O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KTERAK JSEM PROSTITUTKÁM NECHTĚNĚ PŘEBÍRALA KŠEFTY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 11 březen 2021
V mých začátcích ve Švýcarsku jsem pracovala jako šéf obsluhy v nejstarší restauraci v Curychu. Restaurace se nacházela v blízkosti ulice Langstrasse (Dlouhá ulice), která je nechvalně známá tím, že může konkurovat Sodomě a pravděpodobně i Gomoře. Krom toho, že drogoví králové tam mají ideální klientelu, tak i vilní turisté si tam přijdou na své, neboť Langstrasse patří mezi špičku, co se erotických služeb týče. Člověk tam najde úplně všechno, po čem touží a to ani trošku nepřeháním.


 

Aby město tuto ulici neřesti trošku umírnilo, postavilo v odlehlejší části města tzv. Sex drive, kde se rozličné erotické služby nabízí i nadále, ale bezpečněji, neboť je toto místo bedlivě střeženo a monitorováno. To se samozřejmě nelíbí některým zákazníkům, kteří nechtějí být viděni, proto pořád zabloudí do této ulice, kde najdou vybrané kněžky nebo i „kněžníky“ lásky bez zvídavých kamer.

 

Někoho by možná mohlo zajímat, že prostituce je ve Švýcarsku zcela legální řemeslo a ještě před několika lety ho bylo možno vykonávat již od věku šestnácti let. Tuto hranici Švýcarsko pravděpodobně po vzoru sousedních států navýšilo na osmnáct let.

 

 

Zürich findet keine Lösung im Streit um die Langstrasse – warum das gut ist  | NZZ

 

 

V té době jsem byla v Curychu relativně nová, do práce jsem přijížděla už ráno, takže jsem pochopitelně neměla ani tušení, co se v té ulici děje po setmění. Až jednou..

Jednou jsem skončila v práci neočekávaně velmi pozdě. Hodiny odbíjely půlnoc a já se vydala k nedaleké autobusové zastávce, odkud jezdil autobus číslo 39 k hlavnímu nádraží.

Byl sychravý podzim, vítr ostře foukal a já se chumlala do kabátu. Tu ke mně přistoupil muž a ptal se:

„Kolik? Kolik?“

Já v naivním přesvědčení, že se ptá na linku autobusu, mu bezelstně odpověděla: „Třicet devět.“

Načež muž zvolal: „Tak málo???“ A jal se vytahovat peněženku. Přiznám se, že mi pár sekund trvalo, než mi došlo, na co že se mě to vlastně ptal!

 

 

Trans Woman Jayme Lyn, 59, Wants Us To Remember the 'Mature' Trans  Community #AMPLIFY | Pittsburgh Lesbian CorrespondentsTu z tmavého rohu v blízkosti zastávky vystoupil obrovský transsexuál a něco zvolal. Načatému muži došlo, že k obchodní transakci asi nedojde a dal se na útěk. Jednoho problému jsem se tak nečekaně zbavila, ale vyvstal další, neboť pustit se do křížku s tímto obrovským individuem jsem si netroufala.

Když stanul ve světle lampy, došlo mi, proč stál ve tmě. S jeho výzorem bych se asi také schovávala.

 

Zjizvené tváři dominoval obrovský nos, který se dozajista několikrát setkal s pěstí.

 

Obrovské zuby rostly všemi směry tak, že ta nebohá bytost nemohla zavřít ani pusu, a na hlavě měl extravagantní účes, který se skládal z několika barevných culíků. Asi, aby zdůraznil svou pečlivě ukrytou krásu.

 

 

 

Celkově na mě působil dojmem pochroumané hippie chobotnice, ale outfit měl parádní. Silikonem vycpaný zadek měl nasoukaný v laškovných flitrových šatičkách, vzedmutá nešikovně udělaná prsa schovával umělý kožíšek a na nohách o velikosti 46 měl lakované červené kozačky.

Tušila jsem, že se schyluje ke katastrofě, neboť mě toto stvoření považovalo za konkurenci, tak jsem v dobré víře, že situaci zachráním, pochválila transsexuálovi boty. Tu jako mávnutím kouzelného proutku pookřál a jal se se mnou konverzovat na téma posledních módních trendů v obuvi.

Po chvíli zjistil, že ve mně našel vnímavého posluchače, a tak se mi představil jako Isabell a svěřil se mi se svým pohnutým osudem.

 

Pocházel z Brazílie, kde vystudoval univerzitu počítačového inženýrství. Od malička se cítil být ženou, ale jejich kultura tuto problematiku striktně odsuzuje. Aby si splnil sen, vydal se do Evropy, kde podstupuje hormonální léčbu, včetně několika nezbytných operací. Poslední a největší operaci (přeměnu penisu na vaginu) si musí platit sám, stejně, jako všechno ostatní, avšak jeho cestu za svým snem mu komplikuje to, že ačkoliv se cítí ženou, v dokladech totožnosti pořád figuruje jako muž, což mu dost ztěžuje najít seriózní a dobře placenou práci.

 

Jedinou možnost, kterou tedy v současné chvíli má, je živit se jako prostitutka. Díky ženským hormonům jeho pánské nádobíčko již nefunguje jak má, ale i přesto je paradoxně vyhledáván právě kvůli tomu. Isabell se mi svěřila, že si samozřejmě pomáhá modrými pilulkami, ale není to příliš šťastné řešení.

Po pár minutách jejího monologu jsem stála jako opařená a uvědomila si, jak velké štěstí mám, že jsem ve svém těle šťastná.

Rozloučily jsme se mlčením a já nastoupila zamyšleně do autobusu, abych vstřebala tu skutečnost, kterou často nechtěně (někdo možná i chtěně) přehlížíme.

Isabell jsem potkala později na stejné zastávce ještě několikrát. Staly jsme se pouličními přítelkyněmi a jednoho krásného dne prostě zmizela.

 

Pevně věřím, že dosáhla svého snu a dobře se jí daří.

 

dobrodružka VERONIKA

 


Komentáře (2)add feed
... : strejda
To je jen dobře, že zde, v horách, jsme ušetřeni podobných zážitků velkoměst. Něco podobného, nějaké teatrálně módní či genderové výstřelky, to se tady nevidí. A co to je noční život?
Flákat se bez cíle po špinavém městě, vymetat putyky... Ani v té Praze bych nemohl žít. Když tam jedu občas za vnučkami, chápu to jako trest a už se nemohu dočkat, až se vrátím. A to nejedu do centra. Jen na Barandov. Nebo v takovém Londýně, brrrrr, tam už bych dávno umřel.
To tady jsou zase jiné zážitky. Třeba se srnkami, které v zimě chodívají až k nám a loudí nebo v lese s kanci, od jara do podzimu také s pasoucími se krávami na okolních stráních a pod... Venkov je prostě venkov. Ale to už Veronika jistě ví, protože také bydlí na čistém venkově.

březen 12, 2021 14:34
... : Veronika V.
Milý strejdo, já jsem žila v Mexico City smilies/cheesy.gif Oproti tomu je Praha, Londýn nebo Zúrich úplná vesnice smilies/cheesy.gif
březen 12, 2021 18:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]