O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DEFINICE LÁSKY ... LÁSKA JE, KDYŽ ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 12 duben 2021
Přejít na obsah
DEFINICE LÁSKY ... LÁSKA JE, KDYŽ ...
Strana 2


 
 

 
V tom případě by se však měly vzít v úvahu i odvozeniny a jejich vzájemné převody. Nepředpokládám však, že by někdo použil pro veličinu lásky předpony nižší než je základní veličina. Jako mili něco, mikro něco, nano něco, piko něco. To by ho ta druhá strana asi nepochválila a kopačky by byly na místě.

Při horoucí lásce, která hory přenáší, by to měly být veličiny maximální. Jako třeba Giga a něco, či Tera a něco... V opačném případě to není láska a nemá smysl si to namlouvat a dělat pak zbytečné a falešné ňu, ňu, ňu. A jsem opět síly. V tom případě by to měl být newton a něco. Ale opět špatně. My přece hledáme jednu jedinou veličinu. Proč bychom ji spojovali s jednotkou síly. To nedává smysl.

To ale není jen tohle. Už na základní škole jsem narazil na velký nedostatek Ústavu jazyka českého. Je to tam samý vědec s ocáskem před jménem i za jménem, ale takové obyčejné české slovo pyj, zapomněli dát mezi vyjmenovaná slova po „P“.  Vždyť oni ty děti mystifikují. Oni jim tam záměrně nedají patřičné slovo, ale při diktátu jim to pak spočítají. Co pak má odpovědět zaskočená učitelka zvídavému žákovi, proč to tam není, když je to s tvrdým. Ale na Ruzyni, na tu nezapomenou... No neštve vás také taková nedbalost? Taková neomluvitelná hrubka?

 

 ᐈ Silhouette lovers stock images, Royalty Free lovers silhouette photos |  download on Depositphotos®

 

 

Ale vraťme se k naší lásce. Ono bude stačit, když se před spaním zamyslíte, jak vám na vaši otázku, jak vás má rád, odpověděl váš partner. Třeba se to ujme a bude z toho jednou jednotka lásky.

Tak do toho.


A jen tak mimochodem. I smrad už má svou jednotku. Je jím jeden OU, ale má jednu vadu. Nedá se měřit. Dá se jen odhadovat pěticí vybraných čenichů. Tam pak záleží jen a jen na shodě a na hlasování.

Ale to se lásky netýká, že? Tím jsem chtěl říci, že každá pitomost už má své pojmenování.

 

 

 

Přeji Vám krásné jaro.

A s láskou.

 

Strejda


 

Komentáře (7)add feed
... : mamča
Moje maminka vždycky říkala, že "lásky je jen kilo, a když je na jedné straně 90 deka, tak na toho druhého zbyde už jen deset".
Zmiňovala tím potřebu vyváženosti lásky.
Takže vážit lásku na deka ? smilies/wink.gif
duben 13, 2021 06:38
... : mamča
Vyjmenovaná slova : To jsme byli jednou s partou na horách, a sebou jsme měli mimo další děti, taky čtyři třeťáky. Jeli jsme mimo oficiální prázdniny, takže děti měly sebou učení. Zrovna probíraly ve škole vyjmenovaná slova po "P". A tak náš kamarád, co ještě neměl školní děti, naše třeťáky naučil vyjmenovaná slova : Začínalo to pý.a, pytel, pyj...
Dětem se to pochopitelně líbilo, rodičům a učitelkám už míň. smilies/cheesy.gif
duben 13, 2021 06:43
... : doktor
Strejdo,ono se nejdříve musí zjistit zada jde o vášeň,touhu,zamilovanost či lásku k ženám či opravdovou lásku,no pak hledej veličinu.Bezva den.
duben 13, 2021 13:48
... : doktor
Strejdo,ono se nejdříve musí zjistit zada jde o vášeň,touhu,zamilovanost či lásku k ženám či opravdovou lásku,no pak hledej veličinu.Bezva den.
duben 13, 2021 13:48
... : d@niela
můj současný partner mě má velice rád.
Jeho láska se měří podle misky. Je prázdná, tak by mne snad snědl touhou.
Je plná, sežere její obsah a já mu pak mohu být ukradená...
Ale ne, to bych lhala - potom, když si nacpe pandírko, tak mne zavalí všemi svými plyšáky, které mi z lásky věnuje... smilies/grin.gif
duben 14, 2021 20:51
... : strejda
Takže láska nejen že hory přenáší, ale ona prochází i žaludkem. A nejen psím... Já bych se třeba za takový pravý moravský frgál i upusinkoval. No vidíš, Danielo, to mne nenapadlo. Ale je to pravda pravdoucí.
duben 14, 2021 21:30
... : d@niela
Strejdo, kdybys byl "teta", tak bys dávno věděl, že vy, pánové, jste v podstatě stejní, jako ti pejskové:
vždyť na to téma je ten krásnej povzdych:
"Miláčku, chovej se ke mně jako k psovi: dej mi najíst, pusť mě ven a pak zas do pelíšku..."
duben 14, 2021 21:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]