O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TÝDEN PLNÝ RADOSTI A LÁSKY PDF Tisk E-mail
Středa, 10 srpen 2022
Prague Pride už neodmyslitelně patří do letních radovánek v Praze. Festival, zaměřený na homosexuály, bisexuály, lesbičky i transgender, je akcí nejen pro LGBTQIA+, ale i pro širokou veřejnost. Pochod se koná každoročně v srpnu již od roku 2011. V současné době patří festival mezi největší kulturní akce v České republice. Festival Prague Pride se koná každoročně v srpnu již od roku 2011. Festival trvá týden a pravidelně představuje přes stovku kulturních i společenských, veřejných diskusí a debat, sportovních událostí i duchovních setkání.

 

 

 

 

 

Zahájení festivalu Prague Pride 2022

 

 

 

Heslem letošního ročníku bude anglické sousloví „Heart Matters“ – „Na srdci záleží“, které připomíná obdobné heslo „Black Lives Matter”, jež se světem neslo v souvislosti s úmrtími afroamerických obyvatel v USA. Srdce je symbolem života, lidskosti, vzájemné lásky a respektu.

 

Festival každoročně budí emoce, místy rozpaky. Letos tím spíše, že je na poslanecké úrovni na přetřesu téma uzákonění rovnocenného manželství pro stejnopohlavní páry. V Čechách toto dosud funguje na bázi tzv. registrovaného partnerství, vůči čemuž se ale lidé z LGBTQIA+ komunity vymezují. Vnímají jej totiž „pouze“ jako partnerství, nikoliv manželství.

 

 

 

Zástupci SZÚ organizátory upozornili na to, že riziko nákazy v zemích Evropy je vysoké.

 

Tři čtvrtiny ze všech případů opičích neštovic v rámci této epidemie byly hlášeny v evropském WHO regionu.

 

Většina případů byla identifikována hlavně mezi muži, kteří mají sex s muži. Virus opičích neštovic se už potvrdil u více než 15 900 osob v 38 evropských zemích.

 

A nakaženými jsou z 99,1 procenta muži, hlavně mající sex s jinými muži. Více než 40 procent nakažených mužů je ve věku 31 až 40 let a 36 procent nakažených se ukázalo navíc i jako HIV pozitivních.

 

 

 

 

 

Poněkolikáté je vyvěšena vlajka na budově magistrátu Prahy, podruhé se před magistrátem objevil i duhový přechod. V ulicích města je možno spatřit duhové vlajky a letos se bude také rozsvěcovat Petřínská rozhledna při příležitosti zahájení festivalu a při příležitosti sobotního průvodu. Tím lidskoprávní a multikulturní festival 13. srpna tradičně vyvrcholí.

 

FRANTA

(zdroj: internet)

 

 


Komentáře (29)add feed
... : Jiri Bilina
Jedna zajimavost - v Thajsku i dalsich zemich JV Asie lide tyhle oslavy prakticky neznaji. V Bangkoku sice jedna "gay parade" tenhle rok byla, ale prvni po 16 letech. Vysvetluje se to vetsinou tim, ze v techhle zemich nebyli lide rozdilne sexualni orientace nikdy zesmesnovani, pronasledovani, natoz vrazdeni a ze proto nemaji zadnou potrebu takove akce organizovat.
Tolerantni pohled na LGBT mela tradicne i rada severoamerickych indianskych narodu.
Mikin
srpen 10, 2022 22:57
... : *deeres*
Ještě tohle, jakobychom těch všelijakých hnusáren neměli teď kolem sebe hafo a Praha za ně klidně vyhazuje peníze. Ty prý přivezou turisté z ciziny. Přivezou ale úplně něco jiného. Každý, kdo mne teď tady označí za homofobní, tak je zaslepený heterofob.
srpen 11, 2022 10:18
... : Lenka1
deeres:

Za mě osobně - byli mi ukradení, tolerovala jsem je, vědouc, že s tím narodili a nemůžou za to, tak ok. Ale jen do doby než se začali takhle trapně zviditelňovat, domáhat se jim údajně upíraných práv a tahat do toho děti. Čím víc řvou, tím větší averzi k nim cítím.

A aby bylo jasno, úplně stejně by mi vadilo, kdyby se takhle předváděli heterosexuálové. Je mi jedno, kdo si koho nebo co bere do postele a co tam s ním nebo tím dělá, ale vadí mi fakt, že se nám to neustále vnucuje a vynucuje se naše bezbřehá tolerance a pomalu i obdiv a úcta. Za co?

Úctu si každý musí zasloužit, na tu nevzniká nárok automaticky proto, že někdo něco někomu někam strká.

Čím víc budou pokračovat tímhle směrem, tím víc je lidi budou nesnášet a nakonec se to kyvadlo zhoupne druhým směrem. Přirozená zákonitost lidského chování.


srpen 11, 2022 11:09
... : *deeres*
Za tohle ta slušná část z nich nemůže a ani se k tomu nepřipojí.Je to zase jenom politické rozhodnutí, jako BLM. Někdo na to zase vydělá.
srpen 11, 2022 13:06
... : Petr Sysala
Jean, co to je na ulici za hluk?“ - „Průvod gayů, sire.“
„A co požadují?“ - „Lásku stejného pohlaví.“
„A kdo jim ji zakazuje?“ - „Nikdo, sire.“
„Tak proč tak křičí?“ - „Jsou to buzeranti, sire…“
srpen 11, 2022 14:21
... : Lenka1
deeres:

To máš, bohužel, pravdu. Na tohle téma teď vyšel skvělej článek od Nikoly Bornový. Už tady byla zmíněna.
srpen 12, 2022 20:34
... : Iris
Deeres:

....... a ani se k tomu nepřipojí


Ano, alespoň všichni moji homosexuální přátelé to tak mají, souhlasím. Lidé jsou různé smilies/wink.gif
A někdy i sexuálně většinová společnost dokáže dělat pořádný humbuk (čurbes) ve jménu čehokoliv.
srpen 13, 2022 08:46
... : Josef
Odborně se tomu říká globální oteplování.
srpen 13, 2022 16:19
... : Jiri Bilina
Hmmm, vzdycky kdyz nekdo napise:
nejsem rasista ale...
nejsem komunista ale...
nejsem homofob ale...
nasleduji s zeleznou pravidelnosti rasisticke, komunisticke ci homofobni kecy.
Takze ja organizatorum i ucastnikum k cele akci, ktera se podle vseho zdarila a kam nikoho narozdil od pruvodu na 1.Maje nehnali, gratuluji.
A zadne ale... smilies/wink.gif
Mikin
srpen 14, 2022 03:35
... : Josef Kouba
Závěrečná slova článku Nikoli Bornové k LGBT parádě v Praze.
Poslední dva roky ukázaly, že ve společnosti existují mocní lidé i organizace, které se z různých důvodů snaží úplně vyždímat a dokonce i úplně zdecimovat společnost. Prakticky úplně ovládli velká média a skrze ně šíří paniku, dělají neférový marketing svým produktům, protlačují do politiky svoje koně, očerňují konkurenci a tak dále.

Zkuste se zamyslet, jaké korporace, organizace a oligarchové se podílejí na naprosto destruktivní agendě „Velkého resetu“ – nejsou to náhodou ti samí, kdo teď nejagresivněji protlačují LGBT agendu? Není tu docela strašidelný průnik obou skupin? A pokud nejvíc propagují LGBT agendu ti samí lidé, kteří nám slibují, že budeme jíst hmyz, přijdeme o veškerý majetek, že je potřeba snížit lidskou populaci, že budeme na každém kroku sledováni a musíme být několikrát ročně povinně opícháni jejich hadími jedy…není to trošičku podezřelé?
Jde jim opravdu o dobrou věc, nebo mají jiné úmysly, třeba podle starého a dokonale ověřeného „Rozděl a panuj“?

Článkem jsem se nechtěla nikoho dotknout. Opravdu bych chtěla, aby se nad celým tím cirkusem lidi prostě trošku víc zamysleli.Já sama jsem to udělala a vyšlo mi z toho, že celá ta slavná LGBT agenda už dávno nepřináší prakticky nic dobrého. Jen proti sobě poštvává lidi, dělá zbytečné rozbroje a ve výsledku LGBT lidem spíš škodí. Je nespravedlivá, nesmyslná, hloupá, drahá a přiživují se na ní velmi špatní lidé.

srpen 14, 2022 08:39
... : *deeres*
Nikola žije s partnerkou a tak má oprávněné obavy, že pokud se bude tímto způsobem tlačit na pilu, vznikne jenom nenávist vůči komunitě LGBT. Vyjádřila se celkem stručně tak, že by ona i její partnerka nakonec mohly skončit na kandelábrech. V Praze jsem nebyla, viděla jsem jenom fotky a videa a určitě to nepředstavuje průvod hrdosti a pýchy. Pyšní jako na co, že jsem magor?
srpen 14, 2022 09:48
... : mamča
Nevím, kolik peněz letos přidal "Hříbek" na tuhle atrakci, ale před Covidem to bylo tuším 650 tisíc a rok předtím milión.
V době, kdy lidi nemají na zaplacení složenek :-(.
Taky se objevily opičí neštovice, které se prokazatelně šíří hlavně mezi homosexuály.
Je mi líto těch slušných LGBT, kteří nemají potřebu veřejně exhibovat, a tihle exoti jim ubližují tím, že se pak všichni "homo" házejí do jednoho pytle.
srpen 14, 2022 12:36
... : *deeres*
Letos tři melouny, nevím ale, jestli je celá částka z rozpočtu Prahy.

srpen 14, 2022 14:56
... : mamča
*deeres* : Milión sem, milión tam, Praha to unese. Ta žádný okruh nebo opravu mostu nepotřebuje, že ? Ještě že už po 65ti letech v Praze nebydlím. Ale je mi líto lidí, co tam bydlí a musí se na to plýtvání na nepatřičných místech dívat a "užívat" si to.
srpen 14, 2022 16:23
... : Jiri Bilina
nejvíc propagují LGBT agendu ti samí lidé, kteří nám slibují, že budeme jíst hmyz, přijdeme o veškerý majetek, že je potřeba snížit lidskou populaci, že budeme na každém kroku sledováni a musíme být několikrát ročně povinně opícháni jejich hadími jedy…není to trošičku podezřelé?
PPD (Paranoid Personality Disorder) se da uspesne kuryrovat i bez leku, pomoci terapie. Problem je v tom, ze postizeny clovek zpravidla lecbu odmita s tim, ze on sam je normalni a postizeni jsou vsichni okolo. smilies/wink.gif
Mikin
srpen 14, 2022 17:41
... : Lenka1
Bílina:

Je fajn, že víš, co ti je. Tak s tím ještě něco dělej a možní budeš časem i snesitelnej.

P.S. Ne, nejsi letadlo.
smilies/wink.gif
srpen 14, 2022 20:19
... : Lenka1
......možná
srpen 14, 2022 20:20
... : Jiri Bilina
Ale kdeze, Leni. Dekuji za optani, fyzicke i dusevni zdravicko me dosud slouzi.
Diagnozu jsem stanovil na zaklade kombinace udaju o "pojidani hmyzu, ztraty majetku, snizeni lidske populace, sledovanim na kazdem kroku a nekolikrat rocne opichanim hadimi jedy".
To muze byt fakt jedine dusledek PPD, neboli cesky - paranoidni poruchY osobnosti.
Jeste me napada "celkova otupelost, zpusobena cetbou dezinformacnich rusackych webu".
Ale tuto diagnozu vsak veda lekarska dosud nezna. smilies/wink.gif
Mikin
srpen 15, 2022 02:09
... : Petr Sysala
Už tu byli putlerovi fašouni, abych nečetl diskuzi předčasně.

Jen doufám, ze takovym pruvodům nebudeme muset brzy nadšeně mavat mavatky a vyvesovat duhove vlaječky. Kontrolovat to bude domovní důvěrník a praskat odmitače na příslušné úřady.
Zatím mentální emental nepřipouští ani stin pochybnosti o moralnim profilu osob, kteří nehykaji nadsenim nad pruvodem s holýma (_*_)
srpen 15, 2022 06:14
... : Jiri Bilina
Myslis Petre, zeby se doba povinnych pruvodu a mavatek mohla vratit?
Rekl bych, ze dokud zijeme ve svobodnem svete a dokud se ty tvoje krasavce dari drzet v sirych ruskych stapich (kam patri), neni treba se obavat. smilies/wink.gif
Mikin
srpen 15, 2022 06:49
... : Marie
K těm různým "duhovým" pochodům (Prague Pride atd.) zase sáhodlouhé diskuse.
Víte proč ti lidé pořádají ty průvody?
Protože můžou.
Když můžou, tak je to snad v pořádku, ne?
Jsem ráda, když je vše v pořádku.

srpen 15, 2022 08:26
... : *deeres*
Kdo jenom trochu vnímá cvrkot dění, tak si nutně všimne, jak se pomalu prolamují tabu. Abnormální se stává normálním a nakonec normou. Co to asi baští Jenovéfa Boková ve spotu České spořitelny, ve skutečnosti rakouské, hůlkami? Jasně, ve spotu se propaguje udržitelnost,tak to velké sousto asi bude křupavý cvrček. Kdyby to byl jenom hmyz, poslechněte si poslední výstřelek Katy Perry. Prý to je o sexu, já bych řekla, že o kanibalismu. Nakonec sežereme nejdřív svoje mazlíčky a pak i svoje děti a bude to úplně normální.
srpen 15, 2022 08:30
... : *deeres*
Článek na neviditelnypes.lidovky.cz
PP a hrdý buď žes postižen
srpen 15, 2022 09:18
... : Lenka1
deeres:

Jo, snažej se, to je fakt. Lidi jsou tak vygumovaní, že i když to mají přímo před očima, tak se tomu smějou a považují se za ty chytré. Pro příklady nemusíme chodit daleko.

Jenže, nevyjde jim to. Protože ta technokracie, kterou se na světě těch pár "vyvolenejch" psychopatů snaží zavést, je v přímém rozporu s přirozeností. S Přírodou jako takovou. Někdo tomu říká Universum, někdo Bůh, někdo Energie, která stvořila celej Vesmír, všechny světy včetně toho našeho.

A nemyslím si, že tohle inteligentní Vědomí by si do svého díla nechalo kecat pár nedokonalými dvounožci.

Bude zle, to asi jo ale nepodaří se jim to.

Včera jsem našla úžasný video o vývoji kuřete z vejce. A zrovna tohle mě napadlo. Jakej je to zázrak. Jak ta příroda myslela úplně na všechno. Z ničeho je za pár dní živej a životaschopnej tvor.

P.S: Ta čubka Perry je profláklá satanistka.
srpen 15, 2022 11:04
... : *deeres*
Jenže pořád se to sype. EU se seč jim síly stačí snaží zrušit právo veta a Fiala bude prováděcí orgán. Teď někdy by se mělo projednávat uzákonění hotových peněz. Stačí si přečíst názory mimoňů ve vládě. Prý to není zapotřebí. Digitální prachy , tak to už je to poslední, jak nás dostat na lopatu.
srpen 15, 2022 11:23
... : Lenka1
deeres:

Ber to tak, že se vymačkává vřed. Teče z toho hnis, je to hnusný a smrdí to, ale musí to být.

Neříkám, že to bude jednoduchý, nejspíš i poteče krev, ale oni nevyhrajou.

Už to, že někdo navrhl zakotvit hotovost do Ústavy, je velmi pozitivní znamení. Že ti parchanti ve vládě začali okamžitě kopat, je samozřejmý. Je to v rozporu s notičkama od loutkovodičů.

Jak jsem psala - nedokonalý člověk (i když je přesvědčen o opaku) nikdy nemůže myslet na všechny alternativy, co můžou nastat. Do hry vstupuje něco, nad čím ani ty (j)elity nemají moc.
srpen 15, 2022 11:33
... : Jiri Bilina
Ja bych damy rekl, ze je to presne naopak. Diktaturou pokrivene generace pomalu odejdou (pokud tak uz neucinily) a nastupujici generace uz budou (a jsou) mnohem tolerantnejsi.
Z Ceske republiky se opet stava normalni, slusna, zapadoevropska zeme. Kterou ostatne pred nastupem nacisticke i komunisticke diktatury uz byla. smilies/wink.gif
Mikin
srpen 15, 2022 16:18
... : Josef
Jo, Deer. Fiala je orgán.....
srpen 16, 2022 06:37
... : doktor
Deeres děkuji,plně s Tebou souhlasím a vím o čem píšeš.
srpen 17, 2022 14:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]