O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CESTOVÁNÍ S ČESKÝMI DRÁHAMI? ÚNIKOVKA PRO OTRLÉ! PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 červenec 2021
Přejít na obsah
CESTOVÁNÍ S ČESKÝMI DRÁHAMI? ÚNIKOVKA PRO OTRLÉ!
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Tak jsem si z Moravy vyjela do Prahy. S partou holek, navštívit kamarádku, jen tak na otočku, oslavit její narozeniny. Ráno tam, večer zpátky. Chtěly jsme se vyhnout D1, takže vlakem. Zážitek, který mi vydrží až do důchodu. 6:00 Rozlepuju oko, házím se do gala. Místo kabelečky beru kufr. Hlásí výkyvy počasí, přihazuju teplé oblečení, kdo je připraven, není překvapen.

 

 

 

Zbytek ženského osazenstva byl schopen vměstnat vše nezbytné do klasických příručních dámských zavazadel, a to včetně termonádoby s chlazeným vínem. Místo se našlo i pro lak na nehty, samozřejmě. Jen matky od dětí dokážou efektivně využít každou volnou minutu klidu, a to k činnostem, pro které jinak v jejich životě již není prostor.

 

7:19 Vše klape podle plánu, vyrážíme osobákem ze zlínského nádraží. Očekávaný příjezd o čtvrt na dvanáct, kamarádka v Praze začíná ladit své polední menu. Dort je prý již hotov.

 


https://u-blogidnes.1gr.cz/blogidnes/article/9/77/773319/773319_article_photo_9a0k46l.jpeg?r=27bq

 

 

7:43 V Otrokovicích přesedáme na Slovácký expres, přímý spoj do velkoměsta. Jsme dostatečně natěšené vzít útokem jídelní vůz, do kterého jsme si rezervovaly místenky. Pudí nás touha po kulturní snídani, horkém kafi a vejci na slanině. Procházíme několikrát celým vlakem, leč pravda je krutá. Jídelním vozem se rozumí vagón s plechovou skříní nazvanou minibar. Je zamčená a slouží pouze jako zásobárna pro stevardku, která volí strategii „nechej ty zmetky vycukat“.

 

8:45 Vřelé setkání se stevardkou. Kazíme si reputaci, neb se vyptáváme, co všechno si můžem koupit. Asi nejsme první, paní s povzdechem protáčí oči a otráveně předříkává nacvičený monolog. Nabídka pokulhává za poptávkou. Kafe jen z pytlíku, horká čokoláda vůbec. Sendviče došly. Fajn. Bereme co má, hodí se i zásoby z domova a žízeň hasíme vínem. Jsme ochotné lačnit, jedeme přeci na oslavu.

10:40 Blížíme se k cíli, palubní rozhlas nás informuje o brzkém příjezdu do zastávky Praha-Libeň, po které následuje konečná, Praha-hlavní nádraží. Kamarádka bydlí v Hostivaři, zvažujeme možnost vysednout předčasně (v Libni) a využít jiný přípoj. Pořídily jsme si totiž tzv. Celodenní jízdenku za cenu 699,-Kč. Lze se díky ní pohybovat vlakem kdekoliv po republice, a to po celý jeden den. Informujeme kámošku, která cmudí oběd u plotny. Z možnosti našeho dřívějšího příjezdu je lehce pod stresem, máváme proto rukou, ponecháme vše dle plánu.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]