O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JARO S KOVBOJEM PDF Tisk E-mail
Středa, 09 srpen 2023
Přejít na obsah
JARO S KOVBOJEM
Strana 2
Strana 3
… a taky léto, podzim, zima… Tento příběh se začal psát před necelými čtyřmi lety. Zrovna jsem se přistěhovala do roztomilé vesničky, kde bydlím dodnes, a po velmi těžkém rozchodu jsem měla nepřekonatelnou averzi na všechno s chromozomem Y. Byla jsem naštvaná na celý svět, zoufalá, bezmocná a neustále jsem si stěžovala na nepředstavitelnou nespravedlnost. Žehrala jsem božstvu, ve které nevěřím, aby mi konečně seslalo trošku štěstí, které ovšem pořád nepřicházelo.



 

 

I přes bubácký výraz jsem se pravidelně zúčastnila akcí pořádaných obcí, abych se plynule zařadila do koloritu vesnice. Že jedna z těchto akcí odstartuje o několik let později něco překrásného, to jsem tehdy netušila...

 

 

Pub de Percé - Pit Caribou
 

 

 

Vítání nového roku patří v mnoha kulturách ke stálým tradicím a ani u nás tomu není jinak.

Obec pořádala k této příležitosti večírek u jezera, kde se sešli obyvatelé vesnice, aby spolu opět přivítali nový rok a společně svorně doufali, že tento rok bude dozajista lepší než ten předchozí.

 

Neznaje místních tradic jsem postávala na krajíčku, v ruce drtila skleničku s Proseccem a strašně se mi chtělo brečet, protože jsem se cítila hrozně osamělá a zoufalá. Ve vesnici jsem byla nová, nikoho jsem neznala a hlavou probíhaly události posledních let, na které ani teď nerada vzpomínám.

Postávaje, jako hromádka neštěstí mi probíhalo hlavou: Proboha, co si to namlouvám? Čeho chci dosáhnout? Stojím tady, jako ohmataná trubka, nalívám se jednou skleničkou za druhou, nikdo se tu se mnou nebaví. Každý na mě vidí, že nosím smůlu už zdálky.

 

S tímto přesvědčením a trpíce samomluvou jsem se ještě více zaškaredila a v tu chvíli na nebi zhasly všechny hvězdičky.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]