O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMÍNKOVÁNÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 březen 2021
 Cestou z procházky mne na opuštěné lavičce zaujal kamínek. Malý, tak snad půl palce, ale zářil. Byl na něm obrázek… Takhle jsem se dostala k současné zábavě, čím dál oblíbenější, masovější v celém světě. Putovní pomalované kamínky jsou celosvětovým hitem. Lidé je pokládají na různých místech pro potěšení těch, kteří je najdou, i své, pokud pak sledujete jejich cestovní dobrodružství. Spojí se tak dvě zábavné činnosti – malování a procházení se. Navíc někomu neznámému uděláte radost.

 

 

 

 

Čím malovat a lakovat?

 

Určitě raději zapomeňte na vodové nebo temperové barvy i obyčejné fixy nebo pastelky.

Doporučují se akrylové barvy nebo akrylové fixy, které jsou trvanlivé už samy o sobě, ale pro ještě větší odolnost je přelakujte bezbarvým lakem.

 

Nezapomeňte, že malované kamínky budou vystavené vlivům počasí, slunci i dešti a ne vždy je někdo okamžitě najde. Nejlépe se maluje na hladké oblázky, ale jak vidno, malovat se dá vlastně na každé. Kameny různě tvarované si samy řeknou, co by na nich mělo být.

 

Takže se připojte k nějaké té kamínkovací skupině na Facebooku  a malujte!

 


 

Nebojte, zvládne to absolutně každý. Jak mrňavé děti, co sotva tužku udrží, tak i ti starší, pro které se to stane velkým koníčkem. A pak už jen položit na viditelné místo, aby ho někdo jiný mohl najít. 

 

 

Ještě něco: nezapomeňte - každý kamínek musí být zespodu podepsán - názvem skupiny, logem Facebooku a PSČ místa, odkud tvůrce pochází.

A co dělat, když takový kamínek najdete?

Ofoťte z obou stran a vložte na stránky skupiny.

Tak si bude moci autor ověřit, kam až jeho kamínek se dostal…

 

 

TAK CO - Přidáte se? Zkusíte to?

 d@niela

 

 

Komentáře (3)add feed
... : mamča
Kamínky malujeme s vnučkama, a trousíme je podél cest. Ovšem nikam je neregistrujeme, protože na Facebooku nejsme registrovány.
Doufám, že i tak někomu naše kamínky udělají radost.
březen 10, 2021 06:38
... : doktor
Úžasná věc.Pár kousků jsem měl tu čest vidět.
březen 10, 2021 13:45
... : Josef Kouba
Je to celosvětová móda. Děti i dospělé to baví. Pokud se nedějí deštivé dny, chodím s pejskem denně do obrovského lesa kde začátečník téměř vždy zabloudí. Je protkán stovkami úzkých i širokými pěšin a občas musíme uskočit, protože současná kola nemají zvonek. Kamínků není mnoho ale pokud najdu, nechám jsou pěkné.

březen 11, 2021 07:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]