O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PÍCHÁNÍ, PÍCHÁNÍ, PÍCHÁNÍ PDF Tisk E-mail
Pátek, 12 březen 2021
Otevřu televizi, tam ukazujou píchání. Přepnu na Primu, tam píchání. Přepnu na Novu, tam píchání. Tak si říkám, že redaktoři, reportéři, střihači, příliš invence nepobrali. Nevim, jak koho, mě už ty doprovodný záběry píchání ke komentářům odpuzujou, odvracím oko a jen poslouchám. Pak mluví nějakej doktor nebo politik. Úleva. Otevřu oko, ale během pěti sekund, zatímco doktor furt povídá, na obrazovce už není. Jeho mluvený slovo doprovází píchání. Už mi to je skutečně odporný. Nonic. Asi to tak musí bejt.



 

Moje registrace k píchání proběhla úspěšně, jen mě dost naštvalo, že z asi dvacítky nabídnutejch míst v Praze jsem byl nucenej si vybrat jen jedno jediný místo, navíc ty místa jsou v nabídce dost blbě specifikovaný. Bylo mi úplně jedno, kam bych jel, chtěl jsem jen, co nejdřív to kde půjde, ale to nelze. Nevim proč, řekl bych, že ajťáci si s tim příliš hlavy nelámali. Zvolil jsem teda Vinohradskou nemocnici, ale tím to taky skončilo. Tejden žádná odezva, nabídka termínu, nic. 



Pak mě jedna dobrá duše vynadala, co jsem to za debyla, že jsem měl vybrat nějaký místo neznámý, zapadlý, kam se skoro nikdo nepřihlásí. Ona to takhle chytře provedla a druhej den po registraci byla vopíchaná. Zkusil jsem se teda registrovat znova, v nabídce zvolil místo, který mi doporučila, a vskutku, už druhej den mi přišel sms kód k registraci a hned i nabídka termínu na druhej den.

 

Tam v čekárně asi pět lidí, z toho tři se nepíchali, jen doprovázeli (spíš donesli) vetchou babičku, takže to proběhlo ancvaj. Nejvíc jsem tam ovšem ocenil mladou, krásně rostlou sestřičku, který se pod dlouhejma poloprůsvitnejma bílejma kalhotama nádherně rýsovaly kalhotky, se všim, co bylo uvnitř a hlavně mimo ně.

Nojo. Bejvávalo. ÚÚÚÚÚ.

Pak taky úžasně příjemná lékařka, ta ovšem seděla.

V duchu znova a znova děkuju kamarádce, která mi tenhle výběr doporučila.

Takže jsem od včera čerstvě vopíchanej Modernou. Vakcína je to RNA, proto jsem hned ráno po probuzení letěl k zrcadlu, jestli už nejsem třeba netopejr nebo šimpanz. Ale ne. Čumí na mě ze zrcadla furt stejnej ohyzdnej starej dědek. Fujtajxl.

Nevim, v jaký podobě se probudim zejtra (třeba žába?), jen vim, že komentáře k článkum na Kudlu už psát nebudu. S novym noubukem jsem zapomněl heslo k přihlášení a přestože už jsem zkusil kdeco, Kudla mi opakovaně tvrdošíjně píše, že je nesprávný heslo nebo jméno. Chytře jsem se tedy pokusil ji obelstít a přihlásit jako úplně novej náhodnej čtenář, s novym jménem i heslem, leč Kudla se jen tak nedá a neustále odpovídá "nesprávné jméno, nebo heslo". No to bych se z toho pokakal! Na tohle už nemám nervy.

Tak se holt nedá nic dělat, o mý duchaplný komentáře, plný moudrosti, lásky, vlídnosti, pochopení, bude už navždy Kudla ochuzena.

 

 

Všem pannám i bábám

tedy aspoň touto cestou dodatečně gratuluju k MDŽ. 

A všem, nejen pannám a bábám,

přeju krásný jarní dny.

 

NČ 

Komentáře (22)add feed
... : Iris
NČ, se už tu vlastně nejsi, skoro jsem se bála, co je s tebou. A chtěla jsem se zeptat, jestli jsi zaregistrovaný. A ty už jsi opíchaný a ještě vynikající Modernou. Fakt upřímně gratuluji. smilies/wink.gif
A díky za přání.

březen 12, 2021 21:13
... : d@niela
je přihlášenej, odsouhlasenej, tak snad to už dopadne dobře...
To by tak scházelo, aby nám tu tenhle vypelichanej ježek chyběl.
Nebo ti ještě nějaká ta bodlinka přeci jen zůstala?



(ten mne zabije...)
březen 12, 2021 21:13
... : strejda
NČ, nejsi sám. Také mám toho mediálního píchání plné zuby. To už je fakt k nekoukání. A víš, co je na tom nejhorší a smutné? Že to těm novinářům, střihačům a režisérům dne, večera či noci vůbec nedochází.
březen 12, 2021 21:19
... : Iris
No jo, když je tu řeč o píchání....Moje kmotřenka má na všechna běžná domácí zvířata alergii, tak chová doma bílého ježečka jménem Faust. Stále se snaží o přátelský kontakt s ním. Ale on jen píchá a kouše..

Strejdo - je to horké téma, co naděláš. Je to sice k nekoukání, ale jsou rozhodně horší věci k prožívání. Přijde bohdá čas, kdy se zase budou řešit obvyklé kraviny.
březen 12, 2021 21:24
... : mamča
Jo. Jestli tohle má být ta reklamní kampaň, aby se lidi nechali očkovat, tak to se vážně nepovedlo.
Já jsem takovej celoživotní chcípáček. Co už se do mě doktoři napíchali všeho možnýho, od infuzí, po časté odběry krve ! Takže múžu říct, že mi o nějaké další píchnutí fakt nejde, a z injekčních jehel strach nemám.
Ale to, co předvádějí v TV, to už je vážně nechutný. Jehlu zapíchnou do svalu pomalu až na kost, a pak ukazují radostný výraz vděčného očkovaného občana.
Je dost lidí, co i při odběru krve odvracejí tvář, a je jim nevolno. Jak se mají tihle lidi "těšit" až jim někdo propíchne ruku skrz naskrz ?
A k tomu různé "senzační" zprávy, jak tu a onde někdo po očkování umřel.
To je vážně reklama jak noha !
březen 13, 2021 07:25
... : mamča
d@niela březen 12, 2021 21:13 : Jak se pozná ježek od ježkové? Ježek má o jednu bodlinu navíc.

březen 13, 2021 07:27
... : Iris
Mamčo - a co tedy tohle je? Ježek nebo ježková? Nevidím tam nic jiného, než takovou malou kuličku smilies/cheesy.gif

Máš pravdu, že to ukazují moc blbě, fakt ta media dělají hrozný bordel v hlavách lidí. Asi jsou někteří reportéři tak ustrašení, že jim to dělá až dobře, strašit i ostatní. Nechápu ty dlouhé jehly a pomalé zapichování až na kost, jak říkáš. Kdysi ve středověku jsem píchala tupými, tlustými, opakovaně vyvařovanými jehlami, které bolely, opakuji se. Se vší přesvědčivostí, které jsem schopna tvrdím, že ta vakcinační originál jehla není ani jehla, to je sen, do paže nemusí být tak dlouhá, není-li člověk tlustý tak, že sval má pod deseti centimetry tuku. Není cítit prakticky nic - fakt skoro nic. Chlapi i toho ještě stihnou registrovat pěkné prdýlky, viď NČ? Odvrácená hlava je reflex a vděčný pohled je autentický. Člověk je rád, že to má za sebou, tečka. smilies/wink.gif
březen 13, 2021 07:49
... : mamča
Iris : Ty vyvařované jehly pamatuju. Říkali jsme jim harpuny. I proto mám dneska tak zajizvené žíly, že mi při infuzích praskají.
Je mi jasné, že očkování se provádí jednorázovými tenkými jehlami, a ž to asi nebolí. Ale ten psychologický efekt, kdy to "píchání" ukazují v Tv, ten je děsivý.
březen 13, 2021 08:19
... : mamča
Vláda rozjíždí očkovací kampaň : https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vlada-do-konce-brezna-spusti-ockovaci-kampan-ma-stat-pres-50-milionu-40353837
Máte někdo pocit, že je to nutné, když lidi by se dali očkovat, ale nejsou vakcíny ?
Taky si myslím, že v době enormního zadlužení by se těch 50 miliónů dalo použít na něco smysluplného.
No nic, jdu vařit. Asi mi ta vařečka sedne líp, než filosofování...
březen 13, 2021 09:42
... : strejda
Jen malá technická poznámka...
Už když jsem jen letmo přelétl zrakem nadpis a uviděl fotku, ani na okamžik mne nenapadlo jiné píchací téma. Fakt. Tohle je tak aktuální a tak zprofanované, jako nic jiného. O čem jiném by také psal, že? O švadlence, která se píchla do prstu, protože neměla náprstek? To asi ne. Jedině snad, že by jeho myšlenky zabrousili do dávné minulosti, kdy si vzpomněl, jak si dvě zúčastněné strany dělají vzájemně dobře. Jenže – je tu jiná doba. Jsou tu i stará kolena... Tím jsem chtěl říci, že kolikrát stačí přečíst si jen nadpis a člověk je okamžitě v obraze.
březen 13, 2021 15:40
... : Zvětralej Kozel
Zkouška systému. 1.
březen 14, 2021 07:54
... : Zvětralej Kozel
Ha, tak přeci se mi zdařilo Kudlu obelstít. Beru to jako vítězství lidskýho důvtipu a inteligence nad strojem.
Ale zrovna už teď nevím, co bych k thematu dodal. Snad ještě, že přestávky mezi pícháním úspěšně televize doplňuje dloubáním špejlema v spodinách lebečních. Taky chuťovka, doporučená ke sledování zejména při obědě nebo večeři.

březen 14, 2021 08:01
... : Iris
NČ - máš pravdu. Ale nedá mi to, abych zase nepoučovala. Na spodinu lebeční věří vizionářka Csáková. Správně se má kopírovat fyziologická klenba nosu, takže jemným obloukem po "podlaze" nosní dutiny, až pokud se to nezastaví samo. A je to jemné, tenké a ohebné, žádná tvrdá špejle s čipem na konci. Trochu nepříjemné to ale je, to jo. Já si vždycky u snídaně pouštím NG - Skvělý Dr.Pol - veterinář. Tak pokaždé, když to přepnu, zrovna se vrtá krávě v zadnici, přičemž ona reaguje vypouštěním střevního obsahu, nebo se Pol hrabe v zanícené obrovské ráně po kousnutí psa psem...je to sice ke snesení, ale k tomu jídlu ne ideální, nevím, proč to dělám. Ale lepší ty krávy, než covid kafemlejnek.
Hezkou neděli všem.
březen 14, 2021 08:31
... : mamča
Zvětralej Kozel : Vítej Z5. Taky mám problémy s přihlášením. Pořád mi to nutí, že jsem Iris :-).
Ale stačí odhlásit a znovu přihlásit, a jsem to zase já.
březen 14, 2021 09:27
... : mamča
Iris : Csáková by měla být ráda, kdyby jí někdo šťoural v dutině lebeční. Třeba by tou špejlí aktivovali mozek. Ovšem kde nic není, ani špejle nebere...:-)
březen 14, 2021 09:29
... : Iris
Mamčo, také mi to vždy nabízí toho posledního, koho jsem oslovila. Takže nejvíc mamču a Deeres. Po odhlášení a přihlášení, jsem to také znovu já smilies/cheesy.gif
Csáková je dílo!
březen 14, 2021 12:06
... : d@niela
to je mi moc líto, fakt se budu snažit naučit se "tu novou" (vysvětlím extra). smilies/grin.gif
březen 14, 2021 19:55
... : pavlinaA
Kozle, máš nádherný podkolenky.
Nemýlím-li se, jsi ježek bělobřich, žejo?
březen 15, 2021 10:07
... : Zvětralej Kozel
Tohle ti, Pavlínko, nejlíp objasní redakce magacínu, která je i odpovědná za zveřejňování indiskrétních fotek, zcela porušujících zákon 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.
Cit:
"Osobní údaje nejsou jen ty, které o sobě uživatel internetu zveřejní, například na sociálních sítích, ale také ty, které o něm zveřejní ostatní uživatelé internetu (například jeho fotografie)...."
březen 15, 2021 10:20
... : doktor
Pepo neboj,zase i nadále budeme těšit na té komentáře,moudra i legrácky.Ahoj.
březen 15, 2021 13:51
... : strejda
NČ, nějak mi na tebe ten Zvětralej Kozel nesedí. Vždyť jsi fajnšmekr a jistě bys nepil zvětralé pivo. Takže - když kozel tak kozel. Docela by ti seděl nick Starý kozel. Samozřejmě s malým ká... :-)A jestli jsem se tě nějak dotkl za slovo starý, tak omluva, neb jsi mladší než já...
březen 15, 2021 13:55
... : Zvětralej Kozel
Já to, strycu, vidím tak, že aspoň občas je třeba kouknout pravdě přímo do očí. Když nekoukneš do očí pravdě, tak snadno koukneš do očí krásný pětadvacítce v tramvaji, která se na tebe usmála. Ty pohled opětuješ, do toho pohledu vložíš veškerej svuj sex, načež ona se znova usměje, vstane a s omluvou tě pustí sednout.
Zvětralý pivo skutečně nepiju, ale zvětralýho starýho kozla zapírat nehodlám. Ono by to ani nemělo smysl.
březen 15, 2021 15:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]