O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SBALIT SPRÁVNÝHO CHLAPA - 3 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 17 leden 2022

Men spend 43 minutes a day checking out womenNo, tak nácvik rozmnožování bychom měli za sebou. Následně přijde, milé dámy, jeho výsledek. Správně, muži a děti. Tak neuvěřitelná věc. A pohromadě! Je vlastně docela prostá. Muži milují děti. Milují svoje děti. Nejen žena dostala do vínku genetikou program na ochranu dětí. I muž tohle má, a pokud jde o vlastní děti, je neskutečně ješitný. Ty jeho jsou dokonalé, i když jsou úplně k ničemu. Jsou jeho. To stačí k jeho štěstí.

 

 

Nikdy ale muže nestavte před hotovou věc.

 

Děti jsou věc, která se týká obou, a muži nemají rádi, pokud se dělá něco důležitého bez nich.

Nějakým překvápkem typu: „Bude to chlapeček!“ ho můžete nenávratně poslat do vývrtky a prostě o něj přijít.

 

 

Dítě potřebuje i mužský vzor - Liga otevřených mužů

 

 

Muži jsou hrdí na své syny a milují své dcery. Bez rozdílu.

I když se Pepíček narodil jako Evička, není to pro něj rozdíl. Snad jen, že přesvědčit Evičku, že potřebuje vláček, půjde o dost hůř. No, ale však on to dokáže.

 

Chlapi nejsou ideální na hlídání dětí. Obzvláště pokud jich je víc pohromadě. Těch dětí.

 

V jedné věci se od dětí liší, totiž neochvějnou logikou. Bohužel, logika na děti neplatí.

Takže muž se stává naštvaným, protože domluvit se s pěti dětmi je prostě peklo. Stačí dvě, a jejich všetečné otázky jsou nad jeho síly.

 

 

Zobrazit zdrojový obrázek

 

Je to bohužel dáno neuvěřitelnou dětskou trpělivostí, s jako dokáží opakovat jednu činnost.

Přesněji vyptávat se, nebo tlouct tím umělohmotným koněm do víka kufru.


 

Tak, teď už vidím ten seznam toho, co je jinak.

 

 Než mi ale sem napíšete, zkuste se zamyslet.

Je to skutečně tak?

 

GROVIK

 

Komentáře (7)add feed
... : andrea
Chlap a dítě. Na tohle téma toho bylo už napsáno hodně, tedy na téma "devastace způsobené jejich vzájemnou činností". Ale jak vidět, ono se to vždycky nějak zvládne, přežije.
Četla jsem tu před čaaaasem Fotříka, od Dominika Landsmana. To je zase zářný příklad, jak se dá na jednom dítěti nádherně vydělat, když to někdo umí dobře napsat (a fakt, ta první knížka byla opravdu super!), teď už snad je i film, ještě nás asi čeká komiks, omalovánky a třeba i poštovní známky na téma Fotřík!
leden 17, 2022 13:29
... : Marie
Kde jsou ty časy, kdy manžel chtěl dětí jedenáct a já jenom jedno, zkuste vypočítat kompromis
leden 17, 2022 14:06
... : *deeres*
Dneska ráno pustím rádio, ani nevím, jaká že to byla stanice? Snad Frekvence 1 a tam moderátor dával k lepšímu, jak se ho jeho prcek začal ptát na to ,jestli neumře. Tak mu vysvětlil, že se nemusí bát, že je ještě mladý a že umírají pouze staří lidé na sešlost věkem. Ale zvídavé dítko chtělo dále vědět, jak se pozná starý člověk. Nejdřív chtěl tvrdit, že se to pozná podle vrásek, ale pak si vzpomněl na prarodiče a tak plácnul, že se to pozná podle šedivých vlasů, protože obě babči si vlasy barví. A nastal neskutečný řev jeho dítka, že mu umře Michal. Dítko je totiž pravidelným divákem Kouzelné školky. A já s překvapením zjistila, že Nesvadbovi je 64 let, jenže šedivej je už asi od třiceti.
leden 17, 2022 16:27
... : mamča
Marie : dvě ? smilies/cheesy.gif
leden 17, 2022 17:21
... : strejda
Tak to já jsem už od samého začátku, kdy mi manželka řekla, že je těhotná, doufal, že to bude holka. Strašně moc jsem toužil po holčičce. Jenže – můj otec byl z pěti dětí, tedy z pěti kluků a to mi pořád napovídalo, že geny jsou potvory a že to asi nevyjde a že budu pokračovat v tradici. Nakonec se mi mé přání přece jen splnilo. Narodila se holčička a za 6 let pak druhá. Asi jsme se nějak přegenovali, či co. Po radosti pak nastaly i jisté povinnosti a já jsem se vždy moc těšil na krásnou povinnost, když mi ji manželka dala do kočáru a já s ní a pak i s tou druhou, jezdíval za každého počasí na couračky. Z práce honem domů a na procházku. V létě jsem to spojil i s letní restaurací a za ty nacourané km jsem pak odměnil každou nohu jedním pivkem.
Samozřejmě, že nebyla jenom idylka. Sem tam byla i itálie. A vždy kvůli dětem, pochopitelně. Já jsem byl s tou výchovou hodně benevolentní. To je pravda. I převážnou část rodičovských sdružení jsem absolvoval. A doma jsem pak ženě řekl pouze pozitiva. I když – u té mladší snad ani žádná negativa nebyla. Ta už byla od mala mnohem svědomitější, než ta starší a už asi od školky chtěla být pouze učitelkou, kterou se pak také stala. Tu starší když vzali na strojní průmku, opět jsem to odnesl se všemi rodičáky. Někdy jsem se i bál toho, co uslyším a co pak řeknu doma. Ale na každém rodičáku jsem slyšel stejná slova. Že vyrušuje, baví se a že jí při hodině. Oni měli za třídního takového starého dědka, svérázného profesora ruštiny, který se chlubil tím, že byl partyzánem a ukazoval ruku bez tří utržených prstů. Tehdy však neřekl, že Petra jí při vyučování, on řekl, že při vyučování žere. S odstupem doby jsem se pak dozvěděl, že tehdejší čtvrťáci vypátrali, že mu prsty neutrhl žádný granát, že ani partyzánem nebyl, ale že dělal domácí výbušniny a ono mu to prásklo v ruce.
Takže – opět se mi otevřel šuplíček se vzpomínkami na dobu, kdy holky byly ještě malé. Ono se říká, že malé děti, malé starosti, velké děti, velké starosti. A o tu mladší, která žije v Anglii, se bojím stále i když jí je už 44 roků.

leden 17, 2022 20:09
... : Marie
Mamčo, ano, uhodlas, jenom dvě, naštěstí holka a pak kluk a víc už jsem se přemluvit nenechala, i když tlaky byly veliké, protože manžel byl ze 7 dětí, dnes neuvěřitelné
leden 17, 2022 20:58
... : Marie
Strejdo, člověk se nemá o děti bát, má si důvěřovat, že ty děti přece dobře vychoval. Taky mám dceru v Anglii, nebojím se o ni, stejně, jak bych jí na tu dálku pomohla? Musíme uznat, že je tam jiný život, hlavně když je přijata do společnosti, tak se tam má určitě líp by se měla tady
leden 17, 2022 21:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]