O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VELE-LET ZTŘEŠTĚNÉ VERONIKY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 25 duben 2022

 

Se mi zdá, že jsem Štěstěnu nějak naštvala, ale Smolena se mě drží zuby nehty. Poslední dny, týdny, ba i měsíce se mi všechno sype na hlavu, ale já stále vytrvale všemu odolávám. Dnes jsem se na sebe usmála do zrcadla, oblékla šedou "tutu" sukýnku, růžovoučké tenisky a vyrazila do práce. Kvůli výluce je nahrazen vlak z Küssnacht do Luzernu autobusy, které mají málokdy zpoždění. Ovšem - dnes to zpoždění měli.

 

 

 

Ale já se nenechala odradit. Připravila jsem se na start k autobusovým dveřím, vykasala sukně, přikrčila se ke skoku a sprintovala k nástupišti.

Tu se mi najednou podlomila kolena a na naprosto rovném povrchu jsem pravděpodobně o něco zakopla a letěla vzduchem...

 

 

The concept of sleep. Beautiful woman in a red dress flying. Stock Photo by  ©xxxenium7 310906008Letěla a letěla, sukně za mnou vlála, ale já pořád pevně třímala v levé ruce kabelku a pravou ruku instinktivně natáhla před sebe, abych si nenabila nos.

 

Původně jsem plánovala dopadnout na všechny čtyři, ale dopadla jsem jen na tu pravou ruku, a rameno, které je už tak pochroumané, to nevydrželo.

No, co vám budu říkat.

 

Dva statní policisté mě odklidili z cesty, abych nepřekážela v rušném provozu na nástupišti, a poté mě odvedli do pohotovostní ordinace v suterénu nádraží. Odtamtud kontaktovali mého ortopeda, aby sdělili, že pacientka, kterou před dvěma týdny opíchal kortizonem proti bolesti, lítá na nádraží.

 

Pan doktor si asi myslí, že po něm jedu, když tak často vyhledávám jeho společnost.

Tak jako tak, hrubé vyšetření ukázalo, že mám pravděpodobně utržené i šlachy, neboť nedokážu odpažit, ani nijak jinak pohnout rukou od těla.

 

Jsem tedy indisponovaná.

 

Co se mi doopravdy pochroumalo, to zjistím až na ArtroMRI v květnu.

 

 

 

Semestrální písemky budu muset pravděpodobně odložit, neboť se nemůžu ani podepsat, a zkoušku z Excelu, Wordu, PowerPointu, stylistiky psaní a z účetnictví dělat ústně - to dost dobře nejde.

 

Na pokračování mého příběhu si budete muset trošku počkat, protože píšu pouze levou rukou, a to trvá o něco déle….

 

 

 

 

 

 

Ale objednávejte knížky,

kampaň už končí za 5 dní.

To mi udělá moc velkou radost,

při vší mé smůle…

 

 

VERONIKA

 

 

 

 

 



Komentáře (5)add feed
... : *deeres*
Je rozhašená nejenom Veronika, ale i Kudlanka. Na web jsem se nakonec nějak vloudila, i když složitě. Oběma přeji brzké a bezbolestné uzdravení,zcela bez následků.

duben 25, 2022 07:57
... : Veronika V.
deeres: Ja mam utrzene svaly a pochroumane slachy ze stareho urazu. Taky zlomeny AC Gelenk (Akromioklavikularni chrupavku/nebo kost, nebo co to vlastne je) Uz dlouho odolavam operaci, ktera by me zbavila bolesti, ale obavam se, ze tentokrat se ji nevyhnu. V nejnevhodnejsi chvili to fakt nemohlo prijit. Kdyz se se.., tak se se..
duben 25, 2022 08:07
... : mamča
Veronika V. : Přeji brzké uzdravení !
Tělo máš na život jen jedno, takže neodolávej operaci, však ten Excel, Word a PowerPoint počká.
Na světě není nic důležitějšího, než zdraví. To mi věř. Já jsem taky všechno dlouho přecházela, doktoři si mě přehazovali jak tenisák tak dlouho, až jsem (naštěstí jen do operace) ochrnula. To si pak rychle přerovnáš žebříček hodnot, a najednou je nějaký kurs, školení, práce...úplně podřadná záležitost.
duben 25, 2022 08:22
... : Veronika V.
Mamca: No, to se spatne vysvetluje. Ale ja bojuju o svoji existenci a v cele te valce jsem sama. A neni to jen skola (nikoliv kratkodoby kurz, nybrz regulerni studium), ale i bydleni, prace, existence jako takova. A pokud to dokazu prekonat jen s leky proti bolesti, tak to budu muset prekonat.
duben 25, 2022 11:25
... : *deeres*
O průserech je všeobecně známo, že se rády kumulují. Ale nic netrvá věčně, průsery, ani zdraví. Mamča má pravdu, léky proti bolesti jsou bezva, ale ve skutečnosti všechno ještě zhoršují. Snad by škola i zaměstnavatel mohli zohlednit tvůj zdravotní stav?
duben 25, 2022 15:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]