O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NAPŠED KAFE, PAK POSTEL? PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 duben 2021
"Dobí den," přistoupí ke mně snědý muž, který před pár vteřinami vyskočil z obrovského landroveru v ulici, kde venčím. "Máte cigarrreta?" Žádostivě pokukuje po mé bensonce, kterou žhavím v puse. "Jasně," přitakávám, vyklepnu z krabičky cigáro, připálím mu a chci odejít. Muž (odhadem tak o 20 let mladší a o 20 cm menší) si odkašle a zapíchne se mi do očí: "Já muvim trrrochu česki....a mně se líbí cholky....ty mladý cholky ne..."

          

 

 

   

Zvednu obočí, což si mladík zřejmě vysvětluje jako zájem, a pokouší se mě chytit za předloktí. Nedám se, protože nemám ráda doteky cizích lidí, nadto v noci v tmavý ulici. Usměje se: "Já mám rád ženy jako vy...." Čekám, jaké adjektivum použije. Bude to "Zralá? Nebo Zkušená?" Ale mladý muž na to jde lišácky. Napřed podřepne k Aiře, která má díky podkusu trvalej výraz přinasranýho gremlina: "Chéský pes. Vaše?" Aira zavrčí a zacouvá za mě.

On se otočí ke mně, nasadí si hlas na solar plexus a zabasuje: "Já rád ženy s charakterem. Jako vy. Můžu pozvat na kafe? Platím já... I víno...", a ukáže na své auto, asi, aby nebylo mejlky, že na to kafe má.

Začnu se usmívat a vrtět hlavou, protože je to vlastně pořád stejný: malej chlápek s velkym autem, viď.... Nechápavě kouká a zopakuje nabídku s důrazem na "platím já."

Zavrtím hlavou: "Děkuju za pozvání, ale já mám peněz dost a kafe už jsem měla."

 

Související obrázek

Opět se mě pokusí chytit, a tentokrát nasazuje hlas níž, k moudí zřejmě: "Já nerad chodím okolo. Můžeme kafe a pak postel? Vy máte charakter."

 

A to už se směju nahlas: "Tak to fakt ne, právě proto, že mám charakter. Zkuste to tady za rohem v Dew baru, tam jsou ještě charakternější.", a odcházím.

 

Ještě mě dohoní, ukazuje na auto a nevzdává to: "Já moc dobrý v posteli, a ne neznámý, jmenuju se Karim!" a já už jen hlesnu "To je skvělý, já taky" a prchám, zatímco Aira poštěkává na Karima, který pokrčí rameny a s pozdravem "Naschedanou" se vrací k autu, kde možná v tuhle chvíli loví další ženu s charakterem.

 

A já si charakterně dokouřím cigáro a jdu pracovat s polštářem, protože v tom jsem vážně moc dobrá.

 

 


Dobrou noc všem ženám a mužům s charakterem!

 

Roseanne

 


Komentáře (2)add feed
... : *deeres*
Hezký, je zajímavý, jak často se zoufalci snaží navázat hovor s venčitelkama chlupatců. Je jim jedno,jak jsou starý, je jim jedno, jak vypadají, jde jim jenom o to kafe a postel. Vlastně ne, někteří se chtějí pozvat i na jídlo a rovnou zůstat, když zjistí, že by to mohlo být dobré bydlo.
V Holešovicích kolem metra, jste nějakého nezabezpečeného cizince, co se o vás zajímal, mohli potkat docela často. Jeden byl dokonce tak drzý, že se mne ptal, jestli mám dceru a jestli je hezká, když mi snědl piškoty pro psa. Pes si to ale nenechal líbit.
duben 27, 2021 17:08
... : Josef Kouba
Je to snad 40 let. Znal jsem se se dvěma studenty ze Sýrie. Isa, jeden z nich mimořádně pohledný, mluvil velice dobře česky i s pražským přízvukem. Ten ženy nemusel ukecávat, ty se snažili ulovit jeho.  Vyprávěl mi, že pár jeho soukmenovců také studentů mají zajímavou metodu. Obcházejí Václavák a pěkným ženám bez  skruplí nabídnou sex. Tvrdil že mají úspěšnost 1:10. a že se tento drzý způsob vyplatí a je levný.  
květen 02, 2021 04:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]