O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VERONIČČINO EROTICKÉ LAŠKOVÁNÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 05 květen 2021
Je to už pár let, kdy jsem byla velmi zamilovaná a žila v pohádkovém vztahu s princem v modrém Volkswagenu. Jak už to u partnerských vztahů bývá, podnikli jsme spolu jednu z mnoha společných dovolených. Ačkoliv byl výběr většinou na něm, tentokrát jsem vybrala destinaci já a rozhodla jsem se pro ostrov Elba. Jak známo, Elba je italský ostrov ve Středozemním moři, kde žil Napoleon Bonaparte v exilu. A řeknu vám, že takový exil bych si také nechala líbit.

 


 

Krom bohaté zeleně, flory a fauny, se Elba může pyšnit také velkým množstvím pláží, které hravě mohou konkurovat plážím v Karibiku. Dle průvodce bylo k objevení více, než 100 pláží a to rozdílného geologického složení. Od jemného bělostného písku, přes růžový písek, až po jemné černé kamínky. A my se rozhodli objevit ty nejkrásnější z nich.

 

 

Může jít o obrázek 1 person a body of waterProtože můj drahý bývalý nemá kladný vztah k chození, jako já, obráželi jsme většinu pláží autem, a kam jsme se nedostali autem, tam jsme se dostali po moři. Můj drahý bývalý je vlastníkem malinké loďky na Curyšském jezeře, stejně, jako malé zděděné plachetnice v Karibiku, a tak měl všechny kapitánské zkoušky, včetně bohaté praxe.

 

Jednoho krásného dne jsme opět vyrazili na moře s tím, že si dopřejeme romantickou chvilku uprostřed vln a poobědváme spolu na lodi. Dojeli jsme doprostřed zátoky, velmi daleko od břehu, abychom mohli spolu nerušeně strávit čas. Trošku mě znepokojovalo, že díky tmavým vlnám jsem neviděla na dno, neboť nepatřím mezi zdatné plavce. V případě nutnosti bych dozajisté mohla nahradit potápějící se bójku, neboť fyzické predispozice k tomu mám. Ale můj drahý ex býval profesionálním plavcem a to mě značně uklidnilo.

 

I přesto, že bylo na nebi pohádkové azuro, vlny se stávaly náruživějšími a naléhavějšími. Napadlo mě, že se tak chová moře před bouří, ale na modrém nebi nic nenaznačovalo přicházející bouřku. Stále zvětšující se vlny si pohrávaly s loďkou, jako se spadlým lístkem ve větru a mně začínalo být značně nevolno. Drahý bývalý otevřel vychlazené Champagner, nachystal krevetový koktejl, sendviče s kaviárem, čerstvé ovoce a jiné dobroty.

 

Vypadalo to tak lákavě, že i moje ranní snídaně se chtěla na tu krásu podívat. Můj drahý bývalý tušil, že mi není do zpěvu, ale neodhadnul vážnost situace. Abych nezklamala jeho píli a snažení, najedla jsem se s ním a po jídle měl přijít dezert v podobě naplnění našich fyzických tužeb.

 

Přiznám se, že na moři v kocábce jsem to ještě nikdy nezkoušela, proto jsem musela náležitě ocenit jeho nápaditou originalitu. Co ovšem dobře neodhadnul, bylo to, že mi na rozbouřeném moři bývá špatně. A tak můj drahý bývalý roztouženě vrkal a tokal a já nedobrovolně krmila ryby v pravidelných půl minutových intervalech.

 

Během půl hodiny byl můj žaludek několikrát převrácen na ruby, prohodil si místo se střevy a vydal se na expedici do dýchacího ústrojí. Mezi vzlyky a zvracením jsem s notnou dávkou námahy dokázala vykoktat prosbu, že chci jet zpátky, protože zlomyslný vítr odrážel obsah mého žaludku a ani kocábka, potažmo můj drahý bývalý nebyl ušetřen.

Můj drahý bývalý chtěl alespoň trošku napravit můj zážitek ze zkaženého výletu, a tak mi dal pětiminutové školení a dovolil mi řídit loďku zpátky. Jakmile se člověk ocitne u kormidla, hned je mu lépe a až na pár karambolů jsem nás oba bezpečně dopravila do přístavu.

Když jsme dorazili do apartmánu, naplnili jsme naši fyzickou touhu pěkně po staru v posteli. Země se sice několikrát zatřásla, ale nic se nehoupalo.

 

Ačkoliv se na tento zážitek nezapomíná, vím bezpečně, že mě v malé loďce na otevřené moře už nikdy nikdo nedostane.

 

Dobrodružka VERONIKA


 

 

Komentáře (3)add feed
... : Bara
Rada ctu vase vesele povidani....
Zminila jste Napoleona, tak zrovna dneska je to 200 let od jeho smrti.
květen 05, 2021 13:31
... : doktor
Zdravím krásnou dobrodružku Veroniku.Bezva středu.Ahoj !!!!!
květen 05, 2021 13:47
... : *deeres*
Já si o sobě myslela, že bych klidně mohla být kosmonaut, nebo alespoň mořský vlk. Bydlela jsem kousek od Stromajdy, kde každý rok byla Matějská. Nevynechala jsem nikdy žádnou atrakci, včetně amerických klecí, ty jsme s bráchancem dokázali rozhoupat tak, že se otáčely kolem osy. Dcera zálibu podědila. Řetízkáč, italská horská dráha, letdla, lochneska, autíčka, všechno jsme vyzkoučely. Bez tatínka, tomu se dělalo blivno už při pohledu na kolotoč.
Holce byly asi tak tři roky, když se na Matějské objevila nová atrakce, ani jsem nevěděla, jak se jmenuje a hned jsme jí šly vyzkoušet. Vlezly jsme do vozíku , připnuly pásy a vozíky na dlouhých ráhnech se začaly otáčet kolem a nabírat rychlost. Ale pak to přišlo , ráhna zvedla vozíky kolmo, jako je to u ruského kola a někdo ve strojovně dupnul na plyn. Nevím, jaké tam bylo přetížení, ale vmáčklo nás to do sedadla , oči nám málem vypadly z důlků a pětiminutovou jízdu jsme dokončily v mrákotách. Nebyly jsme samy, kdo se z vozíků vypotácel a šněroval to k východu. My jsme alespoň na rozdíl od některých jedinců udržely v sobě obsahz žaludku. Kdybych věděla, že se to jmenuje centrifuga Tornádo, tak bych tam nelezla.
Veroniko hezký, máš dobrodružný život.
květen 05, 2021 18:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]