O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

UŽ MĚ TO NEBAVÍ! PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 únor 2021
Přejít na obsah
UŽ MĚ TO NEBAVÍ!
Strana 2
Já nejsem zrovna optimista, jsem flegmatik, který klidně věci, které jsou špatně, dokáže hodit za hlavu. Pokud ale stupně nahvězdičkovanosti jsou od jedné do deseti, tak v současnosti jsem někde mezi osmičkou a devítkou, protože „špatně a špatně“ se začíná nějak moc kumulovat, a to jsem psychicky hodně odolná. Jenže pokud člověk začíná chátrat psychicky, tak následují zdravotní problémy.

 

 

 

Epidemie koronaviru v Česku nepoškodila jen ekonomiku, ale i psychické zdraví populace. Narostl počet duševních onemocnění a podstatně se zvýšilo riziko sebevražd, depresí a úzkostných poruch. Stoupla i konzumace alkoholu, sedativ či konopí.

 

To, co nám denně servírují, co to je asi za čísla? Opravdu je ČR na špici epidemie, kdy jsme si připsali světový rekord v počtu nákaz na milion obyvatel? No, ale obec s tisíci obyvateli, ve které bydlím, asi bude bílá vrána; od počátku epidemie tu bylo celkem 11 nemocných s Covidem 19, nikdo nezemřel, a už od prosince je nově nakažených celkem nula.

 

A tak jsem si na pomoc vzala statistiku.

 

V roce 2020 zemřelo cca 131.000 obyvatel ČR. Je to stejné číslo jako v 80. letech, kdy umíraly silné ročníky, které se narodily po I. světové válce.

Pokud je průměrný věk dožití let asi 76, tak teď je na řadě má generace, opět silné poválečné ročníky, tentokrát po té druhé světové.

 

Po očištění dat od vlivu pokračujícího stárnutí obyvatel se podle ČSÚ ukazuje, že pokud by loni byla stejná úmrtnost jako v roce 2019, počet zemřelých by vzrostl pouze o 2.000 lidí. uvedl předseda ČSÚ Marek Rojíček.

 Já žádnou infekci nepopírám a také nikomu neradím, aby šel a někde olizoval zábradlí.

Hygienická opatření jsou zcela na místě.

 

Ale zavřít dětem školy? Loni jejich docházka byla celých pět týdnů. Důsledkem bude generace částečně negramotných asociálů.

 

 

Image result for puberťáci večer na ulici

 

 

Podle šetření České školní inspekce se například 10 000 dětí vůbec nezapojilo v distanční výuce a jejich duševní zdraví i rozvoj jsou podle analýzy "výrazně ohroženy". A navíc - děti, kterým covid sebral školní prostředí, čím dál častěji trpí úzkostmi, depresemi, sociální fobií i sebepoškozováním. Ti starší více uvažují o sebevraždě, roste počet dětí s mentální anorexií.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]