O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VŠETEČNICE A LEMRA LÍNÁ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 listopad 2021
Přejít na obsah
VŠETEČNICE A LEMRA LÍNÁ
Strana 2
Mám synka. Je mu devatenáct let. Od jeho narození byl velice převelice sportovně aktivní: fotbal, basket, tenis, triatlony, plavání, wrestling atd. Tenis mu zůstal. Posledních deset let synek trávil na kurtech přibližně 4 - 6 hodin denně. K tomu posilovna, extra kardio, běhání. Jeho den se prakticky skládal z tenisu, školy, tenisu, domácích úkolů, spát. A samozřejmě hysterických záchvatů před vikendovými turnaji, a pár minut bezmezného štěstí v neděli po vítězství. A v pondělí vše nanovo. Posledních deset let.


Ale díky tomuto příšernému režimu se vypracoval v tenisu a dostal se na fantastickou soukromou univerzitu, kde má i stipendium; a jak sám tvrdí, absolutně úžasné profesory.

 

Jeho denní režim je relativně jednotvárný. Vstává denně ve 4:30, aby odjel včas do školy na ranní běh s týmem – ten je od 6. Pak do odpoledne škola, odpolední tenis od 2 do 5, posilovna od 5 do 6, domů se dostane nejdříve po 7. Sprcha, večeře, učení a úkoly, mimořádně trochu tv a spát.

 

JENŽE: Od narození byl vždy velice převelice laxni k jakémukoli organizování své skříně, oblečení, koupelny, ručníků, úklidu. Po jednom týdnu jeho normálního života jeho pokoj vypadá tak, že na zemi je jedna velká hromada oblečení, kde se mísí čisté prádlo se špinavým. Po pokoji jsou laškovně poházené ponožky (nemám sílu zjišťovat, zda čisté či špinavé), a nejspíš všechny naše ručníky zmuchlané na posteli, křesle, a nejvíc po zemi

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]