O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - MAXIMÁLNÍ PRŮS... PDF Tisk E-mail
Neděle, 17 září 2023

Dnes se na politiku raději vy-kašleme… Ono se i tak stalo plno velenepříjemností. Tak například podle zpravodajského webu CNN měl Airbus A350 Delta Air Lines v ranních hodinách 1. září vzlétnout z Atlanty s 366 pasažéry na palubě směrem do Barcelony. Nad Virginií ale došlo k toaletnímu incidentu, který piloty donutil k návratu zpět. Co tak závažného se stalo?


 

Jeden z pasažérů byl totiž postižen tak extrémním průjmem, že „nestihl“ a úprkem na toaletu znečistil celou uličku letadla. A to že opravdu hodně... Ač se posádka zjevně snažila jak mohla, dezinfekční sprej s vůní vanilky byl na tento problém očividně krátký.

 

Let byl nakonec zpožděn o osm hodin, ale cestující si z něj nejspíš odnesou vzpomínky, které jen tak lehce nevyvanou.Nakonec muselo být letadlo nejen vydrbáno, a byl v něm položen i nový koberec.

Po pěti hodinách intenzivní práce letištních pracovníků (musela to být vskutku těžká práce) se pasažéři mohli bezpečně vrátit do letadla a vyrazit do Barcelony.

 

 

 

 

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

 

Nedávno publikovaná studie provedená na běžcích naznačuje, že gastrointestinální (žaludeční) problémy běžců během tréninkových běhů a závodů významně souvisejí s úrovní stresu a úzkosti.

V této konkrétní studii byli běžci sledováni po dobu 30 dnů. To je po zohlednění dalších známých příčin žaludečních problémů, jako je kofein, léky, sacharidy spotřebované během běhu, a intenzita tréninku.

 

Čím rychleji (nebo případně dále) běžíte, tím více krve je dočasně odváděno odjinud (například z oblastí trávení) do běžících svalů.

 

V této studii běžci, kteří současně uváděli více úzkosti a stresu ve svém každodenním životě, měli větší pravděpodobnost plynatosti, žaludečních potíží a nutných zastávek v boxech uprostřed běhu. 

 

Je to hrozné, ale musíme současně ocenit jeho vytrvalost a touhu doběhnout!

 

 

 

Na toto tak nepříjemné téma, které se - myslím - týká všech, tedy nejen běžců, jsem našla krásný článek od Dominika Landsmanna, jinak známého FOTŘÍKA:

 

6 tipů, jak postupovat, když se na ulici poděláte

 

Stát se to může. Jsme jen lidé. Není to nic příjemného, když se poserete na ulici, ale i za této situace si můžete zachovat dekórum i důstojnost. Nikdo není neomylný. Jdete do města s tím, že se vám nechce, když tu náhle se vám chtít začne. Žádné veřejné záchody poblíž a ani přilehlá restaurace s příhodnou toaletou není na dohled. Nedá se nic dělat, prostě to tam pošlete. Co teď? Mám pro vás několik tipů.

 

1. Nenechte na sobě nic znát
Nejhorší, co v ten moment můžete udělat, je začít hystericky pořvávat na celé kolo: „Já jsem se posral.“
Buďte diskrétní. Pokračujte v chůzi a dělejte jako by nic. Dobré je se usmívat a vztyčit palec směrem nahoru, abyste dali lidem v okolí na odiv, že je všechno v pořádku.

2. Zamezte úniku z kalhot
V tangách a sukni se vám bude váš výkon jen těžko krotit, aby to z vás nepadalo na chodník. V tom případě jste už předem odsouzena k veřejnému zostuzení.
Pro vás ostatní je tu poměrně velká šance na zachování důstojnosti. Volné nohavice si rukama nenápadně přidržujte. Odborníci doporučují, pokud máte potřebu se posrat uprostřed ulice, abyste pro tuto příležitost zvolili upnuté kalhoty. Například legíny.
 
3. Zkroťte zápach
Hovno smrdí. To se nedá nic dělat. V případě, že se poděláte na ulici, pomůže například postižené partie přestříkat deodorantem. Nemáte-li deodorant, tak se pokuste zápach maskovat jinak. Třeba hlasitým zpěvem.
 
4. Hoďte to na někoho jiného
Ne tedy váš výtvor, ale tu situaci. Dříve či později se to stejně provalí, tak si na ulici vyhlédněte někoho obézního. Je důležité, aby dotyčný byl opravdu důležitý, protože u těchto lidí pořád převládají ve společnosti předsudky. Zápach a trousící výkaly při chůzi na chodníku budou okolím přisouzeny právě dotyčné obézní osobě.

5. Dostaňte se z ulic
Asi nejdůležitější rada. Jdete-li na nákup a cestou se poserete, na nákup se už vykašlete. Ten si už nevychutnáte. Už jste donakupovali. Raději vyhodnoťte únikové cestičky a dostaňte se z ulic někam do ústraní.
Někam se zašijte, zahoďte spodní prádlo, vyhodnoťte situace možného průseru (tedy skrz spodní prádlo až na kalhoty) a podle situace buď zahoďte i kalhoty anebo, pokud nejsou zasaženy, si tyto nasaďte a pokračujte již takzvaně naostro.

6. Zatloukat, zatloukat, zatloukat
Pokud by vás náhodou i přes všechna opatření někdo na ulici odhalil, ležérně se k vám naklonil a pološeptem vám oznámil: „Nechci budit rozruch ani vás vyděsit, ale myslím, že jste se právě posral,“ vy musíte zatloukat.
Rovněž se vyplatí přejít do protiútoku: „Já se neposral. To vy jste se posral.“

 

 

 

OK, tak dosti tohoto nevonného téma – asi by bylo zbytečné se vás ptát,

zda máte nějaký podobný životní zážitek…

 

d@niela

 

 


Komentáře (3)add feed
... : KaCilka
Přímo to z toho článku cítím!!!!!
Ale taky mám podobný zážitek, sice jsem nedopadla jako ten maratonec, ale asi na to v životě nezapomenu. Mj. to jsem nevěděla, že to je - teď vážně - u těch běžců docela běžný problém, ale když se nad tim zamyslím, jak ten vnitřek strašně trpí - tak je to i pochopitelné.
září 18, 2023 09:27
... : d@niela
smilies/smiley.gif))
Zažila jsem to jako 14letá puberťačka, takže to byla přímo smrtelná tragedie. Byli jsme celá rodina v restauraci na večeři. Najednou jsem pocítila nutkání, a fofr - ale já to tam neznala a WC najít nemohla - tak jsem vyběhla ven. Byli jsme naštěstí mimo Prahu, vyloženě kousek od té restaurace bylo křoví, a za ním navíc veliký rybník. No, sice jsem si přičápla, ale už nestačila se svléknout...
A tak jsem tam v té tmě ve křoví zůstala na bobku, a jen tiše brečela.
Když jsem se dlouho nevracela, vydala se máma mne hledat - naštěstí jsem byla oblečená do bílého, takže mne v tom křoví zahlédla. Máma byla fantastická. Zvedla mne, odtáhla k rybníku: "svlíkni se, umyj se", ty kalhoty vymáchala, vyždímala, svlékla si svoje spoďáry, a jen řekla: "běž do hotelu, pořádně se osprchuj, převlíkni, a přijď zpátky".
Hele, nikdo si toho nevšiml, ale dodnes, a že je to už tedy fakt hodně let, si to všechno přesně pamatuju.
Tak hrozný to pro mne tehdy byl zážitek.

září 18, 2023 14:13
... : Josef
Fotka je bezva. A jinak? No bóže ......
září 18, 2023 16:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]