O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DNES JSEM PŘEKONALA SAMA SEBE! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 březen 2022
To se tedy fakt nesmírně vytahuju, ale jinak to nejde. Ráno ke mně přišli dva pánové, jeden vysoký, štíhlý, mladý, druhý vysoký. Dali jsme kafe a pohovořili o mé nové kuchyni. Mj. už dlouho jsem se necítila tak mimo, ale vůbec si to neberu, protože když mi něco vysvětluje lékař, tak taky nechápu a všichni kolem chápou, proč já nechápu. Takže tak. Budou mi ji cca za týden montovat... Zatím ještě odpočívá ve stavu panenském, nerozbaleném, opřená u zdi v obejváku. V šestačtyřiceti dílech.

 

 

 

 

Bude nová, světlá a snad se mi v ní bude i dobře vařit.

To je ovšem zatím hudba budoucnosti, protože doposud se řešilo, co se jak kam dá.

Musím se přiznat, že ještě těsně před půlnocí jsem hrála škatule hýbejte se s nastříhanými kousky papíru, představujícími jednotlivé skřínky.

Aby to bylo funkční, nejen nové. A těsně před zkolabováním se mi to povedlo…

 

Dala jsem to dohromady a odeslala přes msn šéfové montážní firmy.

Což je také důvod, proč další články budou až dopoledne, protože mám místo hlavy kopací balón.

 

Ale nebojte, určitě bude zas o čem se bavit.

Naše fantastická a fascinující česká společnost nás vždy dovede překvapit, mně například ti frajeři, co se rozhodli odjet dobrovolně do války. Po absolvování několika různých filmů na podobné téma už vím, že kdo jednou bojováním načichne, toho se to již nepustí.

Tak nezbývá než jim přát, aby se jim dobře vedlo a pokud možno vcelku se zase vrátili zpět.

 

Jo – a na téma „fangličkování“ – je neskutečné, jakým způsobem lze také vyjádřit „vřelé city vůči Ukrajině“. Vezmete cca dva metry žluté látky, přeložíte, uprostřed vystříhnete díru, po stranách pár čísel prošijete, modrou mašlí převážete - a ejhle, jaká jsem úžasná! A vynikající!

Byly dvě, krasavice, ta druhá měla totéž v modrém. Je fakt, že obě vynikly. Mezi všemi účastníky večera  Českého lva, kteří byli ve večerním, se dvě plážové krasavice vskutku vyjímaly. Dost nechutně.

 

 

Další zítra, teď musím jít "sepes".

vaše  d@niela


 

Komentáře (23)add feed
... : mamča
Přeju radostné užívání nové kuchyně ! Je to dobrá investice, a udělá hodně parády.
březen 08, 2022 02:09
... : Josef
Vše nejlepší všem dámám přeju k MDŽ.
březen 08, 2022 05:47
... : d@niela
má milá, nová kuchyň má stejně jako ta stará 2,5 m. takže je to v podstatě jen výměna kredencí. Prostě vyměňuju poctivé dřeváky za tenisky z Ikey. smilies/grin.gif smilies/grin.gif Snad to přežiju ve zdraví.
březen 08, 2022 06:41
... : mamča
Kredence jsou vedlejší, důležité jsou nové spotřebiče. Ty staré už mají nejspíš nejlepší léta za sebou.
březen 08, 2022 08:32
... : mamča
Josef : Jako "dáma" se na stará kolena už moc necítím, ale děkuju za přání.
březen 08, 2022 08:34
... : Josef
Hej, Daníííí. Stříhat můžeš jak chceš, nakonec uznáš, že to, cos nastříhala, vypadá v reálu uplně jinak, než sisi představovala. Zjistíš, že tady je málo místa, tady zase moc, todle, že ti překáží, atd. Ale to je celkem fuk, zvykneš si, přizpůsobíš se.
Mamčo: Nový spotřebiče, to je skutečně nádhera. Zrovna pobejvám v novym domě mýho syna s rodinou, kteří odjeli na hory, nechali tady nemocnýho dědouška a já mu dělám společnost a kuchtu. Obklopenej novejma věcma si nevim rady s troubou s jejíma dotykovejma displejema, sporák mi dělá potíže skoro nepředstavitelný. Šáhnout na dotykovej displej kotle topení, to si ani netroufnu.
Ráno jsem potřeboval vytřít podlahu a zjistil jsem, že tady není žádnej, ani prastarej, vobyčejnej mop se ždímadlem v kýblu, jako mám doma. Zato jsou tu asi čtyři různý "vytíradla", který se i při vzetí do pazoury samy nějak rozevřou, pak se zase musej nějak přenastavit... Pak je tam něco, co je nějak jako na suchej zip (jenže já potřebuju vytřít vodou mokrou), pak jsou tam desítky různejch eko flašek, zatímco vobyčejný savo ani vomylem. Tak jsem našel na zahradě zapomenutej starej ručník, propláchl, vyždímal, vomotal na smeták a vytřel vodou s jarem. Ježišmajráááááá!
Pěknej den.

březen 08, 2022 10:07
... : mamča
Josef : Tak kosmickou domácnost jsem zrovna nemyslela. Taky bych si asi s těmi novými hejblátky neporadila. Vyřešila bych to tak, že bych do příjezdu mládeže neuklízela :-).
Ale chápu, že uvařit se musí. Teda nemusí, může se nechat jídlo dovézt z nejbližší restaurace, ale to mi připadá jako zbytečné plýtvání.
Ale jsi dobrej, že mládeži hlídáš nejen barák, ale i dědouška.
Nechceš mi taky hlídat barák, tři kočky a slepice, abych mohla na dovču ? smilies/cheesy.gif
březen 08, 2022 11:47
... : Josef
Klidně, mamčo. Pěkný kočky dobře pamatuju, i s nějakejma slepicema jsem měl v životě tu čest. Akorát nevim rozvrh svýho času, mám teď v živobytí nevyřešenou nejistotu. Nejde o zdraví ani o život, i když to se v mym požehnanym věku nikdy nedá vyloučit předem, ale je to nejistota, kam se od léta poděju. Tak jo. Připrav zrní a dej vědít.
březen 08, 2022 13:59
... : *deeres*
Pepo, nejsi sám. Holka má taky spotřebiče na dotykáče, sporák nezapnu, ten na mé ruce nereaguje, na kotel, nebo krbová kamna se bojím sáhnout, abych to nezničila. Ale všechno jim to svítí a zpívá. Moc se budu smát, až zase
vypnou proud. Agregát mají, ale ten musí něčím nakrmit. A zkuste
si teď koupit vařič na PB. Bomby zatím mají, ale vařiče zmizely z trhu.
březen 08, 2022 14:00
... : d@niela
tak tohle mně fakt nehrozí. Myčku mám bošku, starou asi 4 roky a sporák starší cca o další dva. Nahoře plyn, dole elektrika, funguje dokonale a jsou to zatim nejlepší kamna mýho života. No, a pak mám ještě MW, ta mi to kafe, který zapomenu vypít, klidně ohřeje. Takže - já nebudu měnit tydle mý věrný tři slouhy, abych kupovala jen pro to, že to líp vypadá, všechno nový. Nehledě na to, že by to byla fujtajbl paleta a zcela zbytečně. Taky bych to ani neměla kam jinam dát, stejně by to mohlo být jen na stejných místech.
Jo, pokud nebude elektrika a plyn, tak se budu chodit pást. Snad pak zhubnu... smilies/grin.gif
březen 08, 2022 14:12
... : Josef
Když bereš z IKEAy kuchyň, tak ti to naskládaj přesně na míru, vč. dysplejovejch spotřebičů. Todle teda jako řešíš tak, že do novýho meďáka chceš motor a sedačky z embéčka? A s tim jako chceš bejt IN? Nebo co jako?
"Žena je tvor, kterej nikdy neví, co chce, a nedá pokoj, dokud to nedostane!"
březen 08, 2022 14:22
... : doktor
Dani užívej ve zdraví mnoho let.papapapa
březen 08, 2022 14:26
... : Josef
Hezký. Papapapa.
březen 08, 2022 14:40
... : mamča
d@niela : Nezoufej. Pokud nebude elektrika a plyn, (ale ono to bude, jen za jiné ceny) tak se zařídíš jako naši opálení spoluobčané. Vysklíš jedno okno, místo skla dáš plech, a dírou v plechu vystrčíš rouru. Uvnitř pak nainstaluješ kamna, ve kterých spálíš všechno co hoří. Zrovna nedávno jsi bědovala, co máš knih... smilies/grin.gif
březen 08, 2022 16:45
... : mamča
*deeres* : Možná by se dal koupit aspoň čundrácký vařič na suchý líh ? To kafe by se na něm z nouze uvařit dalo.

březen 08, 2022 17:25
... : d@niela




tak tohle si udělám na balkouně z květináče.
březen 08, 2022 20:06
... : *deeres*
Mamčo, já zařízená jsem. Jako někdejší tramp mám ledacos. PB bomby i bombičky, k tomu příslušné hořáky i na světlo a dokonce i starý Bevarex, se kterým jsme jezdili na vodu. I ten hliníkový vařič na kostky lihu by se naše. Moje máma po zkušenostech z války vždycky říkala, že by se nikdy nenastěhovala do bytu bez komína.





březen 09, 2022 05:35
... : mamča
*deeres* : Koukám, že Tebe nic nepřekvapí. To je fajn. My jsme vařiče, teplomety a další hejblátka na PB dávno darovali potřebným, ale na chatě mám sporák na PB, a dvě 10ti kilové bomby k tomu. Bude-li nejhůř, stěhuju se na chatu. Mám to od baráku cca 3 km. A jak se mi manžel a synkové smáli, že se chystám na black out, tak teď už to začínají chápat. I v baráku mám kamna na dřevo (zásoby paliva na několik životů), elektrocentrálu (tam ovšem potřebuju benzín) a studnu ve sklepě.
Barák bez komína je naprd.
březen 09, 2022 06:43
... : mamča
d@niela : K Tvojí lodžii se budou stahovat mraky hladovějících. smilies/cheesy.gif
březen 09, 2022 06:43
... : Josef
Mám doma rotopéd. Tak jsem vymyslel, jak jím honit dynamo a přes menší baterku a malou elektroniku vyrábět něco málo el. proudu. Má to i výhodu, že se patřičně při šlapání zahřeju, čímž budu mít současně i vyřešenej problém s topením.
Podobný hotový šlapací hejblata už dávno prej posílají amerikáni do Afriky černouškum i s malou satel. televizí, aby mohli sledovat reklamy a blondýnky a získali tak puzení k invazi do Evropy.
březen 09, 2022 08:02
... : mamča
Josef : Tohle jsem navrhovala synovi, že vnučky-dračice (7 a 5) by mohly šlapat na rotopedu opatřeném dynamem každá aspoň hodinu denně, a mohl by na ně svítit celej panelák. Aspoň by odčerpaly přebytečnou energii a dobře by se jim spalo.
Ale i zdatné morče (křeček) běhající v kruhové kleci (kolotoči) by mohlo nabíjet baterku. Nebo holt skončíme u ebonitové tyče a liščím ocase. Liščí ocas by se sehnat dal, ale kam jít pro ebonitovou tyč ? Alza jí v nabídce nemá...
březen 09, 2022 09:03
... : mamča
březen 09, 2022 09:48
... : doktor
Dani,tak to bude nejfajnovější balkon širiko daleko.Hezké odpoledne.
březen 10, 2022 12:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]