O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

A JAK JE DNESKA VÁM? PDF Tisk E-mail
Středa, 15 prosinec 2021
(Dostala jsem písmo ze Zajícova. Psal mi Pepa, NČ, Pepík a navrch Zajíc. A je to tak pěkný, že to sem dám, ať se pak zas klidně rozčiluje, že dávám jeho intimnosti na veřejnost.) Já si teď docela medim, takže je mi medno. Až si budu hovět, bude mi ....o. Ale nojo, já vim, že tohle znáte… Cukroví mám hotový, to je 15 balíčků polomáčenejch sušenek v hořký čokoládě po 9.90 Kč v akci Albert. Sou vynikající ke kafi, čaji, vínu, kořavce, a vůbec nechápu, proč se s tim báby hodiny a dny pečou doma, a ještě za těžký prachy.

 

 

 

Brsalát mám taky, 2 pixly po půl kile za 29.90 v akci Albert. Kuřecí řízky za 99 Kč z akce Albert, ty si nasmažim před použitím.

 

A můžu tě říct, že až se tady sejdou děti a kluci, nezbyde nic a budou se všichni voblizovat až za ušima. Akorát vánočka bude chybět, tu ale stejně nikdo nežere, jen já snad pak k snídani, bez čehož se snadno vobejdu a nahradím chlebem s moravskym uzenym (akce Albert).

 

Jinak tady nic novýho nemám. Nohy na stole a ulizuju Tullamorku, střídavě pak vedle v kuchyni s cigárem pivo.

 

 

Jaki facet pije whisky, a jaki Red Bulla - Dziennik.pl

 

 

Začal jsem koukat Colomba, ale usoudil jsem, že po desátý už to skutečně nejde.

Pak je Midsomer, ale to už po pátý taky nejde.

Tak mi zbydou obyčejný zprávy a pro zpestření, jako kabaret s šaškem, si pustim Barrandov se Soukupem. To je skutečnej hňup, pobaví.

 

 

Josef Zajíc

 

 

Komentáře (5)add feed
... : Josef
Podras!
prosinec 16, 2021 05:46
... : Marie
Děkuji, pobavilo
prosinec 16, 2021 09:39
... : Giotta
Přiznávám se bez mučení, že jsem nikdy neholdovala adventní soutěži "kdo upeče víc druhů cukroví", pekla jsem 5 tradičních rodinných, ale nakonec jsem péct přestala úplně. Poslední kapkou bylo spálené cukroví, kdy jsem u trouby unaveně usnula. A konečně jsem si uvědomila, že se snažím zbytečně, po krabici cukroví přivezou obě babičky (tchyně k tomu ještě bezkonkurenční vánočku), a stejně to nikdy nesníme všechno. Pokud se nepodařilo v lednu podarovat zbylým cukrovím bezdomovce, sežrali ho naši psi (3 brazilské fily).
Úklid v předvánočním čase u mě není o vyleštěných oknech a nábytku s podlahou, zaměřuji se hlavně na věci v těch skříních, skříňkách, policích a šuplatech. Přetřídím oblečení, proberu zásoby ve spíži, dokumenty v pořadačích. Hlavně takové ty krabice nebo koše s různými věcmi, které v té chvíli potřebujete uklidit aspoň někam. A teď konečně ty poklady vytřídím a dám na místo.
A tak podobně jako NČ mám čas posedět večer se sklenkou vína (partner s wiskou) a dobrou knihou a vychutnávat si advent bez uštvání.

prosinec 16, 2021 12:00
... : strejda
Ale krásnej podraz.
Pepo, nemusíš se vůbec za nic stydět. Cukroví si kupuju také, jen ten br. salát dělám den předem. A protože ho umím, každý se jen olizuje. My tu budeme opět sami, protože pražská dcera i londýnská už tady byly a zůstanou doma. 20. prosince začíná dole na rybníce výlov kaprů (dnes jsem tam byl), takže si koupíme nějakého macíka kolem 3 kg, nechám si ho hned zabít i vykuchat, abych si doma nedělal bordel. Doma to jen odšupinuju a nakrájím na řízky. Obalovat a smažit už bude manželka. Takže, vše co pášeme, je normální.
prosinec 16, 2021 15:53
... : Josef
No jasně, strejdo. A ani se nestydim. Jen jsem se krapítko ozval, že veškerý vánoční blbnutí mi připadá trapný a nicotný, oproti bezva posedění s lidmama, který jsou mi nejbližší. A jak zní stará lidová moudrost - z návštěvy má člověk hned dvojí radost. Poprvé když přijde a podruhý když odejde. To se třeba někomu zdá cynický, ale já to tak mám, i když svý děti i jejich děti miluju nade všecko, určitě neporovnatelně víc, než sebe.
Salát dělá každej po svym, jak píšeš. Určitě máš naprosto skvělej. Jenomže, svuj naprosto skvělej, originální salát, má uplně každej, takže když to o tom tak přemejšlim, i ten z akce Alberta je tím pádem originální. Pro mě je to skutečně jen kus žvance, takže to až tak neřešim. A to umim i vlastní domácí majonézu ze žloutků a voleje, což leckerá buchta domácí vůbec netuší, jak se dělá, a když se i pokusí, tak se jí na stopro zdrcne. Mně ne. Ale kdo by se s tim s..l (páral). Jediný, co mě na tom zajímá, je množství nádobí, který se musí mejt, a u toho mi jednoznačně vítězí Albert.
prosinec 19, 2021 17:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]