O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

UŽ MĚ TO NEBAVÍ! PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 únor 2021
Přejít na obsah
UŽ MĚ TO NEBAVÍ!
Strana 2

 

 

 

Dcera se narodila v roce 1980; když jí byly dva roky, chtěla jsem odjet na Moravu, ale neodjela. Možná si to také pamatujete, všude jsme tehdy procházeli dezinfekcí. Objevila se slintavka a kulhavka. Za rok na to červenka...

Slintavka a kulhavka je jednou z nejnakažlivějších infekčních chorob na světě a je přenosná i na člověka. Stejně tak, jako červenka. Nebylo to jenom u nás, bylo to v celé Evropě.

 

Nějak se nepamatuji, že byla vyhlášená pandemie...

 

 

Image result for horské slunce retro

Od začátku tvrdím, že očkování nevyzkoušenou vakcínou na zcela nové bázi je kravina, důsledky se mohou objevit teprve v následujících letech a pak se budeme jenom divit, jak zase vzrostl počet třeba onkologických onemocnění. Nakonec i u známého principu očkování (Astra Zeneca), můžeme být u mutací stále pozadu. To se budeme neustále všichni přeočkovávat, až do konce života?

 

  • -  Proč nepoužít raději lék při onemocnění, zvláště když už je jich několik známo.

  • -  Proč nepoužít ve veřejných prostorách ke sterilizaci specializované UV záření, v době, kdy tam lidé nejsou.

  • -  Proč nepoužít dezinfekce v klimatizacích v budovách a veřejných dopravních prostředcích. UV záření se používá běžně v nemocnicích v operačních sálech a uklízí se s dezinfekcí. I já v době angin doma používala horské slunce a myla tehdy lyzolem..

 

Nakonec trochu světla na konci tunelu, ale to tu mělo zaznít už před rokem.

Včera vyšel článek v Reflexu, Česká statistická společnost:

 

Měřme nákazu koronavirem profesionálně a efektivně

 

V reakci na neuspokojivou situaci týkající se sběru a zpracování dat o šíření a důsledcích infekce SARS-CoV-2 zřizuje Výbor České statistické společnosti k 1. únoru 2021 odbornou skupinu, která by měla přispět k nápravě této situace, která má neblahé celospolečenské důsledky a která zároveň poškozuje pověst našeho oboru.

 

Zakládající členové odborné skupiny sepsali své prohlášení k současné situaci nazvané „Pět kroků ke zvládnutí epidemie“.

 

My – matematičtí statistici a biostatistici, datoví analytici, matematičtí modeláři a obecně lidé profesionálně pracující s daty – musíme bohužel konstatovat,

že u nás selhal hned druhý krok (Získat relevantní a správná data) a žádné další již nemohly rozumně následovat.

 

Téměř rok po začátku epidemie neznáme parametry PCR testů a nejsme si tedy jisti, kolik falešně negativních a falešně pozitivních výsledků lze očekávat.

To nám například zcela zatemnilo úsudek stran reinfekcí.

 

Tiskneme hrůzostrašné historky o opakovaných infekcích, aniž bychom mohli udělat elementární odhad, které z domnělých reinfekcí jdou na vrub falešné pozitivitě jednoho z PCR testů. Nemáme téměř žádné relevantní informace o výskytu protilátek v populaci a můžeme jenom hádat, jaká část populace již infekcí prošla.

To umožňuje výměnu zcela protichůdných dojmů a pocitů různých „odborníků“ v českých médiích.

Zároveň to však znemožňuje usuzovat na smrtnost infekce v naší zemi a výrazně to komplikuje debatu o očkování.

 

 

 

A tak doufám, že konečně se našel někdo,

kdo shromáždí správná data a nebude nás děsit vymyšlenými čísly,

jenom aby na tom on sám vydělal.

Pod tím prohlášením nejsou podepsaní žádní blbci

a snad nepatří do skupiny těch,

co sledují jenom svůj vlastní prospěch.

 

 

DEERES

Komentáře (28)add feed
... : andrea
Ohledně dětí a dorostu: nesmírně se teď ukazuje, z jaké komunity děti jsou. Mám kamarádku učitelku, mohla jsem tedy "nakouknout". A v tom psaném projevu a jednání jednotlivých dětí jsou takové rozdíly... Je jasné, že děti z rodin, které "na to nemají", tu distančku těžce odnesou.

únor 08, 2021 11:32
... : strejda
Proč? Proč? Proč? Protože kdyby se aplikovaly levné léky, které na to prokazatelně fungují, firmy vyrábějící drahé a nevyzkoušené vakcíny by se nenažraly. A o to tu jde především. Taky mám k tomu svinstvu spoustu proč a žádné protože. Jen mazání medu kolem huby.
Také už mne to nebaví. Nejsi sama deer.
únor 08, 2021 16:01
... : KAMČA
Ovšem, pořád tu máme statistiky, které jsou docela neúprosné. A ať už na covid nebo s covidem, tak zde zemřelo v meziročním srovnání o 17 000 lidí víc, jak potvrdil statistický úřad. A tím se fakticky dokládá, že ta nemoc opravdu zabíjí.
Tím je tato debata o to zbytečnější.
Hlavní problém je v nemocnicích. Bohužel Blatný v této době, kdy by měl být schopen praštit do stolu a říct, že toto musí být takto, protože jinak nemocnice budou přeplněné, tak to nezvládne, nedokáže to, sílu v sobě nemá, protože není politik. A taky od něj po jeho sotva třech měsících ve funkci utíkají z ministerstva spousty odborníků, které tam měl, a žádní jiní se k němu nehrnou.
Taky ho nechápu ohledně té chebské nemocnice: přijde mi zvláštní, že mu připadá lepší vozit lidi z Chebu vrtulníkem stovky kilometrů do Prahy nebo do středočeských nemocnic. Když tam v místě, kde je ta narvaná nemocnice, jsou pár kilometrů za hranicemi ty "zvoucí německé" a bavorská vláda nám nabízí pomoc. Jeho to nebolí...

únor 08, 2021 16:34
... : NČ
Už jsem to, Deer, četl ráno, pak jsem měl jinou činnost, vrátil jsem se teď. A koukám jak blázen, že KAMČA, jako by mi to vzala přímo z péra a ještě líp, než bych to napsal.
K tobě, strejdo Mastere, taky souhlas. Déle, než před půlrokem tady psala Daníííí o Isoprinosinu, snad ještě o jednom léku, obojí v pilulích, nějak za 100 korun, už si přesně něpametám. A pak všude ticho a ticho, jen pár odsuzujících výroků pár lékařů o nějakejch vedlejších účincích, ale jinak ticho a ticho, až to vypadá na nějakej přísnej zákaz shora. K tomu jen poznamenám, že nebezpečí vedlejších účinků je skoro u každý pilule, třeba Viagra prej je přímo zabiják. Mě nezabila.
No tak teď prej se nakupujou nějaký jednotlivý balení čehosi, čím se vyléčil samotnej Trump, ovšem větší rozšíření nehrozí, zaprvé se to musí píchat do žíly, teda jen ve špitálu, a zadruhý - cena je v řádu desetitisíců korun pro jednoho pacienta.
Blatnýho mi bylo zpočátku líto. Je to nešťastnej tragéd. Omlouval jsem ho tím, že jako dětskej onkolog, kterej se tím pádem celej život potkává s tím nejsmutnějším, co vůbec může v medicíně existovat, nutně tím musí bejt poznamenanej.
Ale po tom, co se u koryta, na který evidentně nemá, drží jak exkrement košile, už ho nelituju.
únor 08, 2021 17:27
... : polárka
Kamco neuprosne statistiky hodne lzou. Nakonec to myslim vyjevil sam Blatny.
U nas v Dawsonu neni nic, ale hadry pred oblicej do verejnych mistnosti nosit musime.
Byla jsem minuly tyden v nemocnici ve Vanvouveru, nemocnice zeje prazdmotou. Nikde nkdo. Manzel byl na kontrole v jine emmocninici a bylo to stejne, Restaurace. obchody otevrene, mene lidi na ulicich, hotel prazdny
Nejvic mne pobavila cesta zpatky, V letadle jsme byli vasichni peclive onahubkovani krome jednoho velkeho psa, ten jedinej mel cenich volnej.
Jinak covid musi byt opravdu neznar dneska mame 45 pod nulou!!!!
únor 08, 2021 17:52
... : *deeres*
Absolutní číslo nárůstu úmrtí je o 17.OOO lidí proti roku 2019.
Po očištění dat od vlivu pokračujícího stárnutí obyvatel se podle ČSÚ ukazuje, že pokud by loni byla stejná úmrtnost jako v roce 2019, počet zemřelých by vzrostl pouze o 2.000 lidí.“ uvedl předseda ČSÚ Marek Rojíček.
Počet dokonaných sebevražd vloni stoupl 3x, průměr je 1.600 osob ročně. Rok 2020 cca 5.000 osob. To už je dohromady 7.OOO úmrtí.
Včera jsem v rozhlase poslouchala rozhovor s Janem Lormanem (Život 90) a tam zaznělo, že ti staří lidé neumírají ani tak na Covid 19, ale prostě proto, že ztratili osobní svobodu a motivaci žít. Kolik dalších lidí asi zbytečně zemřelo na infarkt, mrtvici, díky finančním ztrátám a nulovému výhledu na zlepšení. Kolik jich zemřelo, jenom proto, že díky setrvalé masáži mainstreamu, se báli jít k lékaři. Takhle zemřel třeba zpěvák Spirituál Kvintetu na zhnisaný zub a následnou sepsi, protože se bál nákazy. Účet toho, co se dnes děje teprve přijde, odkládají se onkologické, žlučníkové operace, náhrady kloubů..... Přednost mají covidový pacienti, nutnost odkládaných operací posuzuje lékař.
A nemocnice jsou údajně pořád na hranicích svých možností, ačkoliv počet hospitalizovaných podstatně klesl.
V chebské nemocnici leží VELKÝ POČET NĚMECKÝCH OBČANŮ ( zaznělo ve 13:41 druhé části Otázek Václava Moravce), kteří by měli být odesláni do Německa a to se neděje!
Ještě bych se vrátila k těm statistikám, když si v článku rozkliknete tu modrou řádku, tak se vám objeví graf. Ale dám odkaz:
https://www.czso.cz/csu/stoletistatistiky/pocet-zemrelych-obyvatel-ceske-republiky
A snad mně někdo vysvětlí, co se tady dělo v roce 1980-86, kdy byla úmrtí ve stejné výši jako v loňském roce.
únor 08, 2021 18:01
... : Iris
A teď si představte, že by na náš národ, nedejbože, spadla nějaká válečná povinnost. To bychom tedy obstáli! Teď už jsme na hadry. Všichni frustrovaní, psychicky zdeptaní, děti hloupé.....Ne, není to dobrá situace a nechci ji zlehčovat. Ale když si čtu na netu psané příspěvky našich dospělých spoluobčanů, mám pocit, že distanční výukou je již dávno poznamenaná půlka národa, když neumí ani první vyjmenované slovo po v nebo m.

Jedním dechem někteří doporučují tzv. rizikovým skupinám, ať se dobrovolně sama izolují a je, zdravé, odolné, do ledové vody se nořící lidi nechá žít, jak jsou zvyklí, aby hned druhým dechem lkali na tím, jak naši rizikoví stařečci umírají o samotě přímo na stesk. Nikoliv "jen se steskem."

Vakcíny jsou relativně levné, v řádu stovek, Astra stojí dokonce kolem devadesáti korun. Přesto nejsou a dlouho nebudou. Myslí si někdo snad, že budou k dostání nepoměrně dražší speciální antivirotika, navíc s omezenými indikacemi a ne zcela spolehlivým účinkem? Když jsme nedokázali včas nakoupit vakcíny, domnívá se tu snad někdo, že na nás zbydou léky?!I kdyby to měl být ten levnější Isoprinosin, který není zcela specifickým lékem, jen pomáhá?

O 17 000 více mrtvých v meziročním srovnání je natolik jasná cifra, že nechápu vůbec, jak je možné o tom pořád spekulovat? Statistika věda je a nikdo z nás není statistik. Ale tohle je tak do očí bijící, že jak píše Kamča, o tom je zbytečné debatovat. Jen strach z pravdy může vést někoho k tomu, aby to nechtěl jednoduše pochopit.

Přednost mají covidoví pacienti, ano, to jo, kvůli nim se holt už do nemocnice nevejdou jiní a lékaři se věnují jen jim. A co jako s nimi udělat? Srazit je začerstva ze schodů, ať neprudí? Jako nechat je elegantně udusit na chodbě nebo před barákem? Naznačit jim něco jako pardon, ale tady leží plánovaný žlučník nebo noha, je nám líto, vy máte smůlu, páček?

Pokud někdo tvrdí, že v nemocnicích leží lidé zbytečně, že jim nic moc není, že jsou tam jen pro peníze za covid, že by k jejich terapii stačil horký čaj a Acylpirin, že sestry a doktoři nejsou tak unavení, když ještě natáčejí tanečky, že vůbec tak nějak to celé je divné a kdoví, jak to je...tak jak jsem byla celý život vedená sloužit zdraví jiných, tyhle lidi bych už teď snad nakopala do pr*ele, kdyby něco takového přede mnou jen naznačili.

Stokrát bylo řečeno, že pokud hrozí nebezpečí z prodlení, operace se nesmí odložit. To platí o akutních zánětlivých, krvácivých stavech i onkologických operacích. Samozřejmě, nemocnice nejsou nafukovací a doktoři nejsou v hojném počtu, padají doslova na huby, aby alespoň neodkladnou operativu zvládali. Tak je nejlepší si jít někam zalyžovat nebo zademonstrovat, aby měli jó do čeho píchnout. Přidělat ještě pár úrazů na lyžích a tak.....

V Dawsonu a Vancouveru není nic, u Deeres pár lidí. V Chebu a Náchodě hromadně chcípají. Ale to se nepočítá. Nepočítá? Nemůže se jako stát, že se to lehounce, během několika dnů změní a zase jinde to bude na pytel? Sytý hladovému nikdy nevěřil. Děláme vše proto, aby se to hezky rovnoměrně rozjelo po celé zemi.

Jsem naštvaná, protože mě už zase večer povolali do práce. I jen sekretářky, které píší zprávy, jsou na cucky, onemocněly postupně už skoro všechny, ta poslední se po covidu vrátila do práce, aby po týdnu zkolabovala s plicní embolií, tedy následkem covidu. A to už naše nemocnice pomalu covidový provoz chtěla opouštět, nyní otevírají další jednotku, nepochybuji, že ne poslední.
únor 08, 2021 21:58
... : zuza
Iris díky!!!!!!! Lépe už to nešlo napsat. Cítím to taky tak.
únor 09, 2021 06:25
... : Milene
Už jsem chtěla napsat včera a tak trochu jsem si přála, abys napsala ty, protože nemocniční prostředí znáš dobře.
A tak za sebe. Na covid mi už umřel kamarád a dobrá sousedka. Maminka dceřina přítele, i když byla nemocná na začátku prosince, tak je stále doma a přetrvávají potíže s plícemi a se srdcem. V rodině mám lékařku, která pracuje v okresní nemocnici nemocnici a personál je tak vytížený, že si to asi ani neumíte představit.
A k té škole. Prožívám distanční výuku se dvěma vnuky. Starší je v prváku. Ano, musím uznat, že škola by mu prospěla. Ale evidentně náš puberťák netrpí a je vcelku spokojený. Menší je ve třetí třídě. Ten se na pana učitele vždy těší. Pokaždé po vyučování ještě asi hodinu klábosí se. spolužáky. Zatím se taky nehroutí.
Všechny země jdou cestou očkování, a proto si myslím, že to je naděje, jak s tím prevítem zatočit.
únor 09, 2021 10:02
... : Iris
Zuzo, Milene, díky za vaše reakce.

Milene, je mi líto tvých ztrát, ostatně, myslím, že teď už zaznamenal nějaká úmrtí na covid u svých přátel, známých nebo příbuzných už skoro každý, kdo tu žije. Všimla jsem si, že i v ostrých debatách už se tak často nebo skoro vůbec neobjevuje argument: "...vy snad znáte někoho s covidem?".
únor 09, 2021 10:17
... : *deeres*
Asi jsem to blbě napsala, vůbec nezpochybňuji, že tu je vir, na který se umírá. Co zpochybňuji, to je ta neustálá masírka, kterou dostáváme ze všech stran. Kolik těch lidí zbytečně zemřelo, jenom proto, že místo jasných pravidel a následných opatření, tu máme bezzubého psa, kde se dělají výjimky z výjimek. Výše uvedené jsem napsala na základě článku v Britských listech:
https://blisty.cz/art/102734-ceska-statisticka-spolecnost-merme-nakazu-koronavirem-profesionalne-a-efektivne.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Stejně, jako já zpochybňují prezentovaná čísla a obavy z nejasných pravidel.
Léky na Covid o kterých jsem se zmiňovala, jako Isoprinosin, ve skutečnosti nemají žádný účinek na virové částice. Ale umí posílit naši imunitu, jenže to bychom měli umět všichni i bez něj.
Se skutešným průlomovým lékem teď přišel Izrael ve formě nosního spreje.
Nový lék EXO-CD24 vyvinuli ve výzkumném centru Ichilov v Tel Avivu. Po první fázi vědci ohlásili úspěch – 94procentní úspěšnost léčby. Téměř všichni testovaní pacienti, kteří měli těžký průběh nemoci COVID-19, z nemocnice odešli po třech až pěti dnech, píše web Times of Israel.Lék, který se denně několik minut inhaluje po dobu pěti dnů, má zamezit nepřiměřené imunitní reakci – takzvané cytokinové bouři, kvůli které umírá většina pacientů s těžkým průběhem nemoci.

Tak snad, protože já jsem se už přistihla, že mluvím se psy.
únor 09, 2021 11:21
... : Iris
Deeres, ten nosní sprej, to by mohla být bomba.
O léku jsem ještě neslyšela, je to pro mě novinka, o které si musím ještě ráda něco načíst. Slyšela jsem ale o vakcínách formou nosního spreje, přesně to nevím, ale myslím, že jsou státy, kde se touhle formou už aplikuje např. i sezonní vakcína proti chřipce. Spousta lidí se ještě i dnes prostě jen bojí vpichu jehly. Asi tomu patří budoucnost. A snad se dožijeme toho, že to dojde i do našich končin.
Pokud jde o ohýbaní a přizpůsobování se "psa" podle momentální potřeby, je to opravdu k ničemu, to souhlasím.

únor 09, 2021 13:05
... : Milene
Deeres,
ty jsi dřív nemluvila se psy? To já vždycky, a on tak koukal a rozuměl mi. Já myslela, že je to normálka. smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
Teď psa nemám a přistihla jsem se, že si mluvím pro sebe. Třeba si řeknu a musím s těmi odpadky a jdu. To je taky asi na pováženou.
únor 09, 2021 13:09
... : *deeres*
Ne, to až teď začínám tak trochu trpět sociální izolací, tak jsem se přistihla, jak psy informuji, co bude k obědu. Vlastně jenom jednoho, ten osmnáctiletý to nepobral, je hluchý jako pařez. Nechci nikam zbytečně lézt a většina mých kamarádek i kamarádů bydlí v Praze.

https://en.globes.co.il/en/article-tel-avivs-ichilov-hospital-reports-success-with-own-covid-drug-1001359767
únor 09, 2021 13:46
... : kyttka
Iris, díky. Ale je to marný. A vlastně já si taky sobecky už můžu přát, ať se neočkuje a rozvolní a nikdo se ničím nestraší.
únor 09, 2021 16:21
... : Iris
Kytičko, ano, můžeš bez obav požadovat, abychom normálně žili a neotravovali covidem. Ale pozor - jen cca 3 měsíce smilies/grin.gif
Ale vážně - doufám, že už je Ti dobře a všichni doma jsou v pohodě. smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif
únor 09, 2021 17:26
... : Iris
Kytičko, ano, můžeš bez obav požadovat, abychom normálně žili a neotravovali covidem. Ale pozor - jen cca 3 měsíce smilies/grin.gif
Ale vážně - doufám, že už je Ti dobře a všichni doma jsou v pohodě. smilies/smiley.gif smilies/smiley.gif
únor 09, 2021 17:26
... : Iris
Všechno vyšlo dvojmo, jako Znojmo smilies/wink.gif
únor 09, 2021 17:27
... : Iris
Všechno vyšlo dvojmo, jako Znojmo smilies/wink.gif
únor 09, 2021 17:27
... : NČ
Taky se mi občas zadaří, že vidím dvojmo. O to horší je pak ráno, kdy skoro nevidím ani jedno.
únor 10, 2021 14:06
... : Iris
Víš, nebo ví se , proč se to takhle dvojmo někdy povede? Tedy myslím tohle, kudlankové dvojmo? Dávala jsem si pozor a stejně se to nechtíc hned zopakovalo.
únor 10, 2021 14:44
... : NČ
Jestli máš myš, tak vim. Je zasviněná, chce rozšroubovat a vyčistit. Pamatuj, jak jsou uvnitř uložený dvě pérka a kolečko, předtím, než se ti to rozpadne, nebo se s tim pak budeš skládat klidně půl hodiny, jako já. A je to fakt na palici! Ještě lepší bude, zblízka to vyfotit. Pak už jen párátkem vybereš svinstvo, hlavně chlupy, jestli vlastníš zvíře, a složíš. Jo a taky do hladka odškrábni zespodu myše všechno nalepený svinstvo. To je ale brnkačka.
Jestli nemáš myš, tak to bude něco podobnýho, ale uvnitř v touchpadu. To ti nepřeju, příšernej vopruz.
únor 10, 2021 15:42
... : Iris
No vida, to je slovo praktického muže - jo, mám myš a asi si koupím rovnou novou. Díky.
únor 10, 2021 19:23
... : NČ
Nová myš je taky řešení. Já bych si za 150,-Kč radši koupil 10 piv.
Ono to vyčištění je skutečně brnkačka, vůbec není potřeba se něčeho bát. Určitě snadnější, než upéct chleba. Jedinej hlavolam je pak složení nazpátek. Když si nedáš pozor hned po opatrnym otevření, jak jsou tam dvě pérka od kolečka a samotný kolečko uložený, stane se ti z toho pak skutečnej hlavolam. Ale i to po chvíli zkoušení jde, ono to prostě jinak složit nejde, takže po pár pokusech a cigárech to složíš.
Už jsem to dělal asi 5x, když jsem tady měl kočku Anežku. To není divu, s kočkou se nesnese žádná myš. Teď, co jsem kočku předal do dobrých rukou, už myš tolik netrpí, stačí ji vyčistit tak po dvou letech. U mě je průser, že si to zpětný složení nikdy nepamatuju ani nepoznamenám, takže to pokaždý musim vymejšlet znova. Jediný, co si pamatuju, je, že to nakonec je strašně snadný, a přece nejsem takovej blbec, abych si to těch 5 minut nepamatoval. A teprve při skládání znova a znova vidím, že jsem.
Jinak - samotný rozdělání bejvá na dva utopený křížový šroubky, jeden je často schovanej pod papírovym štítkem. Šroubováček to chce spíš tenčí, aby prošel dírou až k utopencum.
únor 11, 2021 08:31
... : NČ
Nová myš je taky řešení. Já bych si za 150,-Kč radši koupil 10 piv.
Ono to vyčištění je skutečně brnkačka, vůbec není potřeba se něčeho bát. Určitě snadnější, než upéct chleba. Jedinej hlavolam je pak složení nazpátek. Když si nedáš pozor hned po opatrnym otevření, jak jsou tam dvě pérka od kolečka a samotný kolečko uložený, stane se ti z toho pak skutečnej hlavolam. Ale i to po chvíli zkoušení jde, ono to prostě jinak složit nejde, takže po pár pokusech a cigárech to složíš.
Už jsem to dělal asi 5x, když jsem tady měl kočku Anežku. To není divu, s kočkou se nesnese žádná myš. Teď, co jsem kočku předal do dobrých rukou, už myš tolik netrpí, stačí ji vyčistit tak po dvou letech. U mě je průser, že si to zpětný složení nikdy nepamatuju ani nepoznamenám, takže to pokaždý musim vymejšlet znova. Jediný, co si pamatuju, je, že to nakonec je strašně snadný, a přece nejsem takovej blbec, abych si to těch 5 minut nepamatoval. A teprve při skládání znova a znova vidím, že jsem.
Jinak - samotný rozdělání bejvá na dva utopený křížový šroubky, jeden je často schovanej pod papírovym štítkem. Šroubováček to chce spíš tenčí, aby prošel dírou až k utopencum.
únor 11, 2021 08:31
... : NČ
Tak to vidíš. Dvojmo. KURNIK!!!!! Budu muset taky -zase čistit.
únor 11, 2021 08:33
... : Iris
Ježíši NČ, teď jsi mě pobavil, konečně jsem se zase po dlouhé době nahlas zasmála smilies/grin.gif
Že tys to odpálil schválně dvakrát, abys mě potěšil, že jo, filuto?
Mám bezdrátovou myšku, je to s ní stejné, pokud jde o to rozebrání? Ono dnes nejde ani tak o peníze, ale prodejny s myšičkami jsou zavřené, jejich koupě je uskutečnitelná, ale složitější, no....
únor 11, 2021 08:38
... : NČ
Ale kdepák. Skutečně se mi to odpálilo samo. O to větší je to ale sranda.
S bezdrátovou myší zkušenost nemám, tu jsem nikdy nevlastnil, a potom, co jsem si přečetl hodnocení zákazníků na Alze.cz, vlastně na všechny myše pod 500,- Kč, rozloučil jsem se s lákavým nápadem, si ji pořídit.
Ale zase takovej rozdíl ve střevech asi nebude. Klidně bych si to rozdal i tou vajrleskou. S tím, že kolik myší poznám, tolikrát jsem člověkem (dřív jsem to aplikoval u dívek a paní, teď už zbyly jen ty myše).
únor 11, 2021 17:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]