla jsi jen ty dospělá, tedy ten, kdo to měl mít všechno pod kontrolou, a vědět všechno lépe.

Škola a rodiče ti věřili, že se budeš mravně starat o jejich nevinné děti, že je budeš chránit. Zneužila jsi této důvěry a zneužila jsi ji výhradně pro své osobní sexuální uspokojení."

 

Onen chlapec, který naštěstí dopadl „bez následků“, přečetl pak své prohlášení o dopadu na jeho osobu jakožto oběť a zdůraznil, že zneužívání chlapců je stejná věc jako zneužívání dívek. Soudu mj. řekl: "Mnoho věcí jsem tou dobou v sobě zadržoval, myslel si, že je lepší nic neřešit. Nerovnosti pohlaví a našeho věku, kterým jsem čelil, však byly znepokojivé a mentální dopad je stejný.

Cítím se poraněný emotivně i psychicky."

 

Takže tu máme další verzi znásilnění...

 

 

Faktem je, že kantoři to se svými studenty dělat nemají.

Ani kantorky se studentkami.

Ale to jsem se do toho nějak zapletla…

 

 

popleta d@niela

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]