O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TAKHLE SE TO VŠECHNO STALO ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 12 březen 2023
Přejít na obsah
TAKHLE SE TO VŠECHNO STALO ...
Strana 2
Strana 3

 

 

A já měla klid na přípravu rozvodu.

Dohoda o majetku nebyla možná, nedaroval by mi ani halíř.

Termín byl na únor, psala jsem mu, aby do té doby přijel do Čech.

A přijel - jednou jsem večer jela z práce domů, a tam bylo světlo a Emilio uvnitř. Nečekaně. Zřejmě si myslel, že tam budou i cizí boty. Fakt, najednou byl proti rozvodu. První stání bylo odročeno, protože chtěl mít svého právníka. Bydlel zatím u svých kamarádů kdesi u Prahy, do našeho domu dojížděl občas a bez oznámení. Sám mi tajně sebral můj snubní prstýnek a pak se pobaveně koukal, jak ho všude hledám. Hrozil, že mi sebere i kočky! Později jsem zjistila, že mi mj. sebral moje diplomy z vysoké školy a všechna ostatní osvědčení, která jsem měla.

 

Druhý pokus o rozvod se už zdařil, byla uzavřena dohoda, že on si vezme všechno vybavení a ještě mu vyplatím peníze - do tří měsíců od rozvodu. Nu, nakonec to všechno vyšlo. Našla jsem si byt v místě práce, žiji si spokojeně se svým kocourem – kočku si vzal on - a jsem ráda, že je to všechno za mnou. Možná, kdybych tenkrát více mluvila o tom, co se mi v době manželství nelíbilo, dopadlo by to jinak. Ale nevím...

 

Nechci odradit nikoho od španělsko-českého soužití, u mě byl asi hlavní problém v tom, že „oni všechno mohou udělat zítra" a já to, bohužel, potřebuji už dnes. A pak taky hodně vadil ten ve Španělsku stále silný patriarchát. Ale – když o tom nyní tak uvažuju, vím, že jsme si měli ty první roky spolu víc užívat, a ne se k sobě chovat jako spolubydlící. To byl, myslím, hlavní důvod, proč naše tehdy velká láska později vyšuměla…

 

Teď tedy nemám žádný velký vztah, ale sama taky nejsem.

Zatím se nechci do něčeho vázat, a taky jsem si už zvykla na to, být pánem svého času.

MAGDALENA

 

 

Ale přeci jen bych se chtěla zeptat:

Udělala jsem větší chybu já, nebo on, co myslíte?

 

 

 

Komentáře (5)add feed
... : *deeres*
Olej s vodou nesmícháš. Mohlo by se zdát, že Španěl a Češka, je spojení v pohodě, oba Evropané. Evidentně to tak nebylo, jiné kulturní zázemí i letora. To jejich věčný maňána by mne taky točilo.

březen 13, 2023 05:57
... : mamča
Často nejde dohromady ani manželství městského ateisty s věřícím dévčetem z moravské vísky. A to mluví oba stejným jazykem. Kulturní a jazykové problémy mezi Češkou a Španělem, kteří se spolu domlouvají anglicky, nemohly končit dobře.
Ještě že z toho svazku nebyly žádné děti. Ty by chuděry měly v hlavičkách guláš. (Znám ze svého okolí - Češka a Ital a jejich dcerka).
březen 13, 2023 07:07
... : kim
Kdo si nesedne v sexu tak vidí i jiné problémy a ti kteří si v sexu sednou, tak překonají všechny krize.
březen 13, 2023 16:21
... : *deeres*
Asi jsem šťoura, ale od rána mi vrtá hlavou, jak je možný, že když si Češka vezme v Anglii Španěla,získá tam legální pobyt. Pokud byl Emilio Angličan původem ze Španělska,tak proč chodil na lekce angliny?
březen 13, 2023 18:10
... : d@niela
nejspíš měl GC, tedy zelenou kartu.
březen 13, 2023 18:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]