O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HLÍDÁTE SI VÍC ZADEK NEBO PŘEDEK? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 12 květen 2022
Tohle by mohla bejt nesmírně zajímavá studie psychologická, někdy až psychiatrická, popř. i diplomka na VŠ. Když můžou akademickýho titulu dosíci takový skvosty, jako např: "Kůň a jeho podíl na tvorbě hodnotové orientace současné společnosti?" "Osobnost papouška šedého (Psittacus erithacus) a její stabilita v čase." "Sexualita zakrslých králíků." Tak proč bych nemohl i já přispět se svou troškou do mlýna?


 


 

Koukáme teď s kozlem a s cikárem často z balkónu ve 4. patře na parkující auta. Tedy, auta mě nezajímají, ale řidiči a řidičky, to jo. Byly by z toho náměty nejméně na deset Ulic. Aut tady parkuje hodně, mění se, přijíždějí, odjíždějí. Celkem normální. Zajímavý ale je, jak přijíždějí, jak zaparkovávají a jak odjíždějí. 

 

Co mě dere úplně nejvíc, to jsou bezohlední dacani. Do volnýho místa podél chodníku, kam se vejdou pohodlně dvě auta, odložej svý fáro tak, že vpředu mají 3 volný metry a vzadu taky. Že se tam mohl vejít ještě někdo, to jim je fuk. Potřebujou prostor, aby se jim líp vyjíždělo.

 

 


 

 

Tady bych ty bezohlený dacany rovnou vraždil. Omluvil bych pouze mladší dámy, které doposud nepochopily, že když se potřebujou u chodníku vetřít mezi auta, musej nejdřív mezeru minout a pak do ní zacouvat. Jak ovšem zacouvat, že při couvání platí, že vlevo volantem znamená i vlevo zadkem, ovšem současně hodně vpravo předkem. To už je přímo námět na horor.

 

Dámy se zpravidla soustředěj na zadek svůj a vůbec si nehlídají předek. Čímž se jejich předek stává nebezpečným, protože vybočuje a někdy jen o milimetry se nestřetne s fárem na protější straně úzký sídlištní silničky, spíš se dá říct uličky. Občas se i stane, že má dobře najeto, stačilo by ještě půl metru docouvnout, pak přetočit rejd, popojet dopředu, znova přetočit a couvnutím fáro krásně usadit. Namísto toho to řidič(ka) po pěti marných pokusech vzdá a odjede. Kam, to je mi záhadou, protože navečír to je tady všude úplně stejný.

 

Musim ovšem uznat, že už jsem se párkrát šeredně zmýlil, když podle bravurního vcouvání mezi stojící auta jsem usoudil na zdatnýho vyježděnýho čtyřicátníka a pak vylezla mladá, a ještě k tomu blondýnka. Nebo to parkoval automat? 

 

 


 

 

Taky parkoviště pod oknama na opačný straně baráku je zajímavý. Tam se parkuje též i kolmo k chodníku a umělecký manévry některejch řidičů i řidiček jsou skutečně zábavnym divadlem. Zábavnym divadlem ovšem přestávaj bejt v momentě, když někdo zacouvává zrovna do mezery, která je némlich vedle mýho auta. 

 

A jak se to daří vám?

Dokázali(y) jste si vždycky současně uhlídat nejen zadek,

ale i předek?

Zdraví zdravý

 

 

Komentáře (7)add feed
... : mamča
Když jsem bydlela na sídlišti, parkovala jsem tzv. na pohlednici. To znamená tak natěsno, že by mezi auty propadla akorát pohlednice. To bylo v dobách dřevních, kdy v ulici parkovaly Škodovky, Žigulíky, Trabanty a občas nějaký Ford movitějšího obyvatele. Ta auta byla mnohem menší a užší, než dnešní častá SUV, MPV a podobná "tlustá auta".
To znamená, že se jich vejde mnohem míň, a ještě smí parkovat jen na jedné straně ulice, aby projeli hasiči a sanitka. Zbytek aut parkuje za domem, kolmo k chodníku.
Bydleli jsme nad školkou, ve slepé ulici. Ranní rozvoz dětiček spěchajícími matkami by vydal na humornou, někdy i tragikomickou hodinku. Ony především ty dámy, co jim dal řidičák někdo z leknutí, jezdí převážně v těch největších autech. Kvůli JEJICH bezpečnosti je to určitě O.K., ale na manévrování ve slepé ulici nejsou tato auta nejvhodnější, i když mají dva tucty parkovacích asistentů.
květen 12, 2022 06:24
... : mamča
Teď bydlím ve vesničce mé, střediskové. S autem tady jezdí mladá děvčata i staré babky. S parkováním si starost nedělají. Zatím je kde parkovat, tak to každá postaví tak, aby se jí dobře vyjíždělo. Naproti našemu domu jsou tři pohodlná parkovací místa, tam parkuje manžel. Jímá ho amok, když si tam "někdo" postaví auto tak, že zabere dvě místa. Já ho uklidňuju, aby si zvykl, že přece bydlí na venkově. Tady zatím boj typu "vykop jsem mu oba reflektóry..." nefrčí. Já parkuju pohodlně před vraty... smilies/grin.gif
květen 12, 2022 06:32
... : doktor
NČ JE TĚŽKÉ SI UHLÍDAT FLEK A O ZADEK SE ČLOVĚK MAJÍCÍ KONEČNĚ PLECHÁČKA ZAPARKOVANÉHO UŽ MOC NESTARÁ.Platí i u nákupního střediska.
květen 12, 2022 14:13
... : Marie
Po přečtení článku jsem pochopila, proč jsem nenašla odvahu si ten řidičák vůbec udělat... Pepiku, jsi šikovný, piš víc
květen 12, 2022 20:06
... : AnickaM
Pepo, jak mi mluvis z duse. Ja musim z parkoviste asi sto metru couvat, pokud to jde dobre, tak nejdriv obejdu auta za mnou a zaklapnout jim zrcatka, no a kdyz je hur, tak musim zvonit na majitele, aby mi uhnuli. Kdyz nejsou doma, tak mam smulu.
květen 13, 2022 07:39
... : Josef
Jo, a když už jsme u toho zadku, tak ještě k mýmu zadku. Před pár lety, když jsem vnuky učil jezdit a pak jim půjčoval auto, než si pořídili svoje, nalepil jsem si na zadek velkou nálepku pro začátečníky, s písmenem, označujícím začátečníka, tedy s písmenem, který je teď přísně zakázaný, nesmim ho tedy uvést ani tady. Nálepku jsem doteď neodstranil a tak jsem zvědavej, kdy budu předvolanej k vysvětlení, popř. i odsouzenej k propadnutí věci. Propadnutí nálepky by mi až tak nevadilo, to bych vydejchal, ale co když propadne celý fáro? A zase ta trapná nejstota ...
květen 13, 2022 14:00
... : Jiri Bilina
Mucednik z tebe kvuli pismenu Z Josefe nebude, sorry jako. smilies/wink.gif
Ale jestli bez mucednictvi nemuzes zit, zajed si do zeme "kde tak volno dyse celovek" a nasprejuj nekde pismeno L.
Good Luck, stary brachu! smilies/smiley.gif
květen 23, 2022 18:50
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]