O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VŠETEČNICE: NOVÁ VERZE HALLOWEENU PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 listopad 2021
Přejít na obsah
VŠETEČNICE: NOVÁ VERZE HALLOWEENU
Strana 2
Určitě všichni víte, co Halloween je. Pro někoho to je další úžasná možnost výzdoby, dekorace, domácích výtvorů, převlíkání se do kostýmů, oslav, srazů, party a návštěv. Pro jiného je to příšerný a přemrštěně zveličováný svátek potrhlých samolibých Američanů, který se bohužel rozmohl i do Čech a pobláznění mladí lidé, rodiny, a děti se účastní pitomých oslav, aniž by vlastně věděli proč.


 

 

 

Mě se ale nejedná o to, zda je Halloween dobrý či špatný, já se s vámi chci podělit o nejnovější novinku, o nejnovější upgrade současného slavení podzimních dní…

 

Na halloweenský večer jsem vždycky vídala, jak po ulicích chodí děti, rodiče, teenagers.

 

Děti v kostýmech, rodiče kolikrát s nimi tématicky sladění.

 

Občas na ulici potkáte i dvoumetrového kostlivce, který si to suverenně rázuje kolem vás... Obdivovala jsem ho, jak si na těch chůdách svižně vykračuje.

 

Někde seděli lidé před svými domy na židlích, na stole vystavené nejrůznější laskominky, a dívali se na přehlídku kolemjdoucích kostýmů.

 

 


 Rozdovádění teenageři, smějící se děti i brečící děti, starostliví rodiče. V domech se rozdávala čokoláda, bonbony, a všechny možné pamlsky.

 


 

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]