O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEUVĚŘITELNÁ FRAJERKA! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 září 2021

Že věk je jenom číslo, to potvrzuje čin, který se stal v australském Melbourne, a o kterém nám právě napsal náš dopisovatel Pepa Kouba z Kanady. Paní Avě Estelle už bylo jedenaosmdesát let!Ale ani tento vysoký věk jí vůbec nebránil vzít spravedlnost do vlastních rukou a pomstít se (nesmírně tvrdě) dvěma gangsterům, kteří ublížili její 18leté vnučce Debbie.


 

 

 

 

 

r/OldSchoolCool - In 1998, Gun-toting granny Ava Estelle, 81, was so ticked off when two thugs raped her granddaughter that she tracked down the unsuspecting ex-cons and shot off their testicles.


 

Ta zlá událost se stala koncem srpna. Byl bílý den, když dva mladí mužové, dvakrát odsouzený násilník a lupič, 33letý Davis Furth, spolu s bývalým kolegou z vězeňské cely Stanleym Thomasem (29), přepadli a znásilnili osmnáctiletou Debbie.

 

Mj. v té době se v celé Austrálii odevzdávali zbraně, takže převážná většina lidí byla beze zbraní. Paní Ava však zbraň po manželkovi neodevzdala, bála se. A to se ukázalo oběma násilníkům osudným...

 

Zatímco Debbie byla v nemocnici a plakátky s portréty obou násilníků, které podle dívčiny výpovědi policejní kreslíř namaloval, byly rozvěšeny po městě, vydala se neskutečně naštvaná babička na prohlídku městečka. Hospody, bary, hotely... A opravdu se jí podařilo zalezlé násilníky nalézt - oba si vyfotila a obrázky ukázala Debbie. Ano, byli to oni.

 

Ava Estelle nebyla žádná vystrašená babka, ale žena zocelená tvrdým životem - s nabitou 9mm pistolí vešla do jejich hotelového pokoje a dvěma absolutně překvapeným mužům střelila do rozkroku... Jeden přišel "o vše", druhému chirurg později zachránil alespoň pozůstatek penisu.

 

 

 

Tato odvážná paní v následujícím okamžiku z hotelu odešla a odjela na nejbližší policejní stanici, kde poté svou zbraň řádně odevzdala. To by bylo jistě velmi chvályhodné, kdyby současně hned neoznámila svůj předchozí čin.

  

Jak vše dopadlo, se dozvíte zítra, tak slibuji ...

 

PEPA KOUBA

 

 

Komentáře (4)add feed
... : mamča
Navrhuji, aby babča dostala metál. smilies/cheesy.gif
září 06, 2021 06:14
... : Marie
Já se připjuji k návrh na metál a hlavně hodně o tom všude psát, ať to odradí další
září 06, 2021 11:11
... : doktor
Pepo super,těším se a na rozuzlení.Věřím,že Kanada je země opravdu demokratická a statěčná Ava dostane milost a vyznamenání za staečnost. Ahoj.
září 06, 2021 12:14
... : Inka
Super!!! Kdyby takových bylo víc, spousta násilníků by si svůj čin včas rozmyslela!!!
září 12, 2021 09:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]