O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VŠETEČNICE - POVÍDÁNÍ O KAFÍČKU KE KAFÍČKU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 říjen 2021
Sebekriticky přiznávám, že jsem hrozný prase. Teda co se pití kávy týče. (Nejspíš jsem prase i v jiných věcech, ale o tom bude nejspíš článek nambr dva). Opravdu doufám, že mě potěšíte, a v komentářích napíšete, že se k vaší kávě chováte ještě hůř než já, i když si myslím, že to asi není možný… Moc ráda piju kafe, a ještě radši ho čuchám. Někdo miluje specialitky, kafe s vaječným koňakem, s amarettem, se šlehačkou, s čokoládou – tak já tohle opravdu nemusím. Neříkám, že studená káva s karamelem a šlehačkou mi nic neříká, ale úplně obyčejný horký kafe s mlíkem, to je moje.


 

Naštěstí nejsem na sladký, a tak cukr v kafi absolutně nesnáším. Někdy si ho i zkusím dát, to si vždycky říkám, že si udělám luxusní kávičku, ale jsem už nejspíš tak poškozena, že sladký kafe nejsem schopna vypít. Navíc - a toto, přátelé, zmiňuji jen proto, abyste viděli, jak moc kafe opravdu dokážu zprasit - nepiju mlíko kraví, ale dávám si tam kokosový, vločkový nebo mandlový. Miluji kokosový. Takže žádnej cukr a dolejt kokosem.

 

To ovšem ještě není všechno, co se týče mýho prznění celosvětově oblibenýho nápoje. Takže - v pondělí ráno si udělám do svojí maxi termosky čerstvý kafe, .a dopíjím to tak nějak v úterý odpoledne. Nebo mám to první ranní (ohřejvaný) ještě zbytek ve středu Já vím, naprostá hrůza, co.

 

Ano, piju sice velký množství kávy, ale co se týče síly, je to takzvaná čurivoda. Mě to ale naprosto to vyhkovuje. Nevypiju sice smrtelných 30 šálků (viz má zpověď v příštím článku), ale deset jich za den dám minimálně. Hrnků.

 

 

13 faktů o kávě, které vás zaručeně potěší | Poznání-magazín.cz

 

 

 

Jak jste na tom vy, kamarádky a kamarádi?

Pijete kávu jen u speciálnich příležitosti, nebo se prolíváte celodenně, jako já?

Někdo pije ranní kávu, pak kávu s cigaretkou, kávu při pokecu.

To já lemtám hrnky kafe od rána do cca tří odpoledne. Pak plynule přejdu na červený vino… (ale ne, to raději berte jako vtip).

A ještě něco - Máte nějakou speciální přípravu, variantu, druh?

Co je vaše ultimátně nejoblíbenější? Moc se těším na vaše kafíčka!!!

 

Vaše VŠETEČNICE

 
Komentáře (4)add feed
... : Josef
Není tady dneska nějak překafováno? Nic pro mě. Občas zaleju půllitrem vařící vody pár žic lógru Moravanky (v akci kilo za 99,90). Někdy naleju trochu mlíka, když zrovna náhodou mlíko mám (většinou nemám).
Byl jsem tak zvyklej v práci celej život. Je to dobrý na žížeň, když kvůli řízení nemůžu pivo. Prťavý náprstečky kafe za 60,-Kčs mimo obydlí, to jen na společenský posezení, když kvůli řízení nemůžu pivo. Nic víc, žádnou labužničinu, v tom nehledám.
říjen 22, 2021 10:43
... : Milene
Jé je. Tady je to taky o kafi. Kafe mám ráda jak jsem jinde psala. O vánocích pijeme s vaječným koňakem. To je móc dobré. Jen je to kalorická bomba. Tak proto jen o vánocích.
říjen 22, 2021 16:25
... : Josef Kouba
Někteří lékaři tvrdí že 5 káv denně není reklama ale v této hranici neškodí pokud jste zdraví, ale mnozí lékaři s tím nesouhlasí.
Mě uspokojí 1x denně 3 dcl. silné kávy v 9 hod ráno někdy i později z italského kávovaru. To již praktizují snad 20 let. Při mých cestách městem žasnu nad dlouhými frontami aut u okna rychlo-prodejny Tim Hortons koupit silnou kávu. Jsme lidstvo na drogách. Caffeine, tein, alkohol, kokain, marihuana, heroin aj. Každý si může vybrat.

říjen 24, 2021 07:14
... : doktor
Milá Všetečnice,kávu mám rád a piju ji dvakrát denně.Nepiji "turka",ale mám rád expreso.Upijím doma i v kavárně kam s manželkou zapadneme jednou týdně.Znám lidi ( třeba syn ),kteří pijí svou kávu vystydlou i když vědí,že je to nezdravé.Hezké odpoledne u kávy.
říjen 24, 2021 12:34
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]