O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK MUŽI VIDÍ ŽENY? PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 leden 2022
Portrait of a beautiful young laughing woman 868891646To jsem opravdu nemohla odolat... Ti naši dva drazí pánové, se vskutku velmi zajímavě vyjádřili o svém vztahu a názoru na opačné pohlaví, tak bezva, že si to opravdu nezaslouží zapadnout mezi ostatní komentáře. Pochopitelně, že oba to byli za mlada - a duší nejspíš stále - velcí větroplaši, tedy spíše "ženoplaši", a jejich životní zkušenosti jistě nejsou přehlédnutelné. Pevně doufám, že se k nim přidají - a také svůj názor na "křehké pohlaví" také napíšou. Čte se to moc hezky....

 

 

 

 

Ženy, se kterými jsem bydlel, byly jen tři. S poslední bydlím dodnes, za tři roky to bude celých padesát let společné cesty. Za ženu mluvit nemůžu, ale po tolika letech říkám, že to byla výhra v loterii. Bouřky byly, ale kdo je neměl.


Krátkodobých známostí bylo hodně. Držel jsem se hesla, "poznej 100 žen a poté se ožeň". Co se týče výběru krasavic a zbavení se tlaku, zajímala mě pouze postava; co bylo v hlavě, pouze okrajově. Mezi ženami - co se týče postelových hrátek - jsou obrovské rozdíly. Stydlivé, flegmatické, bez zábran, naivní, moc přemýšlivé, ty, co se jen předvádí, nymfomanky, ale těch je jako šafránu. Ženy, jež upřednostňují dva muže v posteli, opačně je to však horor.

O tom bych mohl napsal knihu.

 
Každý muž má jiné parametry, ženy také. Jmenujte mi ale jiný životní zážitek, jež je lepší než i těch pár minut, co muž a žena jsou v posteli…

Pepa Kouba

 

 

 


 

 

 

 

No, ona krása zase až tak pomíjivá není. Vydrží dost dlouho, při ohleduplnosti k partnerovi klidně hodně dlouho. Jistě, že šedesátka v krátký sukničce vypadá bizarně vždycky, přesto, že má štíhlý nohy i odpovídající prdelku, ale to jsou spíš nesoudný výstřelky.  Na druhou stranu, když jsem teď s vnoučatama chodil po parcích a dětských hřištích, viděl jsem tolik dvaceti až třicetiletý nevzhledný neforemný hrůůůůzy, kolik jsem rozhodně neviděl před pětačtyřiceti lety, když jsem na pískoviště chodil se synkem a dceruškou.

Často teď nevěřícně žasnu a vůbec nechápu, co to musí bejt za chlapy, kteří se na aktu stvoření děcka s touhle hrůzou podíleli, aniž by jim bylo mířeno nabitou pistolí na palici.


Sorry jako. Podle mě je žena tím nejkrásnějším výtvorem přírody a z toho jí ovšem plyne i jakási morální povinnost, o tu krásu pečovat a nezohavovat ji.
Jistěže se stane, že i krásný stvoření může bejt blbý, což se snadno pozná, když otevře ústa. Ale úplně stejně tak, blbý může bejt i nevzhledný stvoření, a bejvá často.


V průběhu svý, víc než padesátiletý, pracovní dráhy jsem měl dost často i povinnosti, jednat na úřadech, ministerstvech a pod. Jednoznačně můžu říct, že jsem vždycky daleko radši jednal s chlapama. Ale když to byla úřednice, tak platilo docela pravidelně: čím nevzhlednější, tím blbější.

PEPA - eNČé

 

 


Komentáře (7)add feed
... : *deeres*
Fyzická krása není pomíjívá jenom u toho, kdo nemá věkem co ztratit. Ale tak jednoduchý to není. U lidí, kteří umí zaujmout tím, co mají uvnitř, časem přestaneme vnímat to,že tak úplně neodpovídají současným trendům krásy. Co určitě je pomíjívé ,tak to jsou módní trendy jak by takový krasavec, nebo krasavice měli vypadat.
leden 31, 2022 06:28
... : doktor
NČ,ano žena je tím nejkrásnějším výtvorem,který my muži obdivujeme.Ale krytizovat dílo Páně?Vždyť my nejsme všichni také jen a jen výtvory do výkladní skříně.
leden 31, 2022 13:55
... : strejda
Tak dobře. Dám příklad.
Už kdysi dávno na škole nám říkali, že nejlépe se diskutuje názorně. Příkladově. Tak, aby si spoludiskutér uměl určitou diskutabilní věc představit. Buď dojde ke shodě nebo se jeden přikloní k názoru toho druhého. A k tomu je dobré používat i tužku a papír a příkladné nákresy diskutabilního problému. Já souhlasím, protože, když jsme s kolegy o něčem diskutovali, tužka a papír byly vždy nedílnou částí diskuse. V tomto případě si ale vystačíme s lapidárním příkladem jedné, asi i všemi známé, chytré a inteligentní ženy, paní Dany Drábové. Uvádím ji zde jen jako příklad ženy, vzdělané ženy a odbornice ve svém oboru, kterou já osobně velmi rád poslouchám, sdílím její stanoviska, ALE, kdyby se to hypoteticky postavilo tak, že bych s ní měl žít, sdílet s ní domácnost, včetně lože, tak to prosím NE. Tato paní, žena, mne vůbec, ani trošku nevzrušuje. A nenapadají mne s ní ani žádné erotické představy, jako třeba s jinými ženami – i když ne tak chytrými. Já jen doufám, že to, co jsem chtěl říct, bylo pochopeno jako názorný příklad.

leden 31, 2022 14:12
... : mamča
strejda : On to Pánbůh dobře zařídil. Kdyby byla Dana Drábová ještě ke všemu krásná, nikdy by nedosáhla takového vzdělání a erudice, protože by brzy po absolvování VŠ byla vdaná a měla hejno dětí.
Takže aby bylo všechno v rovnováze, trochu ubral na kráse, ale zase přidal na inteligenci. Takže sice neohrožuje trůn královen krásy, ale je dobrá ve svém oboru a tím lidstvu užitečná.
Zatímco těm krasavicím, co se každoročně poperou o korunku královny krásy, Pánbůh nadělil převážně jen tu krásu. Čest výjimkám !
leden 31, 2022 16:28
... : strejda
mamčo, máš pravdu!
leden 31, 2022 17:22
... : mila1
Říká se : každé zboží má svého kupce. A platí to i o vzájemné přitažlivosti.
leden 31, 2022 19:33
... : Josef Kouba
České ženy dle hodnocení světových novinářů jsou nejhezčí na světě. Já souhlasím.
Bohužel muži ani náhodou. Potkat pěkného chlapa Čecha, je 1:1000.
Pivo, vepřové,knedlík,zelí nadělaly své, pohodlí, pupky,nevýrazné obličeje. Muži s teplých krajin jsou nesrovnatelně pohlednější. Názor mé ženy o českých chlapech a není určitě sama.
únor 05, 2022 08:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]