O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HOROSKOP NA DNEŠNÍ DEN - 07-06-2021 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 červen 2021
Tyden.cz | Říše Inků povstala z lamího trusuMám tu dnes zas něco tajemného, něco, co vám přiblíží z čarovných hlubin i výšin pohled do budoucna. Ano, dnes to bude předpověď na dnešní den i kvartál taková, jako by vám dali dávní Inkové. Tito obyvatelé Jižní Ameriky kromě tajemných rituálů a obřadů jsou známí i svou rozsáhlou symbolikou, pracující se zvířecími motivy.

 

 

 

 

 

 

Na jejím základě vznikl zcela ojedinělý horoskop. Inkové věřili, že každé roční období má svou charakteristiku a v každém z nich se narodí lidé s jiným druhem vlastností. Rok dělili na čtyři fáze a připisovali jim magické vlastnosti. Sluneční rok u Inků začínal dnem podzimní rovnodennosti, což je 23. září.

 

Nyní jsme však ve fázi Malé Slunce: 22. 6. – 22. 9.

Lidé narození v této fázi roku jsou většinou mírní, dobromyslní a obětaví. Nesnášejí násilí, přetvářku a nečestnost, jejich vnitřní život je velmi bohatý. Mívají ale slabou vůli a nedostatek vytrvalosti k práci, takže na vrchol se dostávají velmi složitě.

 

 

 

Národy Jižní Ameriky jsou kmeny Inků. Kdo jsou Inkové a kde žili? Impérium  Inků: kapitál, kultura, historie

 

 

Ale to není vše. Každá fáze se dále dělí podle zvířecích motivů – nyní jsme ve dnech 22. 5. až 21. 6., které jsou přímo pod vládou papouška. A o něm je přeci dobře známo, že miluje drby, komunikaci a má opravdu velké charisma. Je rád v centru pozornosti, má kolem sebe spoustu lidí, ale vybírá si ty, kterým bude věnovat svůj čas. Má spoustu nápadů, miluje vtip a je velmi zdatný v erotické oblasti…

 

A nyní je tu přímo předpověď pro všechny – výhradně na dnešní den:

 

Ani v nejsmělejších snech jste si jistě nepředstavovali, kolik báječných příležitostí vám přinese tento den. Blízká osoba se o vás bude pečlivě starat, abyste se cítili šťastni a aby se vám splnil aspoň některý váš sen. Skvělý den umožňuje splnění i málo reálných přání.

 

Ano, dnešek vám přinese splnění jakéhosi vašeho tajného přání, o kterém jste se domnívali, že bude těžké ho realizovat. Raději se nestarejte, jak se to podařilo, ale radujte se ze svého štěstí. Vždyť ostatně tyhle detaily nejsou nejdůležitější. Skvělý den umožňuje splnění i málo reálných přání.

 

Snažte se nic si příliš nebrat k srdci a směle směřujte k vytčenému cíli.

Nezapomeňte, že chtít znamená moci a nenechte se vytlačit z jednou zvolené cesty. Skvělý den umožňuje splnění i málo reálných přání.

 

Tak.

Pevně doufám, že jste plni odhodlání, že se vám bude ve všem, v práci i osobním životě jen dařit – a nebudete věřit žádným podobným hloupostem.

 

d@niela

 

 

Komentáře (2)add feed
... : doktor
Jééééééé Dani,to je super,už se těším co přinese zítřek.Hezké pondělní odpoledne.
červen 07, 2021 13:42
... : *deeres*
Tak mně vládne papoušek, jo?
červen 08, 2021 16:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]