O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

(NE)OHROŽENÉ NOCOVÁNÍ V JAMAJSKÉ DŽUNGLI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 leden 2021
Přejít na obsah
(NE)OHROŽENÉ NOCOVÁNÍ V JAMAJSKÉ DŽUNGLI
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 
 
 
 
Obyvatelé pralesa byli o naší návštěvě zpraveni a tak toužebně očekávali náš příchod.
Přichystali pro nás pálenku made in doma z louhovaných kávových zrn, kvašeného ananasu a kokosového mléka. Vypadalo to hrozně a chutnalo ještě hůř.
 
Jako předkrm se podávaly lysohlávky a ještě něco, co jsem se neodvážila sníst, a tak jsem šla spát raději hladová.
 
 Na obrázku může být: 1 osoba
 
 
 
Hussein mě odvedl do přichystané chýše, která byla kupodivu perfektně připravená, a také mi ukázal sprchu. Na tu jsem se těšila ze všeho nejvíc, protože krom bláta, které jsem měla až za ušima, jsem byla schvácená potem a polepená mouchami od hlavy až k patě.
Když na mě dopadaly kapky nashromážděné dešťové vody, spustil se prudký tropický déšť, který byl paradoxně teplejší, než sluncem vyhřátá voda.

Zoufalá, že se té vlhkosti nezbavím, jsem v naprosté tmě odklopýtala do příbytku, kde jsem se usušila v čerstvě povlečených peřinách.
 
Na Jamajce se stmívá už kolem osmnácté hodiny, a tak kolem dvaadvacáté hodiny tam byla taková tma, že jsem neviděla ani vlastní ruku.
Nemaje žádných výdobytků civilizace, jako elektřina, nebo petrolejová lampa, mžourala jsem do tmy, naslouchala strašidelným zvukům v džungli a přemýšlela, kam jsem se to vlastně dostala.

Když se mi konečně podařilo usnout, přeběhlo mi po obličeji cosi chlupatého, pravděpodobně osminohého a velké jako pěst.
Marně jsem se utěšovala, že je to pouze halucinace vyvolaná oním domácím alkoholickým nápojem a úzkostně jsem se soustředila na svěrač, který málem strachem povolil.
Samou úzkostí jsem byla tak unavená, že se mi podařilo znovu usnout a spala jsem až do rána.

A můžu vám říci, že to byl ten nejkrásnější, nejodpočatější a nejsladší spánek v mém životě.
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]