O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PSYCHOTERAPIE KLADIVEM PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 říjen 2021

Nevím, jestli jste se někdy pokoušeli opravit nějaký domácí přístroj. Není to úplně snadné. Pokaždé, když nějaký rozeberete, vyhřezne na vás z jeho útrob blemcající chumel svinstva a vaším úkolem je roztřídit přístrojové vnitřnosti na ty, co je potřeba zahodit, a na ty, co je potřeba vrátit na původní místo. Krom toho vždycky vznikne ještě neplánovaná třetí hromádka součástek, které v přístroji byly a teď už se do něj nevejdou a přístroj funguje i bez nich. Já už z různých přístrojů nasbíral takových součástek několik náručí; myslím, že by z nich šlo postavit zbrusu nové zařízení. Těžko ale říct, co by dělalo – trochu se bojím, že by po zapnutí vybuchlo nebo začalo vybírat daně nebo tak něco.



 


K opravě domácích přístrojů je samozřejmě třeba mít vhodné nářadí. Kvalitní nástroje, to jsou pilíře, na nichž stojí veškeré chlapáctví nás všech, co se věnujeme drobnému domácímu kutilství. Jsou to: sekundové lepidlo a kladivo. Sekundové lepidlo je zázračným prostředkem ke spravení úplně všeho. Dokáže připevnit cokoli k čemukoli, zejména různé, až doposud nesouvisející části lidského těla. V mžiku jím například přilepíte rouru od vysavače ke stehennímu svalu, který je už ostatně (také díky sekundovému lepidlu) spolu s vaším ušním lalůčkem součástí podlahy v kumbále. No a veškeré ostatní problémy, s nimiž se my muži během svých životů setkáváme, dokáže vyřešit přiměřeně velké kladivo.

 

 

 

 

 

Myslím tím zejména problémy psychického charakteru. Takový psychický problém u nás doma nastal například, když mi zaboha nešlo zadělat kryt od vysavače, a to navzdory tomu, že uvnitř bylo méně součástek než dřív. Zhruba dvě vteřiny před tím, než jsem celý brunátný začal s kladivovou psychoterapií, mě vyrušila moje žena a vyprávěla mi o svém bratru, kterému kladivo pomohlo od frustrací, způsobených nefungujícím počítačem. Doléčil se pak ještě tiskárnou. (Mně k řešení zásadních životních krizí většinou stačí docela maličké, maximálně středně velké kladívko, kdežto jiní potřebují k vyřešení svých psychických problémů třináctikilový perlík, vilu na Seychelách, silikonovou blondýnu a lamborghini.)

 

Rád bych při této příležitosti poděkoval své ženě za to, že náš vysavač dosud funguje. Hned po její příhodě s bratrem totiž do sebe jeho díly zničehonic krásně docvakly. I mně přitom docvaklo, že mužnost nás kutilů nemůže stát jen na dvou pilířích – kladivu a sekundovém lepidle. Byla by totiž zatraceně vratká. Našemu chlapáctví dodává potřebnou stabilitu až třetí pilíř: trpělivost našich žen, jež se zdá být nekonečná. Tedy dokud se jim nerozbije vysavač.

 

 

Jan Flaška
autor je dílenský povaleč

 

 

Komentáře (1)add feed
... : doktor
No Flaško super,ale mne k úžasnému poznání vedla zkušenost,že záludnější jsou takové ty univerzální schuůdky.Schůdky se hodí hnedle ke každé pracovní činnosti nad metr osmdesát ( mám 163 cm ).Žena potřebovala vymalovat obývák ( syn měl službu ) a ta čest připadla mne ." .... nezapomeń oškrábat,potřebujeto ...! má milovaná řkouc,jsem se pustil do díla.Kbelíky s mírně mýdlovou vodou v rukou jsem vyběhl po těch štafličkách-schůdcách,s tím,že kbelíky položím na horní plošku,abych nemusel při máčení stěny štětkou lézt nahoru dolu.Nahoru jsem vyběhl,štafličky se přizazily ke zdi a ......... s já měl šest neděl sádru.Zlomenina zápěstí.A manželka ......?,konstatoval,že jsem nemehlo. Bezva odpoledne.
říjen 04, 2021 12:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]