O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CESTA DO ACAPULCA - 1. PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 srpen 2022
Přejít na obsah
CESTA DO ACAPULCA - 1.
Strana 2

 

 

 

Zběhlá jeptiška objevila celkem záhy dobře ukrytý minibar v hotelovém pokoji a už v časných odpoledních hodinách udržovala bdělé kóma. My s novinářem jsme tak našli chvilku na posezení v hotelovém lobby, kde jsme měli dohodnout detaily večerního programu. Plátkový pisálek se tvářil vesměs tajemně a jediné, co mi prozradil, bylo to, že má na programu opravdu velmi důležitou pracovní schůzku a pokud jej chceme doprovodit, musíme se obléct do gala, načež nás vyzvedne večer na recepci.

 

Na tuto variantu jsem nebyla připravená. Vždyť je to přece Acapulco! Člověku zde většinou stačí plavky, ručník a šortky. Ale díky předvídavosti jsem si přibalila i lehké letní kalhoty s rozparky a šňůrkový top s odhalenými zády. To bylo jediné gala, co by připadalo v úvahu. Ne tak tatranská šohajka. Podle ní bylo gala všechno, co nemělo čepec, nebylo černé a po kotníky. Já jsem do jejího šatníku neměla co kecat, nicméně myslím si, že bílé šortky odhalující půlky a podprsenka, která simulovala velmi sporý top, gala rozhodně nebyly.

 

Když se nakrucovala před zrcadlem, marně jsem přemýšlela nad tím, co se na ní tomu sympatickému novináři líbí. Co do krásy, nemohu soudit. Co já vím o kráse? Mými jedinými obdivovateli jsou členové spolku slabozrakých. Věřím, že někomu by mohla připadat krásná. Ovšem mě osobně by odradil už jen ten fakt, že si obden holila pupík. Hodina pokročila a my musely vyrazit na smluvené místo. Když se moje krajanka pyšně nesla hotelovým lobby, považovala mylně pohoršené pohledy za známky obdivu. Jakmile ji spatřil náš společník, velmi těžko skrýval rozporuplné pocity a hlavou mu určitě proběhlo, že ji v tajnosti zamkne na záchodě, než si všechno vyřídí. Já jsem šla deset kroků za ní a plná očekávání přemýšlela, jak asi dnešní tajuplný večer dopadne….

 

 

Acapulco Nightclub - Nightclub in Shipley, United Kingdom | Top-Rated.Online

 

 

Klub se nacházel jen kousek od hotelu, proto jsme vyrazili pěšky. Já šla svižným krokem a náš společník plný obav následoval slovanskou květinku, která se rozhodla pro slalom. Než jsme konečně dorazili na místo, několikrát se prudce zvedl chodník a Ježíšovu bývalku prudce uhodil do obličeje. Jí to ale nevadilo. Vytáhla z kabelky placatici a několikrát se důkladně vydesinfikovala zevnitř.

 

Při vstupu do klubu jsme byli znovu podrobeni důkladné prohlídce, jak je v Mexiku zvykem a tatranská kopretina k nemalému překvapení nebyla vpuštěna dovnitř. Chvíli jsem sváděla vnitřní boj se svědomím a niterní hlas mi napovídal, že bych se na podnapilou společnici vykašlat neměla, ale během chvilky zavedla zajímavý rozhovor s pouliční lampou a zdálo se, že je s neobvyklým parťákem v dobrých rukách; a tak jsem usoudila, že ji pobyt na čerstvém smogu udělá dobře.

 

Veronika Velacká

Pokračování bude co nevidět


 

Komentáře (7)add feed
... : mamča
Skvělý !!! smilies/cheesy.gif
Těším se na pokračování !
srpen 15, 2022 06:44
... : *deeres*
Taky jsem zvědavá, co udělá kopretinka utržená že řetězu???
srpen 15, 2022 08:39
... : Jiri Bilina
Mexiko obrovska zeme a clovek se tam setka s leccim. Me vadilo, ze me tam coby ridice 2x okradli kvuli udajnemu prestupku sami policajti. Coz se me ve zbytku zemi ktere jsem navstivil stalo uz jen v Bangladesi.
Ale mam kamarady, kteri v Mexiku travi cele kanadske zimy a jsou tam spokojeni. Jeden z nich me rekl, ze jsem nemel mladeho policistu oslovovat "señor kapitán". Ze to ten clovek bral jako provokaci.
A nejspis mel pravdu. smilies/smiley.gif
srpen 15, 2022 16:11
... : Veronika V.
Jiri: Me policie chtela prodat do bordelu. A po pulnoci v klubech policie prodavala drogy, ktere zabavila dealerum. Normalka. Ted uz je to pry lepsi, ale pred dvaceti lety to tam byl hrozny masakr. Jedna Ceska, kterou jsem tam poznala, si s bratrem otevreli restauraci v lepsi ctvrti a ten bratr najednou zmizel. Po par dnech ho nasla v restauraci naporcovaneho v mrazaku. Pry se zapletl s drogovym kartelem. Tezko rict, co se vlastne stalo. Ja byla svedkem prepadeni banky a policie se strachy krcila za autem. Do posledni chvile jsem si myslela, ze se tam nataci film. Mexico je na dovolenou super ve vylozene turistickych resortech. Ale beda, jak clovek zajde za plot.
srpen 15, 2022 16:20
... : Jiri Bilina
Podle mych znamych je Veroniko situace lepsi i ve vylozene bezvyznamnych mistech, ktera nejsou lakava ani pro gangstery. Ale cert tomu ver. V tomhle je situace asi mizerna ve vetsine latinske Ameriky. Na me i manzelku v hlavnim meste Ecuadoru Quito mirili 3 chlapi v neprustrelnych vestach samopaly a brokovnici. Nic zleho jsme neudelali, akorat jsme se pripletli do cesty zamestnancum banky, kteri nesli penize do obrneneho auta.
O rok pozdeji jsem v thajskem Bangkoku pozoroval dva kluky v trickach a kratasech, jak doplnuji z lepenkove krabice penize do bankomatu. Zadnou zbran jsem nevidel a musel jsem se smat...
Mikin
srpen 15, 2022 19:39
... : Veronika V.
Tak paradoxne hodne turistickych mist ridi drogova mafie, protoze "gringos" jsou ti nejlepsi zakaznici. Jinak zvlastni obrnene jednotky v Mexicu jsem videla i automatu na Coca-Colu. Je tam holt bida. To se pozna. Ale ja jsem vzdycky mela nejak stesti v nestesti. Jedna kamaradka byla pozvana na soukromou party do bytu k jednomu nasemu znamemu, a kdyz tam dosla, tak nasla v byte 8 mrtvol. Jeden policista se prilis sjel koksem, tak zastrelil vsechny v byte, pak zavolal na policii, rekl, ze udelal neco strasneho a zastrelil i sam sebe. Hodne lidi tam ma zbran bez povoleni, 85% taxikaru jezdi bez licence a unesou te, ani nevis jak. Az ted si uvedomuju, jak jsem riskovala, kdyz jsem si chytala taxiky na ulici. Muzu byt rada, ze se mi nic nestalo. Zila jsem tam celkem rok a ty ctvrti, kde jsem zila, nepatrily zrovna mezi ty nejbezpecnejsi. Dneska uz jsem starsi, zkusenejsi a tim padem i mnohem opatrnejsi.
Dodnes si pamatuju, kdyz jsem jela jednim cernym taxikem do Colonia Doktores na narozeninovou oslavu. V ruce jsem mela dort a taxikar me odvezl jen na kraj, protoze mel strach. Musela jsem jit asi 2 km pesky. Sla jsem po tme, v noci, s dortem. Evropanka s bilou pleti v jedne z nejnebezpecnejsich ctvrti, kde se strili po vsem, co se pohne. Asi pri me stali vsichni svati, protoze se mi nic nestalo. Kdyz jsem tam dorazila s dortem pesky, vsichni na me koukali, jako na zjeveni.
srpen 15, 2022 20:00
... : doktor
Veru moc jsem se těšil.Děkuji.
srpen 17, 2022 14:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]