O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HLEDÁM CHLÁPKA DO POSTELE PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 listopad 2022
Rozhodla jsem se - sice poněkud svérázně - řešit současnou energetickou krizi. Takže hledám jeden kus chlapa, dejme tomu tak kolem 180 - 185 cm výše, žádného hubeňoura, ale ani valibuka. Věku zdravého a života schopného, tak do sedmdesátky maximálně, ale mladší mají přednost.  Soběstačného. Nehodlám nikoho krmit ani přebalovat. O tom, že si svoje životní náklady musí hradit sám, o tom žádná. Schopného běžné komunikace, zvyklého a schopného udržování osobní čistoty.

 

 

 

Pár drobných detailů:

 

  • beru sportovce, případně otužilce.
  • podmínkou je čistě platonický vztah, tedy styl "bratříček a sestřička"
  • musí být schopen ujít (neupajdat) minimálně pět km za den.
 
 
Zobrazit zdrojový obrázek
 
 
 
Víte-li o někom, případně cítíte-li se na podobnou nabídku, ozvěte se.
Klidně do komentářů, Kudlanku čtu každý den.
 

BARBORA 



 
Komentáře (12)add feed
... : Josef
Asisi tady, Barboro, omylem. Ale kdyžuž tak hezky píšeš, co chceš a co nechceš, bylo by taky potřeba napsat, co nabízíš. Např. aktuální fotka, ne z maturitního tábla, by u takový poptávky měla bejt samozřejmostí. Sám osobně se ucházet nemůžu, překračuju věkovej limit, nejsem sportovec ani otužilec, díky podágře občas pajdám.
Jak jsem tak pročet tvý představy, napadá mě pes, nejraději nějakej polární, tažnej.
listopad 15, 2022 13:59
... : AnickaM
Baro, proc teda do postele, kdyz chces jen sourozenecky vztah a pritom hledas vitalniho chlapa? Takovyho blbce tezko najdes, leda toho psa, jak pise Pepa.

listopad 15, 2022 18:59
... : AnickaM
Milo, k jinemu tematu. Predstav si, ze jsem dnes mluvila s pani, ktera v Raji varila. A to ji znam nejmin dva roky a nikdy na to neprisla rec. Takze asi v obdobi asi tri mesicu jsem narazila na TRI lidi kolem Raje. Ja ziram!
listopad 15, 2022 19:05
... : Petr Sysala
Takže vlastně hledáš termofor?
listopad 16, 2022 05:57
... : Josef
Možná by, Péťo, stačilo, kdyby byl teplej.
listopad 16, 2022 06:50
... : Petr Sysala
toby chtělo Pepo pak dvě koupelny...
listopad 16, 2022 11:31
... : BARBORKA
Petře, ty si opravdu uhodil hlavičkou o hřebík!
Přesně tak jsem si to já zoufalá vysnila - že si najdu chlápka, co bude docela ucházející, ale nebude se na mne nijak vrhat. Ale zas je super se k někomu v noci přitulit, já mám totiž takovou "chorobu", že se těžko zahřeju, a nejen nohy mám hodně dlouho ledový.
No, a proč nechci sex?
Protože to fakt chce hned každý dědek, to je hrozné. Zkusila jsem pár schůzek přes seznamky, no a hrůza!
listopad 17, 2022 22:51
... : Josef
Vidišto, Barborko. Sek sem s sexem před pár lety, když mi došla má věková nekompabilita s ženami mého sexuálního zájmu. A ženy, věkově kopatibilní, ty zase nejsou zájmem mým. Ale každej tohle má jinak. Já osobně si to nějak neumím představit.
Napadá mě začátek jedné něžné a milé národní písně:
"Když jsem šel na půdu pro hrábě, ležel tam dědek na bábě.
Dědečku, copak to děláte, vždyť vy se na tý bábě hejbáte ....".

Přeju fajn den.
listopad 18, 2022 10:06
... : AnickaM
Uprimne, ja si nejdriv myslela, ze je to nejaky sranda inzerat. Ale ono je to mysleno vazne. Barborko, ty si fakt myslis, ze nekdo takovy existuje? Leda gay a ten se k tobe neprituli, protoze jsi zena. A nevidim nic spatneho na tom, ze chlap tvych pozadovanych kvalit bude sexualne aktivni. Co mu chces nabidnout?
listopad 18, 2022 14:11
... : AnickaM
A Pepo, ty bys mel taky vic otevrit oci. Nedavno jsem byla na srazu spoluzaku rocnik 50/51. To bys koukal jake tam byly fesandy, nektere nevypadaly starsi, nez padesat. Meli jsme docela otevrenou debatu o sexu, to by ses divil, jak si to nektere z nas jeste uzivaji.
listopad 18, 2022 15:15
... : Josef
Takže na srazu stáří přes 70 let. Dost dobrý. Tak to bych se fakt divil. Zejména tedy jejich protějškum. Ale když je to baví, tak jo. Mimochodem, já též chodim na srazy - ročníky 48 až 49.
Ono to taky je asi něco jinýho, když oba stárnou spolu vedle sebe, než když na tebe v sedmdesáti letech ze seznamky vykoukne příjemná fotka a při prvnim zahlídnutí zjistíš, že je dvacet let stará (ta fotka).
listopad 19, 2022 06:47
... : BARBORKA
Tak on je ten inzerát sranda, samozřejmě... Jenže když jsem fakt zkoušela zchrastit nějaký ten příjemný doplněk a nejen do postele, tak jsem nad výsledkem zaplakala. Dědkové, kterým by stačila baba "dosedmdesátka", a nepožadovali nic víc než jen to vlahé slovo, sem tam dlabanec, hodně popovídání a případně jen sezení u TV, těch je minimum. Já bych se snad nechala časem ukecat i na něco víc, jenže přesně jak píše Josef, ti, co by stáli za řeč, ti požadují baby kolem padesátky, a to maximálně. A veškerej komfort. A s takovym jsem se setkala jen jednou, a už nikdy víc. Poslala jsem mu fotky současné, spíš horší než lepší, ale pán měl nároky jak zahraniční celebrita.
Ale že je mi v noci zima, a že si přes den nemám moc s kym popovídat, to je pravda. Neberu jako popovídání skuhrání několika známých a kamarádek, se kterými si připadám jak na srazu zombie...
listopad 20, 2022 23:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]