O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JO, BYLI MOC FAJN, TIHLE "NEŘÁDI"... PDF Tisk E-mail
Neděle, 23 leden 2022
Přejít na obsah
JO, BYLI MOC FAJN, TIHLE "NEŘÁDI"...
Strana 2

 

 

 

Ale zpátky do oné doby, ve které byli mladí a plní života ti, co jsou v onom dole přiloženém videu.

Mnoho lidí si tenkrát, stejně jako asi dnes, herce připodobňovalo k jejich slavným postavám - kdysi např., během vysílání televizního seriálu Nemocnice na kraji města, se lidé ptávali pana Chudíka, co a jak mají dělat s tím, co je zrovna tak moc bolí... Určitě si na něco podobného také vzpomenete.

 

Přiznávám, že jsem se taky párkrát popletla, považovala například někoho za neskutečnou mrchu, přesně podle jeho poslední role, a on se třebas taky tak tvářil - a on to byl super člověk. A nebo - což se taky stávalo, že jste si podle velmi dobře zvládnuté role extra klaďasa, toho herce či herečku zafasovali do rámečku úžasného dobráka - či dobračky. Ale já naštěstí měla velké štěstí, protože o devětadevadesáti procentech z nich mohu říct, že byli nesmírně fajn.

 

Měla jsem tehdy malé děti, tak jsem jim koupila každému památníček. Protože jsem kolikrát nikam jet nemohla, jezdili "celebrity" k nám na kafe. Takže jsem dětičky fotila s nimi, dámy a pánové vždy dětem něco do památníků napsali...Jo, ale myslíte, že si toho dnes ty moje ratolesti nějak váží? Památníky jsou zastrčené někde v knihovně...

 

Znala jsem tou dobou velmi dobře zákulisí pražských divadel, tamější šatny.

Brala jsem to tak, že za nimi chodím do práce. A většinou jsme rozhovor dělali při kafi, zpovídaný se připravoval na jeviště, já si hlídala magneťák, aby spořádaně všechno nahrával a pak to doma do noci zpracovávala. Bavilo mne to neskutečně.Vzpomínám na mnoho těchto posezení... Fantastická paní Medřická, milá a vtipná Janžurka, kterou jsem nesmírně obdivovala, princ - romantik Viktor Preiss, suverén Sovák, kavalír Bek... ale to bych musela jmenovat všechny.

 

Stejně jako když jsem jezdívala na natáčení. Rozhovory s režiséry, kameramany... A nádherná oslava tisící klapky. Jo, to už asi dnes není, dnes se točí fofrem...

 

 

  
 
 
 

Že jsem během téhle činnosti zažívala mnoho super zážitků je pochopitelné.

Postupem času jsem s mnoha z nich byla prachobyčejná kamarádka.

Dokonce jsem měla to privilegium, že jsem znala důvěrnosti osobní, rodinné.

 

Jo, bejvávalo to moc fajn.  

Asi vám budu psát historky z natáčení…Třeba ty s mou velkou – velkou až širokorozchodnou „sestrou“, Helenkou Růžičkovou.

 

Ale to až zas příště.

 

d@niela

 

  
Komentáře (7)add feed
... : mamča
K té zmínce o zubaři : Náš "podnikový" zubař měl na dveřích ordinace ceduli: "Bonboniéry nepiju !"
leden 24, 2022 06:24
... : doktor
Dani měla jsi supr zážitky a ty tě zformovaly do super holky. Díky za zajimavé povídání.
leden 24, 2022 14:04
... : Milene
Historky z natáčení by byly dobré. smilies/wink.gif
leden 24, 2022 14:58
... : Markéta
Ráda čtu Tvé příhody a zážitky z natáčení budou určitě také poutavé i veselé
leden 24, 2022 18:50
... : Marie
Dani, hezky se to čte, já coby holka z maloměsta jsem vám tohle vše záviděla. Těším se na každé další počteníčko
leden 24, 2022 18:51
... : mila1
Dani, rozhodně pokračuj ve vzpomínání. Těším se hlavně na povídání o Heleně Růžičkové, protože jsem na ni měla dříve hodně rozporuplný názor - na jedné straně krásné role jako Heduš v Homolkových nebo v seriálu Vlak dětství a naděje nebo Přítelkyně z domu smutku, na druhé straně spousta rolí, kde se mi nelíbila. A hlavně bylo jí všude plno a to mi trochu vadilo.
leden 25, 2022 07:20
... : *deeres*
Dcera fyzioterapeutka a tak má k lidem hodně blízko, doslova. Když jim opravdu pomůže, tak jsou jí samozřejmě vděční a snaží se jí nacpat nějaký ten prezent. Obzvlášť staří lidé, kteří mají do kapsy hluboko, jsou v té snaze roztomilí. Přinesou třeba něco ze zahrádky a nebo, co sami vyrobili. A já mám tak dodnes několikery srandovní teplé ponožky, které takhle upletla z různobarevných zbytků jedna osmdesátiletá babča.
Krásné vzpomnínky.
leden 25, 2022 16:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]