O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÍBÁNÍ, LÍBÁNÍ, LÍBÁNÍ … PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 únor 2021
Přejít na obsah
LÍBÁNÍ, LÍBÁNÍ, LÍBÁNÍ …
Strana 2

 

 

 

Dáme si se šlehačkou, že? Ani nečekal na odpověď, protože ji znal předem, stačilo se mi podívat do očí a objednal alžírskou s vaječným koňakem. A sobě taky, jenže vídeň. Byl přece autem, tak žádnej alkohol. Hahaha. Musíme se prý taky rozmazlovat. Jo, člověk si musí dopřávat denně malé radosti, souhlasila jsem.

 

Jenže to nevěděl, že tou mou radostí je přímo ON. Že pro mě je odměna být tady s ním, protože se mi jako chlap strašně líbí, i když je trochu starší než já, protože mně se odjakživa líbili takoví ti zralejší muži. Můj exmanžel byl stejně starej jak já a z toho mi zbyl akorát pocit zklamání a marnosti a ztráty času. Prý je to tím, že jsem v dětství silně postrádala otce a tak si teď hledám takový ty zodpovědný, otcovský typy.

Něco na tom bude. Mě spíš přitahovaly jejich zkušenosti, jejich klid a vyrovnanost, že už něčeho dosáhli a nepotřebovali si nic dokazovat, a navíc se jim líbily ženy, jako jsem byla já.

 

 

Couple Lovers to Death - Home | Facebook

 

Tak jsme pili kafe a povídali si a já si v duchu představovala, jaký by to bylo, kdyby mě políbil. Moc mi to nešlo. Když jsem vzpomínala na Pavlíka, mého prvního přítele po rozvodu, tak to šlo lehce. Protože jsem věděla, jaký to je, nebylo těžký si na to vzpomenout.

 

Ale tady s tím mi to nešlo. Přemýšlela jsem, jakej by byl náš první polibek.

Jestli jen takovej lehoučkej, něžnej, sotva dotek, a nebo pořádnej, dlouhej a vášnivej, jestli bude zubama chňapat po mejch rtech a jestli do mě vnikne i jazykem, a nebo jen tak rozdrtí mý rty těma svejma bez toho, že bych ho ochutnala jak bonbón, bez poznání, jestli je jako čokoláda nebo jako víno.

 

Seděli jsme a kecali, o ničem a o všem, sama už nevím, o čem, byla jsem jak puberťačka, ale ne ta dnešní, ty dnešní holky –náctky jsou daleko zkušenější, ofrklejší a světáčtější než já ve svým věku, od těch se mám co učit.
A tak jsem tam s ním seděla, vcucávala dojmy každým pórem a pila to studený kafe už tak dlouho, jen abych to protáhla co nejdýl.
 
 
 
 

Bylo mi hezky, teploučko, měkoučko a říkala jsem si: teď jsi, holka, v nebi, ještě ne v sedmým, ale tak ve druhým, ve třetím. Takový příjemný pohlazení po tý mý uspěchaný duši, my dva a vakuum kolem nás, žádný lidi, žádná práce, i ta servírka nás nechala bejt, když viděla, jak se navzájem sajem očima.

 

Zřejmě cítil to samý co já, protože i on dopíjel to svý kafe po mikroskopickejch douškách. Možná taky přemejšlel o tom, jak chutnají mý rty, jestli po malinách, jenže jsem je měla nartěnkovaný, a to chlapi nemaj rádi, a tak mě ještě nepolíbil.

Za chvíli už dopijeme, protože po mililitrech se vypije i oceán až do dna a proberem se do normálního světa, vypadnem z toho druhýho, třetího nebe a jemný mrholení nás dokonale přivede zpět k sobě.

 

Já vpadnu do toho svýho života a budu dál myslet na chlapy a on do toho svýho, kterej neznám. Kterej je možná víc růžovější než ten můj, ale i v něm se dá myslet na jednu bláznivou ženskou, která si chodí po stavbě na šteklích a pak nekonečně dlouho usrkává alžírskou kávu a při řeči ztrácí souvislosti, protože mluví víc očima než pusou a jeho oči taky čtou něco jinýho, než pusa říká.

 

Nechala jsem se zavézt na firmu a schraňovala jsem si v srdíčku takový něžný rozechvění, kamínka, co mě budou hřát přes víkend až do pondělka do rána, kdy do nich možná zase naláduju další dávku.

 

 A pro to stojí za to ten víkend přežít na úsporný režim, nemyslíte?

 

 

VODOMĚRKA

 

 

Komentáře (2)add feed
... : doktor
.... i líbání je super,ale to co by mělo následovat by nemělo též chybět.Ahoj
únor 23, 2021 14:09
... : VodoměrkaM
Ahoj doktore, jasně, že i to poté je fajn... ale to je lepší si prožít a ne o tom psát nebo číst, že jo smilies/wink.gif
únor 23, 2021 15:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]